Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala inanasım gelmiyor amin inşallah sağlıkla büyüyor bebişlerimiz duan pek çabuk tuttu kuzum

adını anmak istemediğim korkular sardı etrafımı. Sen nasıl başediyorsun evhamla??
Aslında aklımdan çıkıyor dersem yalan söylerim ama kursa geliyorum hem orda biraz unutuyorum sonra binyerlere çıkıyorum arkadaş yada görümcemler kafam dağılıyor ama kalben inanıyorum bebeğim benimle büyüsün bebişlerimiz kız Temmuz anneleri grubu yok mu ne ben bulamadım

ben açardım aslında ama henüz kendimi o kadar kaptırmaya korkuyorum. Kafa dağıtmak önemli kesinlikle insan meşgul olunca kafasında kuramıyor sonuçta

Öyle rabbim ne yazdıysa o yaşanacak sevinçte hüzünde.. bende boş gebelik yaşamıştım geçen sene bende ondan korkuyorum inşallah hiç sorun yaşamadan alırız bebeklerimizi kucaklarimiza
Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah inşallah saglıklı gebelıkler yasayalım saglıklı hayırlı evlatlarımız olsun

LeucotheaThemis canım hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla gelsin minnoş
M mucizeOldu canım benim Allahın izniyle 3. Olacağı için ben akışına bıraktım. Bu sene rabbim verirse baş göz üstüne olmazsa da yaş kemale erdiği için kapatırız defteri dürer rafa kaldırırız diye düşünüyorum. Ekstra şeyler yapmıyorum yani folik asit bile aklıma geldikçe alıyorum

Amin canım teşekkür ederim hayırlısıysa Allah sana da görmeyi nasip etsin inşallah bir kez daha. 3 de olsa eminim beklemenin heyecanı hep aynıdır

Ginnys Canım merhaba nasılsın? Ben ikili tarama testimin sonucunu bu gün aldım çok şükür herhangi bir risk durumu yok herşey yolunda ilerliyor. Senin durumun nedir ?
Çok şükür çok sevindim cnm bizim 8 kasıma kadar doktor kontrolümüz yok beklememizi öngörmüştü herşey yolunda diye bizde bekliyoruz dilerim bizde de herşey yolundadır

Çok şükür çok sevindim cnm bizim 8 kasıma kadar doktor kontrolümüz yok beklememizi öngörmüştü herşey yolunda diye bizde bekliyoruz dilerim bizde de herşey yolundadır
Herşey gönlünce olsun canım benim ❤ bizede 1 ay sonraya kontrol verdiler o zaman 17 hafta olcaz cinsiyeti öğreniriz umarım şimdide saglik ocagindayim ikili taramanın evraklarını vermem gerekiyormus kayıt var ya burdada ona gore burdanda bana randevu veriyorlar

Olsun 3. olsun Allahım nasip etsin dilerim herkesin kucağını doldursun Rabbimsağlıkla ilerlesin va sağlıkla kolaylıkla doğum yapayım hemen 3. Yü düşünüyorum çünkü benimde yaş ilerliyor zaten daha önceki mesajlarımda da aht etmiştim bebişim olunca hemen 3.yüde yapayım diye

Merhaba canım daha regline varken 125 çıkmış başkalarında 30 40 çıkıp sağlıkla ilerleyen gebelikler var nasıl oluyor da kesin bir şekilde kimyasal deyip geçiyor sebebi neymiş kimysal demesindeki doktorun evet kimyasala dönmüş seninde ama adet öncesinde bunu demesi yanlış değil mi?

Den neye göre kimyasal olduğunu anlatmıyorsun heralde sanada söylenmemiş.bak burası karışık bu konuyu aydınlattık birde değerin çok iyi ne kimyasalı hasta oldum dediğin hastalık nedir yazarmısın.hepsini topluyorum başka doktora görünürmüssün biraz kötü bir doktor bnce gittiğin

Kız bu ne panik bu panik çarşafa tutmasını engeller lütfen rahatla kan ver değer az bile çıksa takip ederiz biz hem sende rahatlarsın böyle kötü olacaksın söz bak biz yanındayız sen üzülme olurmu önce rahatla çık kan ver hava al gel böyle olma olurmu

Teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun elimdne geldiğince metanetimi korumaya çalışıyorum ama sanki kendimi zayıf hissediyorum güçsüz kanadım kırık gibi ama hayat devam ediyor bir şekilde sorumluluklar var bir yerden tutup kalkmak zorundayız hayata

Bata 2 kala benimde 110 çıkmıştı doktor kimyasaldor muhtemelen dedi ama çok şükür değil hatta ben acillde bayılmıştım doktor alttan muayene ettigind ekalp atışı var dedi yasiyo dedi şuan hersye yolunda dedi ama duymadım sesini dinletmedi sonrasında o zaman 6 haftalık ti 2 kaismda randevum var bakalım üstten duyarmiyiz ilk kandan 1 hafta sonra mı ne 3 bin küsur çıktı işte takio edin 2 günde bir Rabbimin izniyle kavuşacaksınız sizlerde mucizenize

Kız biz senle aynı ilerliyoruz hayırlı haberlerle buluşalım Hemi insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…