Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
En kısa zamanda seninde kucağın dolsun
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Sana sormak istediğim birşey var sen almanyada yaşıyordun değil mi vitaminleri sen yollamıştın fotoğraflarını Folikasit haplarından hangisini alsam bilemedim bu ay daha başlamadım hemen alıp başlim dedim bende tekrar yollayabilir misin?

Evet canım dur sana bütün kullandıklarımı atayım

Bana umut oldun suan benımde bugün silik cıktı 4 gün var yarın yine bakıcam test yapıp
Benım bırde cook sılık çıktı ve kan verdım negatıf çıktı düşünsene sana testımı atayım İlk olan hemen ıkıncı çoğul olan bırı beklemıs ve ogun yapılmış halleri ıkıncı testlerdekı goruntuden sonra tekrar test verdım ve kanda çıktı lekelenme yaşadım baya çamur gıbı sonra kırmızıya da dondu çamaşırıma gelecek sekılde ılk 5 ayım da lekelenmelı gectı

Eklentiler

• 926AA0CC-A2CB-42DB-81C2-0F631F03A4B8.png
    421 KB · Görüntüleme: 47
  • CD86A6E3-4B35-4FCA-A64E-DB6E17158667.png
    496,8 KB · Görüntüleme: 45
Benimde suan seninki gibi cıktı ama bi kere daha böyle basıma geldi sonradan negatife döndü cok korkuyorum o yüzden yarın yine yapıcam tabi takip amaclı masallah

Eklentiler

• 7DA29704-2E4B-405E-86A2-90809783867B.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 46
Aynen kuzucum. O yüzden rahat ol. Daha var sana. Sen dikkat et zaten değerin arttıkça doktor sana söyler nasıl nerden göreceğini
Ben bılıyodumda baska bı arkadas demıs ultrasonla gormuyosa ne anlamı var gıbı bısı demıs heralde hatırlamıyom bende ona yazdım neyı görecek hcg 23 diye

Adetıme 4 gün kala testte sılık çıktı kan negatıf çıktı 3 gün kala tekrar kan verdim 38 çıktı ilk hamılelıkte
Öncelikke hayırlı olsun canım sağlıklı artışlarla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah bi anlatırmışım nasıl oldu hangi marka testte silik gördün kanda kaç çıktı negatif olarak M mucizeOldu aşko msjı doğru mu okuyorum ya hayır ya ben bu msjı neden gördüüüüm

Ben bılıyodumda baska bı arkadas demıs ultrasonla gormuyosa ne anlamı var gıbı bısı demıs heralde hatırlamıyom bende ona yazdım neyı görecek hcg 23 diye
Ultrasondan önce kese kontrolünü alttan yapıyor doktorlar. En erken orda görünüyormuş. Sana gün vermiş miydi şu gün gel keseye bakalım diye?

Ultrasondan önce kese kontrolünü alttan yapıyor doktorlar. En erken orda görünüyormuş. Sana gün vermiş miydi şu gün gel keseye bakalım diye?
4 kasımda gel degerın 800 e gelecek onu kontrol edıcez dedı ama yınede keseyı goremeyız dedı. Degerım dusuk ya hala kımyasal rıskı tasıyorum ondan

4 kasımda gel degerın 800 e gelecek onu kontrol edıcez dedı ama yınede keseyı goremeyız dedı. Degerım dusuk ya hala kımyasal rıskı tasıyorum ondan
Değerin yükselir inşallah canısı. Kötü düşünme sen dikkat et değerin yükselir. Mucize gibi yükseldi düştü tekrar yükseldi. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum. Pozitif düşün

Kuzum bu olay benım ılk gebelıgımde oldu çok şükür kucağımda dana gıbı oldu bıle laboquıck ıle ogrendım ertesı gün yaptığımda mıratechtı ılk gördüm hemen teste gıttım kan negatıf çıktı ertesı akşam 38 çıktı

Canım bak bunlar K. Bakma geç oldu biraz kullandıklarım bunlardı ha bide B12 vardı vitamin ama dün bitti almadım daha jel falan onları da attım sana bence bu agnus cactus çok önemli

Eklentiler

• 7F7F535D-91C3-4521-BEB0-5D856EAAF12D.jpeg
    188,5 KB · Görüntüleme: 29
  • 344830C7-2243-447F-B1C1-5D79FCC341E8.jpeg
    84,5 KB · Görüntüleme: 31
  • 7A72D82A-B152-4E33-8A08-08B7601B3839.jpeg
    81,1 KB · Görüntüleme: 27
Aaa kusura bakma ben yeni oldu sandım Allah hayırlı sağlıklı huzurlu ömür versin
Ya benim adete 8-7-6-5 gün kala dört testim silik çıktı kanama ve lekelerimde vardı en son beş gün kala artık kan verdim negatifti şok oldum şimdi adete 3 gün kaldı gerçi bu günde kaset testte yaptım onda bişeyde çıkmadı umudum yok bu aydan geçti olayda msjını görünce dikkatimi çekti sağolasın

Neyı görecekki ultrasonda 23 beta. Karından ultrason yaptı ve goremedı. Gorunmez zaten dedı
Alttan ultrasonla bakacak ve varsa keseyi görecekti ben 6 haftalık hamileydim üstten görünmez deyip alttan ultrasonla baktı hatta kalp atışı bile duymuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…