- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.821
Doğru okuyorsun tabi canım bak maşallahÖncelikke hayırlı olsun canım sağlıklı artışlarla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahbi anlatırmışım nasıl oldu hangi marka testte silik gördün kanda kaç çıktı negatif olarak M mucizeOldu aşko msjı doğru mu okuyorum ya hayır ya ben bu msjı neden gördüüüüm
Eski olması bişey değiştirmez ki kuzumAaa kusura bakma ben yeni oldu sandımAllah hayırlı sağlıklı huzurlu ömür versin
Ya benim adete 8-7-6-5 gün kala dört testim silik çıktı kanama ve lekelerimde vardı en son beş gün kala artık kan verdim negatifti şok oldum şimdi adete 3 gün kaldı gerçi bu günde kaset testte yaptım onda bişeyde çıkmadı umudum yok bu aydan geçti olayda msjını görünce dikkatimi çekti sağolasın
Bende oyle düşünüyorum riskiyla gelsin insallah yüzümüzü güldürür ama neyse yarın sonuca göre konusuruz hadi inşallahÖyle deme canım bebek rızkı ile gelir nerden biliyorsun belki onun sayesinde herşey daha da güzelleşecekhadi sabah yap bi test de günümüz şenlensin
Ya ahahaha umudumuza yemin ederim hayranımEski olması bişey değiştirmez ki kuzum
Hadi bakalım canım at yarın bi test de günümüz şenlensinBende oyle düşünüyorum riskiyla gelsin insallah yüzümüzü güldürür ama neyse yarın sonuca göre konusuruz hadi inşallah
Kız ben kirpiğimden umutlanmıştım bi keresinde deli gibi gidip gelip bakıyordumYa ahahaha umudumuza yemin ederim hayranım
Rıca ederım nedemek , çok ilginç ya benımde geçen ay bir testim öyle çıktıAaa kusura bakma ben yeni oldu sandımAllah hayırlı sağlıklı huzurlu ömür versin
Ya benim adete 8-7-6-5 gün kala dört testim silik çıktı kanama ve lekelerimde vardı en son beş gün kala artık kan verdim negatifti şok oldum şimdi adete 3 gün kaldı gerçi bu günde kaset testte yaptım onda bişeyde çıkmadı umudum yok bu aydan geçti olayda msjını görünce dikkatimi çekti sağolasın
Ooooo boyutu aştık biz aştık aşkoKız ben kirpiğimden umutlanmıştım bi keresinde deli gibi gidip gelip bakıyordum
Amin hadi insallahbir de senin yorumlarının altında kaç haftalık falan yazan kısmı görünce senin için çok mutlu oluyorumHadi bakalım canım at yarın bi test de günümüz şenlensin
Bebegım son adet tarıhım 17 eylul ama buyuk ıhtımal gec dollenme yanı 12 -13 gunluk falan bebek daha ıkı gun once yerlesme kanamam oldu ve beta 23 . Deger cok dusuk olunca bakma egılımınde bıle buunmadıAlttan ultrasonla bakacak ve varsa keseyi görecekti ben 6 haftalık hamileydim üstten görünmez deyip alttan ultrasonla baktı hatta kalp atışı bile duymuştuk
Bende öyle başkasının testine sevinirdimAmin hadi insallahbir de senin yorumlarının altında kaç haftalık falan yazan kısmı görünce senin için çok mutlu oluyorum
12 yıllık migren hastasıyım çok ağır ataklar geçirdiğim dönemler oldu ama bu ağrı migren gibi değil ilk kez böyle bir şey yaşadım koca bir gün sürdü uğultu var sanki beynimde baş dönmesi yapıyorHemen ilaç alma negatif olsada tamam mı yinede bekliyoruz bak ben günlerdir çekiyorım migrende var ama içmem hiç bir zaman hadi şimdi gebeyim ama yumurtlama dönemlerindede içmedim can can sende içme
Olabilir canım bildiğim o çünkü bebek oluşmadan kese oluşur ve ilk önce görünen odur o yüzden şaşırdımBebegım son adet tarıhım 17 eylul ama buyuk ıhtımal gec dollenme yanı 12 -13 gunluk falan bebek daha ıkı gun once yerlesme kanamam oldu ve beta 23 . Deger cok dusuk olunca bakma egılımınde bıle buunmadı
Aslında çok şey var diş etim mahvol göğüslerim çok hassas kasımlarımda hafif ağrı oluyorsurekli ağlama modundayim ama yalancı olabilir diye umut vermedim kendimeBende öyle başkasının testine sevinirdimşimdi kendim şükürler Olsun teşekkür ederim bende yarın sana çok sevineceğim duam seninle kuzum bekleyen herkese duam var mı belirtin falan
Eşine söyledin mi kan tahlilini mi bekliyorsunBende öyle başkasının testine sevinirdimşimdi kendim şükürler Olsun teşekkür ederim bende yarın sana çok sevineceğim duam seninle kuzum bekleyen herkese duam var mı belirtin falan
İlaç içmeden kanda gebelikte baktıra bilirsin ama hazır kitler ile sakın güvenip ilaç alma çünkü test kitlerinin hepsi yanılabilir Allah korusun12 yıllık migren hastasıyım çok ağır ataklar geçirdiğim dönemler oldu ama bu ağrı migren gibi değil ilk kez böyle bir şey yaşadım koca bir gün sürdü uğultu var sanki beynimde baş dönmesi yapıyorsağolun hepiniz yanıt verdiniz bende sabrettim bütün gün sarhoş gibiydim ama içmedim ilaç. teste yapmadım. Malum güne 4gun var. Eğer hamileysem bebeğim bangır bangır geliyor ama değilsem kesin bir kan değerlerime baktiracağım
Bende hiç bir belirtimi dinlemedim ama başım ve dişim kaç gündür ağrıyordu en son testten bi gün önce gece dayanamadım paracetemol içtim göğüslerim ağrıyordu farklı olarak sağ da ağrıyor ama zaten her ay ağrıyor diye dinlemedim ev süpürürken kasığıma kramp girdi sanki aman ev süpürüyorum ondandır dedimAslında çok şey var diş etim mahvol göğüslerim çok hassas kasımlarımda hafif ağrı oluyorsurekli ağlama modundayim ama yalancı olabilir diye umut vermedim kendime
Benim hem doğum günüm dü ya herkes toplandı falan dediler yemekten sonra pasta keselim bende dedim yok hazır makyaj yapmışım önce resim çekelimEvet hamile olanlar ellerinize nasıl söylediniz, bizi de bilgilendirin
Ne demek canım çok teşekkür ederimCanım bak bunlar K. Bakma geç oldu biraz kullandıklarım bunlardı ha bide B12 vardı vitamin ama dün bitti almadım daha jel falan onları da attım sana bence bu agnus cactus çok önemli