- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.881
Günaydın kızlar nasilsiniz? M mucizeOldu aşko bende elendim dün regl oldum sile bilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesınlıkle varrrr hayırlı uğurlu olsun kuzummmM mucizeOldu @TASUU Dogamomm ilk başta yok dedim o kadar belirti uydurmuşum dedim sonra elime alınca o silik çizgiyi gördüm kalbim ağzımda acaba dolu beynim sizde bakın
Eki Görüntüle 3152185
Canım ben gördüm çizgiyi. Kan ver istersenKızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
Bata 3 gün var ama daha bide dünkinden az silik cıkmıs gibi geldi bana cok korkuyorum bi kere kimyasal yasadım kan verp adet olursam cok kötü olurum gibi geliyor napıcam bilmiyorumCanım ben gördüm çizgiyi. Kan ver istersen
Bende gördüm 4 numarada ama 3 gün sonra tekrarlasan mıkiBata 3 gün var ama daha bide dünkinden az silik cıkmıs gibi geldi bana cok korkuyorum bi kere kimyasal yasadım kan verp adet olursam cok kötü olurum gibi geliyor napıcam bilmiyorum
Teşekkürler canım hem seviniyorum hem heyecanliyim hem boş hissediyorum ne kadar karisigim anlatamamKesınlıkle varrrr hayırlı uğurlu olsun kuzummm
Ben çok silik olarak görüyorumKızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
Bende ama iste bi kere daha böyle oldu kimsayalmış adet oldum suan içime korku bastırdı bugun daha koyu cıksaydı asla üzülmicektim ama silik hala bakalım nasipte ne varsa o olucakBen çok silik olarak görüyorum
Aynı seylerı bende yaşıyorum o yuzden anlıyorum senı bende oyleyım hcg degerım dusuk hala benımle mı sureklı kafamda soru ısaretlerıTeşekkürler canım hem seviniyorum hem heyecanliyim hem boş hissediyorum ne kadar karisigim anlatamam
Amin inşallah canım sağolasınSağlıkla gelsin canım
Canım reglin ne kadar gecikti.Bende ama iste bi kere daha böyle oldu kimsayalmış adet oldum suan içime korku bastırdı bugun daha koyu cıksaydı asla üzülmicektim ama silik hala bakalım nasipte ne varsa o olucak
3 gün var bata olmadım ki dahaCanım reglin ne kadar gecikti.
Canım seni iyi anlıyorum ağustosta bende kimyasal yaşadım. Bu sabah kan verdim bakalım. Rabbim hayırlı kılsın. Benim regli olmadan 125 çıkmıştı beta. Doktor kimyasal demişti. Ve 4 gün sonra hasta oldum. Şuan 3 gün gecikme var. Kimyasal olursa üzülmeyeceğim. Söz verdim çünkü kendime. İnşallah sende üzülme ferah tut içiniBende ama iste bi kere daha böyle oldu kimsayalmış adet oldum suan içime korku bastırdı bugun daha koyu cıksaydı asla üzülmicektim ama silik hala bakalım nasipte ne varsa o olucak
İnşallah inşallah kimyasaş degilzdir inşallah sonucun harika gelir gecikmede olmus masallah rabbim günlümüze göre versin hepimizeCanım seni iyi anlıyorum ağustosta bende kimyasal yaşadım. Bu sabah kan verdim bakalım. Rabbim hayırlı kılsın. Benim regli olmadan 125 çıkmıştı beta. Doktor kimyasal demişti. Ve 4 gün sonra hasta oldum. Şuan 3 gün gecikme var. Kimyasal olursa üzülmeyeceğim. Söz verdim çünkü kendime. İnşallah sende üzülme ferah tut içini
3 gün var bata olmadım ki daha
Sağolasın. Herkes gönlündekini yaşasın inşallah kimyasal kötü bir şey değil kuzum en başında kötü olan döllenme sonlanıyor. Daha mükemmeli daha hayırlısı bizi bekliyor diyip yolumuza bakarız Allah büyük. haberlerlerini bizimle paylaş canım.İnşallah inşallah kimyasaş degilzdir inşallah sonucun harika gelir gecikmede olmus masallah rabbim günlümüze göre versin hepimize