- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.781
Aşko adet ağrısı gibi ağrın da oldu mu?Canım acık kırmızı sabah 10 da kahverengı basladı bınsaat sonra kırmızı oldu obur sabaha kadar bır ped doldurmadı ama peceteye sıldıkce yogun bı sekılde geldı. Sonra kahverengı akıntıya dondu hala bazen gelıyor.
Sadece alt karın agrım oldu canım kasık agrım cok cok az. Ben adet oldugumda belım bacaklarım kopardı ama asla oyle bı agrım olmadı. Alt karnımda hafıf bı sancı oyle dusunAşko adet ağrısı gibi ağrın da oldu mu?
Anladum kuzum,benim Pazartesi yaptigim test silikdi,bu sabah yaptim negatif çıktıSadece alt karın agrım oldu canım kasık agrım cok cok az. Ben adet oldugumda belım bacaklarım kopardı ama asla oyle bı agrım olmadı. Alt karnımda hafıf bı sancı oyle dusun
Bizim hayaller yine iptal bomboş bembeyaz bir test dahaKızlar durmumlarınızı kaçırmış olabilirim hamiş olanlar ve prenses gibi sihirli değneği elinde olanlar beni etiketleyebilir mi
Hımmm kuzum onu bılemıcem.. benım kanamam oldugu gun bıle pozıtıf cıktı.Anladum kuzum,benim Pazartesi yaptigim test silikdi,bu sabah yaptim negatif çıktı
Ama öglen leke gibi kanaama oldu hala sökülmedim o yüzden merak etdim
Anladim aşkom, daha sökülmedim sabaha kadar böyle olursa yeniden test yaparımHımmm kuzum onu bılemıcem.. benım kanamam oldugu gun bıle pozıtıf cıktı.
Anladim aşkom, daha sökülmedim sabaha kadar böyle olursa yeniden test yaparım
O zaman başka hastanede kan ver kuzum senin de için rahat etsin
Bakalım bi yarın olsunda kızlar dediğim gibi eğer adetim iyice azalırsa direk kan veririm erken giderim hastaneye acilden kan veririmBen olsam once gıder baska yerde kan verırsım kuzumm
Bakalım bu ayda gideyim de canım olmazsa değiştiricem zaten sanırım klomeni 3 aydan fazla kullanamıyomussun zaten bunauda benim 3. Ayım olucakBen senin yerinde Olsam hemen doktor değiştirirdim bence başka bi doktora da görün derim
Sadece kan mi veriyorsun ultsonla bakmadılar mi tam anlayamadım asıl olayın çözümü ultrason çünküCanım selam sagolasın. Evet kanda verdık doktorumuzada gorunduk. Bugun kı betam 23 uc gun once 4.5 a gore aldı ve guzel artmıs dedı. Ikı gun once kanamam oldugu ıcın progestana basladı. Ve 4 kasıma randevu verdı :) tabı kan konusunda benım ıcın rahat etmesı sımdı gıttım baska bı hastaneye daha verdım. Bebegım benımleymıs ve ıkı gun oncekı kanamam yerlesme kanamasıymıs. Yanı arkadaslar bıldıgınız acık kırmızı kanamam oldu bır gun boyunca adet gıbı . Bır gun sonunda kesıldı.hala ara ara kahve lekelenmelerım oluyor. Bazı yerlerde yerlesme bır ıkı damla olur, rengı pembe olur dıye kesın söylemler var. Onlara ınanıp umudunuzu kaybetmeyın. En kesın sonuc kan verın herseyı ogrenın
Ben yarın sabah test yapacam haber veririm her türlü ama şuan biraz canım sıkkın hatta çok sıkkın maddi olarak bir çöküntü yaşadık ve büyük bir çöküş yani eğer şuan hamile değilsem uzun bir süre ertelemek zorunda kalacam varsada çok zorluk olacak ama tabi hamileysem yinede çok çok mutlu olurum hayırlısı inşallah rabbim tüm sıkıntılarımıza çözüm sunsunKızlar durmumlarınızı kaçırmış olabilirim hamiş olanlar ve prenses gibi sihirli değneği elinde olanlar beni etiketleyebilir mi
Adetıme 4 gün kala testte sılık çıktı kan negatıf çıktıkızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Neyı görecekki ultrasonda 23 beta. Karından ultrason yaptı ve goremedı. Gorunmez zaten dedıSadece kan mi veriyorsun ultsonla bakmadılar mi tam anlayamadım asıl olayın çözümü ultrason çünkü
En kısa zamanda seninde kucağın dolsunKızlar hamile olanları çok çok içten tebrik ederim sağ salim ilerlesin, sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin Allahım çok sevindim sizlerin adına . Darısı da tüm isteyenlere inşallah
Bata var mı daha canımBizim hayaller yine iptal bomboş bembeyaz bir test dahaEki Görüntüle 3152095
Amin canımm teşekkür ederim sağolasın seninde sağlıkla tutunmaya devam etsin inşallahKızlar bugün Dilek günüm Ya doğdum Ya o halde bunu hepimiz için diliyorumÇizgi görmeyi bekleyenleri Rabbim ennn kısa zamanda bebiş haberi versin çizgiyi görüp ilerlemesini bekleyenleri Rabbim sağlıkla bebişini tutundursun ve kucağına almayı nasip etsin bebişi artık kesinleşenlerin ise Rabbim sağlıkla ve bi sancıda kucaklarına almayı nasip etsin
Hepinizi seviyorum iyiki varsınızMavi070707 M merve_eymen @LeucotheaThemis @Chanandeler Bong kahvelihatunn @Ginnys @Pheebs @Yagmur45thr @fnd_50 @Rosebelle @raainbow @Random3 @000umutlu000 @Mucizemmm16 @iyilikperisi92 @Safiye19 ve diğer tüm güzel annelerim anne adaylarım
Öyle deme canım bebek rızkı ile gelir nerden biliyorsun belki onun sayesinde herşey daha da güzelleşecekBen yarın sabah test yapacam haber veririm her türlü ama şuan biraz canım sıkkın hatta çok sıkkın maddi olarak bir çöküntü yaşadık ve büyük bir çöküş yani eğer şuan hamile değilsem uzun bir süre ertelemek zorunda kalacam varsada çok zorluk olacak ama tabi hamileysem yinede çok çok mutlu olurum hayırlısı inşallah rabbim tüm sıkıntılarımıza çözüm sunsun
31 i ama erken yumurtlama gördüm olsa çıkardı yaniBata var mı daha canım
Unutma herşeyin hayırlısı canım yinede bata var daha31 i ama erken yumurtlama gördüm olsa çıkardı yani
Bana umut oldun suan benımde bugün silik cıktı 4 gün var yarın yine bakıcam test yapıpAdetıme 4 gün kala testte sılık çıktı kan negatıf çıktı3 gün kala tekrar kan verdim 38 çıktı ilk hamılelıkte