-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.861
Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlerin başına insallahhhhhSenin adına çok sevindim canım
Benim bugün bat ve silik görünüyor senin 3 gün var daha gününü bekle bence ümidini kaybetmeBenim testim yine bebbeyaz sanırım ben kasıma kaldım, hayırlısıama sana çok sevindim mm
Kasıma gel orda da şenlik varBenim testim yine bebbeyaz sanırım ben kasıma kaldım, hayırlısıama sana çok sevindim mm
Pazara kadar ümid varız, olmazsa tası tarağı toplayıp geliriz gardaşşşşKasıma gel orda da şenlik var
Kaç çıktı beta hcg acbaa sizinKuzum ben bata 6 kala erken gebelik testi yaptım sonra her gün bata 2 kalaya kadar devam ettim en sonunda kan verdim bata 2 kala öğrendim
İnşallah gerek kalmazPazara kadar ümid varız, olmazsa tası tarağı toplayıp geliriz gardaşşşş
3 gün gecikmeyle 33.3 çıktı dün tekrar verdim sonuç bugün çıkacak umarım artış olur geç döllenme olduğunu düşünüyorumkan verdiniz mi beta kaç çıktı acaba ?
Ayyy maşallahM mucizeOldu T TASUU @mia3537 ilk başta yok dedim o kadar belirti uydurmuşum dedim sonra elime alınca o silik çizgiyi gördüm kalbim ağzımda acaba dolu beynim sizde bakın
Eki Görüntüle 3152185
Bugün vericemHmm ovulasyon baya koyu bak olmayadabilir ama genellikle koyu çıkıyor gebelikte sanırım..
Kiz sen ne zaman kan vericeksin
Bugün test yaptım çift. Çizgi silik çıktı ve mide bulantım oluyo arada 3gün geciktim. Kan testi vereyim mi biraz daha yükselmesini bekleyeyim. MiMerhaba canım ekleyeyim
Maşallah canım gayet net bende koş kan verBugün test yaptım çift. Çizgi silik çıktı ve mide bulantım oluyo arada 3gün geciktim. Kan testi vereyim mi biraz daha yükselmesini bekleyeyim. Mi
Çok teşekkür ederim sağolun yaa. Eşim beklemem konusunda diretiyo Bi kez kimyasal yaşadık sevinmeyelim hemen diyor sizce napimMaşallah canım gayet net bende koş kan versağlıkla ilerlesin
Hayırlı olsun. Canım sağlıklı olsun inşallahKızlarrr size hem hcg hemde Lh testi yaptım T TASUU M merve_eymen H Hic98 @My_Moonlight06 @Papatyamaviss ve diğer güzeller
İnşallah canım benim3 gün gecikmeyle 33.3 çıktı dün tekrar verdim sonuç bugün çıkacak umarım artış olur geç döllenme olduğunu düşünüyorum
Sağlıkla gelsin canımÇok teşekkür ederim sağolun yaa. Eşim beklemem konusunda diretiyo Bi kez kimyasal yaşadık sevinmeyelim hemen diyor sizce napim
Çok şükür sağlıkla sıhhate kucağınmıza alalım tüm hamişler içinAyyy maşallahsağlıkla ilerlesin canım dedim sana dimi güne muhteşem başladık şükürler Olsun
kkkııızzz seni yerim maşallah size :)Suan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
bat ı 3 geçe bir oğlum 176 diğeri 145 çıkmıştı ben 22 de bir adet görürdüm o zamanlar :)kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Canım başın sağolsun...Allah evlatlarının acısını göstermesin. 3 yıl önce biz de 29 yaşındaki kardeşimi kalp naklinde naklolan kalp tutmadığı için kaybettik,gelinimiz 2 aylık bebeğiyle kaldı kızcagız. Allah kaldıramayacağımız yük vermesin. Ama anneysen eğer acını bile gizli gizli yaşıyorsun. Çok ağlama nöbeti geçirdim geceleri... Allah senin de acını hafifletsin ferahlık versin yüreğine...Yeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum
Canım çok sevindim senin adına yaa maşAllah süphanAllah Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsinKızlarrr size hem hcg hemde Lh testi yaptım T TASUU M merve_eymen H Hic98 @My_Moonlight06 @Papatyamaviss ve diğer güzeller