Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 6666B1DB-2FC3-43DA-BB69-9B9EAAA4510E.jpeg
    6666B1DB-2FC3-43DA-BB69-9B9EAAA4510E.jpeg
    82 KB · Görüntüleme: 73
Kızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin

Eklentiler

• 6533B6AF-0538-48D4-B87A-649A2265ABE5.jpeg
    6533B6AF-0538-48D4-B87A-649A2265ABE5.jpeg
    81,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar 3 tesetide atıyorum size hepsi 3 dk içinde cıktı kafayı yemek üzereyim napıcam ben de bisey var mı yok mu cok korkuyorum bi kere daha yaşamıştım ve cıkmamıstı siz bana yardım edin en sonki bu sahbın bata 3 gün kaldı nolur bisey diyin
Canım ben gördüm çizgiyi. Kan ver istersen

Kızlar hormon değerlerinden anlayan varmı grupta

Bata 3 gün var ama daha 😢😢😢 bide dünkinden az silik cıkmıs gibi geldi bana cok korkuyorum bi kere kimyasal yasadım kan verp adet olursam cok kötü olurum gibi geliyor napıcam bilmiyorum
Bende gördüm 4 numarada ama 3 gün sonra tekrarlasan mıki 🤲🏻😞🧸

Ben çok silik olarak görüyorum 😇😇

Bende ama iste bi kere daha böyle oldu kimsayalmış adet oldum suan içime korku bastırdı bugun daha koyu cıksaydı asla üzülmicektim ama silik hala bakalım nasipte ne varsa o olucak 🙏🥲😔
Canım seni iyi anlıyorum ağustosta bende kimyasal yaşadım. Bu sabah kan verdim bakalım. Rabbim hayırlı kılsın. Benim regli olmadan 125 çıkmıştı beta. Doktor kimyasal demişti. Ve 4 gün sonra hasta oldum. Şuan 3 gün gecikme var. Kimyasal olursa üzülmeyeceğim. Söz verdim çünkü kendime. İnşallah sende üzülme ferah tut içini

Canım seni iyi anlıyorum ağustosta bende kimyasal yaşadım. Bu sabah kan verdim bakalım. Rabbim hayırlı kılsın. Benim regli olmadan 125 çıkmıştı beta. Doktor kimyasal demişti. Ve 4 gün sonra hasta oldum. Şuan 3 gün gecikme var. Kimyasal olursa üzülmeyeceğim. Söz verdim çünkü kendime. İnşallah sende üzülme ferah tut içini
İnşallah inşallah kimyasaş degilzdir inşallah sonucun harika gelir gecikmede olmus masallah rabbim günlümüze göre versin hepimize 🌸

3 gün var bata olmadım ki daha :KK43:

İnşallah inşallah kimyasaş degilzdir inşallah sonucun harika gelir gecikmede olmus masallah rabbim günlümüze göre versin hepimize 🌸
Sağolasın. Herkes gönlündekini yaşasın inşallah 🙏 kimyasal kötü bir şey değil kuzum en başında kötü olan döllenme sonlanıyor. Daha mükemmeli daha hayırlısı bizi bekliyor diyip yolumuza bakarız Allah büyük. haberlerlerini bizimle paylaş canım. 🤗

X