Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru okuyorsun tabi canım bak maşallah

Eski olması bişey değiştirmez ki kuzum

Öyle deme canım bebek rızkı ile gelir nerden biliyorsun belki onun sayesinde herşey daha da güzelleşecek hadi sabah yap bi test de günümüz şenlensin
Bende oyle düşünüyorum riskiyla gelsin insallah yüzümüzü güldürür ama neyse yarın sonuca göre konusuruz hadi inşallah

Rıca ederım nedemek , çok ilginç ya benımde geçen ay bir testim öyle çıktı

Alttan ultrasonla bakacak ve varsa keseyi görecekti ben 6 haftalık hamileydim üstten görünmez deyip alttan ultrasonla baktı hatta kalp atışı bile duymuştuk
Bebegım son adet tarıhım 17 eylul ama buyuk ıhtımal gec dollenme yanı 12 -13 gunluk falan bebek daha ıkı gun once yerlesme kanamam oldu ve beta 23 . Deger cok dusuk olunca bakma egılımınde bıle buunmadı

Amin hadi insallahbir de senin yorumlarının altında kaç haftalık falan yazan kısmı görünce senin için çok mutlu oluyorum
Bende öyle başkasının testine sevinirdim şimdi kendim şükürler Olsun teşekkür ederim bende yarın sana çok sevineceğim duam seninle kuzum bekleyen herkese duam var mı belirtin falan

Hemen ilaç alma negatif olsada tamam mı yinede bekliyoruz bak ben günlerdir çekiyorım migrende var ama içmem hiç bir zaman hadi şimdi gebeyim ama yumurtlama dönemlerindede içmedim can can sende içme
12 yıllık migren hastasıyım çok ağır ataklar geçirdiğim dönemler oldu ama bu ağrı migren gibi değil ilk kez böyle bir şey yaşadım koca bir gün sürdü uğultu var sanki beynimde baş dönmesi yapıyor sağolun hepiniz yanıt verdiniz bende sabrettim bütün gün sarhoş gibiydim ama içmedim ilaç. teste yapmadım. Malum güne 4gun var. Eğer hamileysem bebeğim bangır bangır geliyor ama değilsem kesin bir kan değerlerime baktiracağım

Bebegım son adet tarıhım 17 eylul ama buyuk ıhtımal gec dollenme yanı 12 -13 gunluk falan bebek daha ıkı gun once yerlesme kanamam oldu ve beta 23 . Deger cok dusuk olunca bakma egılımınde bıle buunmadı
Olabilir canım bildiğim o çünkü bebek oluşmadan kese oluşur ve ilk önce görünen odur o yüzden şaşırdım

Bende öyle başkasının testine sevinirdim şimdi kendim şükürler Olsun teşekkür ederim bende yarın sana çok sevineceğim duam seninle kuzum bekleyen herkese duam var mı belirtin falan
Aslında çok şey var diş etim mahvol göğüslerim çok hassas kasımlarımda hafif ağrı oluyorsurekli ağlama modundayim ama yalancı olabilir diye umut vermedim kendime

İlaç içmeden kanda gebelikte baktıra bilirsin ama hazır kitler ile sakın güvenip ilaç alma çünkü test kitlerinin hepsi yanılabilir Allah korusun

Aslında çok şey var diş etim mahvol göğüslerim çok hassas kasımlarımda hafif ağrı oluyorsurekli ağlama modundayim ama yalancı olabilir diye umut vermedim kendime
Bende hiç bir belirtimi dinlemedim ama başım ve dişim kaç gündür ağrıyordu en son testten bi gün önce gece dayanamadım paracetemol içtim göğüslerim ağrıyordu farklı olarak sağ da ağrıyor ama zaten her ay ağrıyor diye dinlemedim ev süpürürken kasığıma kramp girdi sanki aman ev süpürüyorum ondandır dedim yani her ay belirti arayan ben kandırma kendini diye düşünmemeye çalıştım

Evet hamile olanlar ellerinize nasıl söylediniz, bizi de bilgilendirin
Benim hem doğum günüm dü ya herkes toplandı falan dediler yemekten sonra pasta keselim bende dedim yok hazır makyaj yapmışım önce resim çekelim neyse masayı hazırladık esin çekmeye başladık ama ben her resimde Ya karnıma kalp işareti yapıyırm ya karnımı işaret ediyorum Kimse farketmemiş o an sonra dedim ki bağırdım ben hamileyim baktım eşim yanımdan gidiyor görümcem kızı kayınvalidem ağlamaya başladılar sarıldılar eşim gitti bi oturuyor bi kalkıyor sonra sarıldı falan meğer adamın ayakları titremiş heyecandan
Tabi ben akıllı video çekmeyi unuttum şahane olurdu . Aslında ben hep kutuya koyup vermeyi hayal etmiştim falan ama böyleoldu işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…