- 22 Kasım 2019
- 1.597
- 2.920
- 26
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.801
İnşallah canım çok teşekkür ederimEn kısa zamanda seninde kucağın dolsun
Evet canım dur sana bütün kullandıklarımı atayımİnşallah canım çok teşekkür ederim
Sana sormak istediğim birşey var sen almanyada yaşıyordun değil mi vitaminleri sen yollamıştın fotoğraflarını Folikasit haplarından hangisini alsam bilemedim bu ay daha başlamadım hemen alıp başlim dedim bende tekrar yollayabilir misin?
Benım bırde cook sılık çıktı ve kan verdım negatıf çıktı düşünsene sana testımı atayımBana umut oldun suan benımde bugün silik cıktı 4 gün var yarın yine bakıcam test yapıp
Benimde suan seninki gibi cıktı ama bi kere daha böyle basıma geldi sonradan negatife döndü cok korkuyorum o yüzden yarın yine yapıcam tabi takip amaclı masallahBenım bırde cook sılık çıktı ve kan verdım negatıf çıktı düşünsene sana testımı atayımİlk olan hemen ıkıncı çoğul olan bırı beklemıs ve ogun yapılmış halleri ıkıncı testlerdekı goruntuden sonra tekrar test verdım ve kanda çıktı lekelenme yaşadım baya çamur gıbı sonra kırmızıya da dondu çamaşırıma gelecek sekılde ılk 5 ayım da lekelenmelı gectı
Şuan minnoş olduğu için görünmez annesi. İlk kan sonra alttan muayenede görünür en son ultrasona düşer.Neyı görecekki ultrasonda 23 beta. Karından ultrason yaptı ve goremedı. Gorunmez zaten dedı
1500 le falan alttan gozukuyomus dımı kuzumŞuan minnoş olduğu için görünmez annesi. İlk kan sonra alttan muayenede görünür en son ultrasona düşer.
Aynen kuzucum. O yüzden rahat ol. Daha var sana. Sen dikkat et zaten değerin arttıkça doktor sana söyler nasıl nerden göreceğini1500 le falan alttan gozukuyomus dımı kuzum
Ben bılıyodumda baska bı arkadas demıs ultrasonla gormuyosa ne anlamı var gıbı bısı demıs heralde hatırlamıyom bende ona yazdım neyı görecek hcg 23 diyeAynen kuzucum. O yüzden rahat ol. Daha var sana. Sen dikkat et zaten değerin arttıkça doktor sana söyler nasıl nerden göreceğini
Öncelikke hayırlı olsun canım sağlıklı artışlarla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahAdetıme 4 gün kala testte sılık çıktı kan negatıf çıktı3 gün kala tekrar kan verdim 38 çıktı ilk hamılelıkte
Ultrasondan önce kese kontrolünü alttan yapıyor doktorlar. En erken orda görünüyormuş. Sana gün vermiş miydi şu gün gel keseye bakalım diye?Ben bılıyodumda baska bı arkadas demıs ultrasonla gormuyosa ne anlamı var gıbı bısı demıs heralde hatırlamıyom bende ona yazdım neyı görecek hcg 23 diye
4 kasımda gel degerın 800 e gelecek onu kontrol edıcez dedı ama yınede keseyı goremeyız dedı. Degerım dusuk ya hala kımyasal rıskı tasıyorum ondanUltrasondan önce kese kontrolünü alttan yapıyor doktorlar. En erken orda görünüyormuş. Sana gün vermiş miydi şu gün gel keseye bakalım diye?
Değerin yükselir inşallah canısı. Kötü düşünme sen dikkat et değerin yükselir. Mucize gibi yükseldi düştü tekrar yükseldi. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum. Pozitif düşün4 kasımda gel degerın 800 e gelecek onu kontrol edıcez dedı ama yınede keseyı goremeyız dedı. Degerım dusuk ya hala kımyasal rıskı tasıyorum ondan
Yüzümü güldürdün rabbimde senin yüzünü güldürsün balımmmmDeğerin yükselir inşallah canısı. Kötü düşünme sen dikkat et değerin yükselir. Mucize gibi yükseldi düştü tekrar yükseldi. Kimyasal olduğunu düşünmüyorum. Pozitif düşün
Amiin canım benimYüzümü güldürdün rabbimde senin yüzünü güldürsün balımmmm
Sağol canimEvet canım dur sana bütün kullandıklarımı atayım
Egerkı hemen çıktıysa inşallah güzel sonuçlar gelır etıketle benıdeeBenimde suan seninki gibi cıktı ama bi kere daha böyle basıma geldi sonradan negatife döndü cok korkuyorum o yüzden yarın yine yapıcam tabi takip amaclı masallah
Kuzum bu olay benım ılk gebelıgımde oldu çok şükür kucağımda dana gıbı oldu bıleÖncelikke hayırlı olsun canım sağlıklı artışlarla sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallahbi anlatırmışım nasıl oldu hangi marka testte silik gördün kanda kaç çıktı negatif olarak M mucizeOldu aşko msjı doğru mu okuyorum ya hayır ya ben bu msjı neden gördüüüüm
Canım bak bunlar K. Bakma geç oldu biraz kullandıklarım bunlardı ha bide B12 vardı vitamin ama dün bitti almadım daha jel falan onları da attım sana bence bu agnus cactus çok önemliİnşallah canım çok teşekkür ederim
Sana sormak istediğim birşey var sen almanyada yaşıyordun değil mi vitaminleri sen yollamıştın fotoğraflarını Folikasit haplarından hangisini alsam bilemedim bu ay daha başlamadım hemen alıp başlim dedim bende tekrar yollayabilir misin?
Aaa kusura bakma ben yeni oldu sandımKuzum bu olay benım ılk gebelıgımde oldu çok şükür kucağımda dana gıbı oldu bılelaboquıck ıle ogrendım ertesı gün yaptığımda mıratechtı ılk gördüm hemen teste gıttım kan negatıf çıktı ertesı akşam 38 çıktı
Alttan ultrasonla bakacak ve varsa keseyi görecekti ben 6 haftalık hamileydim üstten görünmez deyip alttan ultrasonla baktı hatta kalp atışı bile duymuştukNeyı görecekki ultrasonda 23 beta. Karından ultrason yaptı ve goremedı. Gorunmez zaten dedı