- 22 Ağustos 2022
- 1.284
- 1.216
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.901
Ortadaki testin markası farklı mı canım farklı ise hassasiyeti daha fazladır var gibi görünüyor ortadakinde adetine kaç gün varKızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
Canım bende 3 gün kala silik bir test ile öğrendim inşallah seninde güzel haberini aliriz ben 3 gün kala yaptım silk cıktı saglik ocağında kan verdim 68 cikmisti bak testlerde attım biri 3 gün kala digeride 3 gün gecince yaptığım testKızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
İnşallah sağlıkla yükselmiştir canım3 gün gecikmeyle 33.3 çıktı dün tekrar verdim sonuç bugün çıkacak umarım artış olur geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Günaydın canımGünaydın kızlar nasilsiniz? M mucizeOldu aşko bende elendim dün regl oldum sile bilirsin
Maşallah canım
Canım var gözüküyor şükürler Olsun kiKızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
Amin canımmCanım çok sevindim senin adına yaa maşAllah süphanAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin
Ortadaki 4 gün kala bat 30 dün yaptım en attaki bugün yaptımOrtadaki testin markası farklı mı canım farklı ise hassasiyeti daha fazladır var gibi görünüyor ortadakinde adetine kaç gün var
Ayyy inşallah inşallahCanım bende 3 gün kala silik bir test ile öğrendim inşallah seninde güzel haberini aliriz ben 3 gün kala yaptım silk cıktı saglik ocağında kan verdim 68 cikmisti bak testlerde attım biri 3 gün kala digeride 3 gün gecince yaptığım test
Agzın bal yesin inşallahCanım var gözüküyor şükürler Olsun kiistersen başka bi marka yap ve korkma lütfen korkuyu çağırma bebeğin var ve seninle
Bende o şekilde yaptım 3 gün boyunca test yaptım yavaş yavaş koyulasti sonra battan 3 gün gecince yaptım iyice içim rahatladı hakkında hayırlısı inşallahAyyy inşallah inşallahbende bata kadar test yapıp devam edicem koyulasma olucak mı diye ona göre gidip kan vericem simdi vermeye korkuyorum cünkü rabbim sağlıkla kucagınıza almak nasıp etsin
Duam seninle bak ben Ağustos ta soğan kürü yaptım eylülde klomen kullandım bu ay klomene bırak dedi doktorum bende ahmış cactus aldım Türkiye de hayıt tohumu oluyor ve ben adetten sonra 2 kere falan maydanoz kürü de yaptım . B12 d3 magnezyum omega aldım folik asit zaten kullanıyorum ekstra her gün incir yedim 2 tane avokado ve kırmızı pancar günlük yedim ama bide jel kullandımKızlar bende hcg sonucum negatif maalesef regl olamadım nedense doktor stresten olmuştur dedi Ağustos ta klomen kullanmıştım eylülde erken regli oldum ondan berri bişi kullanmıyorum sadece folik asit şuan söktürsün diye soğan kürü yapıyorum yaa banada dua edin
Agzın bal yesin inşallahinşallah teyzesi benimledir oyun oynamaya gelmemiştir bende teste devam edicem varsa koyulasıcaktır inşallah
Öyle rabbim ne yazdıysa o yaşanacak sevinçte hüzünde.. bende boş gebelik yaşamıştım geçen sene bende ondan korkuyorum inşallah hiç sorun yaşamadan alırız bebeklerimizi kucaklarimizaBende ama iste bi kere daha böyle oldu kimsayalmış adet oldum suan içime korku bastırdı bugun daha koyu cıksaydı asla üzülmicektim ama silik hala bakalım nasipte ne varsa o olucak
Inşallah seninledir ve sağlıkla alırsın kucağına kalbini ferah tutAynı seylerı bende yaşıyorum o yuzden anlıyorum senıbende oyleyım hcg degerım dusuk hala benımle mı sureklı kafamda soru ısaretlerı
Canım çok teşekkür ederim bende hepsini uygulamaya dikkat edeceğim soğan kürünü kaç gün yaptın çok güzel bi annesin yaDuam seninle bak ben Ağustos ta soğan kürü yaptım eylülde klomen kullandım bu ay klomene bırak dedi doktorum bende ahmış cactus aldım Türkiye de hayıt tohumu oluyor ve ben adetten sonra 2 kere falan maydanoz kürü de yaptım . B12 d3 magnezyum omega aldım folik asit zaten kullanıyorum ekstra her gün incir yedim 2 tane avokado ve kırmızı pancar günlük yedim ama bide jel kullandım
Ben bu şekilde dikkat ederek yaptım Rabbim de Ol dedi şükürler Olsun
Bu arada diğer kızlar sizler içinde yazmış olayım ben böyle ilerledimT TASUU ve diğer canlar
Hala inanasım gelmiyorMaşallah canımhayırlı Olsun sağlıkla ilerlesin demiştim değil mi sana
Canım 5. Gün başladım 14. Gün son içtimCanım çok teşekkür ederim bende hepsini uygulamaya dikkat edeceğim soğan kürünü kaç gün yaptın çok güzel bi annesin ya