Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• 1C13997C-A051-4321-981A-4A63798C79F2.jpeg
    1C13997C-A051-4321-981A-4A63798C79F2.jpeg
    164,2 KB · Görüntüleme: 63
BatDurum
🍀 M mucizeOldu 1 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Memureanne901 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Nur s1 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @kahvelihatunn1 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @izmirlibjkkartal1 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @maviben1 Ekim🤰🏻🎉
🍀 Elif_edanur_61_61 Elif_edanur_61_61 2 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Feslegeen2 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @dunya1623 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Mervenur2773 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @sessizlikkk3 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @lckystr3 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Papatyamveben-Mavi3 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Mavi0707073 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Bebisee3 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Nypmha4 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Sevm574 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @just_smile4 Ekim🤰🏻🎉
🍀 T TASUU 4 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Sumela5735 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Hepmutlumutlu5 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @ayzelll5 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 M merve_eymen 5 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 Veziir Veziir 6 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @sss20226 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @sumeyye 13066 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @LeucotheaThemis6 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Chanandeler Bong7 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Lavinya587 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @mackalii7 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @gulhatun417 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Rosebelle7 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @fatsek8 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @pozitifbiri9 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Bearhug10 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @evita-10 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Tugbacnr10 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @hzl0010 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Ginnys🌟🤰🏻🎉
🍀 Papatyamaviss Papatyamaviss 11 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Minicikfzt11 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Kaktushane11 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @loveprayeat11 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @gulumse0212 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @fnd_5012 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @cerenay00012 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @kubrahanm12 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @trueliving_13 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Sedaa8713 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Cesmedeva13 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @marythebaby14 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @fnd_50🌟🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Wanda Maximoff14 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @dream231114 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 H Hic98 14 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @mehtaaapp14 Ekim
🍀 @destinesiaa15 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Cey1an15 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Feyzacim15 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @SakuraSP15 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Devakus15 Ekim
🍀 @nazende33315 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Merve355316 Ekim
🍀 @BurcuYener17 Ekim
🍀 Dogamomm Dogamomm 17 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @freejourney17 Ekim
🍀 Mucizem4564 Mucizem4564 17 Ekim
🍀 @Nutz18 Ekim
🍀 @Aden202318 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @melek07618 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @sevgicik0149🤰🏻🎉
🍀 @keug0319 Ekim
🍀 @Daisy000020 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @gcfinelo20 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @iyilikperisi9221 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @lavinya-21 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @damlanin21 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Annabelle122 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @bugdaycorci23 Ekim
🍀 @Random323 Ekim🧚🏻‍♀️🌟
🍀 @Safransari24 Ekim
🍀 @canancan1124 Ekim
🍀 @pheebs26 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @kubuss26 Ekim
🍀 @deniizzzzz26 Ekim
🍀 M merve_eymen 27 Ekim
🍀 @Lale9529 Ekim
🍀 @Hepmutlumutlu29 Ekim
🍀 @lor-kurabiyesi29 Ekim
🍀 @000umutlu00029 Ekim
🍀 @LeucotheaThemis29 Ekim
🍀 @Nypmha30 Ekim
🍀 @pheebs30 Ekim
🍀 @Mavi07070730 Ekim
🍀 T TASUU 30 Ekim
🍀 @medusa54430 Ekim
🍀 @Chanandeler Bong30 Ekim
🍀 @psikolojikdelipdr31 Ekim🤰🏻🎉
🍀 M mucizeOldu 31 Ekim🤰🏻🎉
🍀 @Nur s31 Ekim
Kız bileydim buraya yazdırdım kendimi 🤣🤣

Ayy İnshaAllah gebelik haberini alabilsemde direk hamiş koysan ismimin yanına 🥺

kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Kuzum ben bata 6 kala erken gebelik testi yaptım sonra her gün bata 2 kalaya kadar devam ettim en sonunda kan verdim bata 2 kala öğrendim

Amin canım🙏🍀 darısı sana Olsun🍀🙏😍 bak sende bizler gibi yap ovülasyon testi al pik yaptığında baktın çatlamıyor havuç ye kızlar öyle yapmıştı herşeyin hayırlsı canım benim dr geçen ay iki yumurtan var dedi olmadı klomen kullandım ilk geçen ay olmadı bu ay bırak dedi bırakmıştım ama hayıt tohumu ilacı kullandım ve dedi ki gidin deneyin hiç bişey yapmadı olmazsa aralıkta gelin eşime test yapacaktı
Düşün Artık demek ki bu aya kısmetmiş 🙏 ve hep moralini yüksek tut ❤️
benim 16 yıldır piko dan dolayı yumurtam çatlamıyo her ay kiste dönüyo insiülin direnci de var haftada 3 kilo havuç yedim tavşana döndüm yine çatlamadı benim yumurtayı 7. kattan at gene çatlamaz anca iğneyle 😂😂

Yeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum 🥺

Yeni hamile olan arkadaşlarım sizleri canı gönülden tebrik ediyorum rabbim diğer arkadaslarimind amujdesini almayı nasip eylesin hepimize öyle sevindim ki adınıza yüzümde güzel tebessüm oldu önceki gün malesef annemi kaybettim kafamı dağıtmak için internette geizniyorum şuan memlekette defin islemini yaptık ve evime İstanbul'a geri dönüyoruz kızım okula gidiyor çünkü otobusteyim inanın açık tarifsiz ama bana iyi geldi mutluluklariniza şahit olmak herkes uyuyor ben hala uyuyamıyorum 🥺
Elifcimmm kuzummm seni hatırlıyorummm benim Mayıs guurbumda tanışmıştık seninle baya zaman geçirmiştik.. tam yazayım sana diyecektim senin yazdığını gördüm çok üzüldüm basın sağolsun 😔😔 Allah sabır versin

Gebeliğin için de çok mutluyum İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsın canım :KK74: :KK60:

Elifcimmm kuzummm seni hatırlıyorummm benim Mayıs guurbumda tanışmıştık seninle baya zaman geçirmiştik.. tam yazayım sana diyecektim senin yazdığını gördüm çok üzüldüm basın sağolsun 😔😔 Allah sabır versin

Gebeliğin için de çok mutluyum İnshaAllah sağ salim kucağına da alırsın canım :KK74: :KK60:
Teşekkür ederim canim benim Allah razı olsun insan acısını kimseye belli etmemek için herşeyi yapıyor çünkü dış dünyaya zayıflığını gösterirsen seni hep ordan vuruyorlar
Allah büyük rabbim hepinizin müjdesini almayı nasip etsin bana ne kadar insan müjde paylaşırsa benim için okadar iyi oluyor çok seviniyorum başkalarını mutlu gördükçe bend eboyle mutlu olmaya çalışıyorum hayat zor dünya fani aslında hayatın içindekiler zor bir an evvel kendime gelmem lazim kızım bu süreçte daha 1 ci sınıf ve çok yorulmuş 2 gecedir benden ayrı ağlaya ağlaya bı hal olmuş kuzum evet canımdan can gitti ama sorumluluk kadar ağır bir yük yok mecburuz kadınız biz ayağa her koşulda kalkmak zorundayız çocuklar yada çocuğumuz ve eşimiz için bu hep böyleydi böylede olmaya devam edecek inanın burdaki güzel haberler bana ilaç gibi geldi burda kocaman aile olduk biz çok şükür rabbime 🤲❤️

Bende hiç bir belirtimi dinlemedim ama başım ve dişim kaç gündür ağrıyordu en son testten bi gün önce gece dayanamadım paracetemol içtim göğüslerim ağrıyordu farklı olarak sağ da ağrıyor ama zaten her ay ağrıyor diye dinlemedim ev süpürürken kasığıma kramp girdi sanki aman ev süpürüyorum ondandır dedim 🙈 yani her ay belirti arayan ben kandırma kendini diye düşünmemeye çalıştım
Öyle oluyor umutlanmamak için hep geçiştiriyoruz🙈

X