Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Özel hastane yok oldugumuz yerde devlette allah kerim zaten iceri girmek mesele cıkmak mesele ben adet gecikmesi yasarsam gidicem kan vermeye zaten birazda korkuyorm kan vermeye sorma ben cok tez canlıyım böyle panik bende hep var acaba acaba acaba diye diye evi 10020330 kez gezerm bi kere böyle olunca dönünce simdi acabalar beynimde gene ama eşim içimi azcık rahatlattı onceki gibi durmuyor bunlar bana belirgin dedi hadi inşallah dedim bende cok teşekkür ederim benim halime yardım etmek istedigin için ven yarın gene test yapcam atıcam gene artık2 gün kalmıs olucak heralde dpgruyu söyler siye düşünüyorum rabbim yardım etsin

Kızlar aklıma bir şey takıldı?
Normalde 36-37gunde bir regl olurum her ay mutlaka gecikirdi ama korunmayı bıraktıktan sonra 30-31gunde adet olmaya başladım. son aylar döngum böyle oluştu.. sizce şimdi ben hangi güne göre degerlendirmeliyim gecikmeyi? Son bir kaç aydır ayın 25 de regl oluyorum takvime göre daha var...

Canlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verdi tarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Pheebs D dunya162 iyilikperisi92 T TASUU LeucotheaThemis psikolojikdelipdr pozitifbiri ve diğer güzel Annelerim

Amin inşallah sana çok dedim gebesin diye bak gördün mü nasılda çıktı hadi bakalım darısı diğerlerine ama maşallah ekim bereketli uğurlu çok gebemiz var
Aynen öyle oldu valla açıkçası 2 aylık olduk bile şükür rabbime tek duam burdaki herkesten aynı haberleri almak

Amin canım kendine dert edinme bu şeyleri

Doktoru bile sasirtiyoruz geliyor melek geliyor cooook mutluyum senin adına darısı tüm isteyenlere son adet tarihin neydi?

Ginnys kuzu ben testlere devam ettım ama yoklastı cızgı adeta , bat beklennıyor dah koyu bısey gelmedı bırakmadım yaptım yıne
Tamam ama diğerini değerlendirdin dimi aklında kalmamış oldu.. bu ay yumurtlamamış olabilirsin bu arada adete kadar bırakma bence test yapmayı adet olunca bırak adetin hemen ertesi başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…