Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko adet ağrısı gibi ağrın da oldu mu?

Sadece alt karın agrım oldu canım kasık agrım cok cok az. Ben adet oldugumda belım bacaklarım kopardı ama asla oyle bı agrım olmadı. Alt karnımda hafıf bı sancı oyle dusun
Anladum kuzum,benim Pazartesi yaptigim test silikdi,bu sabah yaptim negatif çıktı
Ama öglen leke gibi kanaama oldu hala sökülmedim o yüzden merak etdim

O zaman başka hastanede kan ver kuzum senin de için rahat etsin
Ben olsam once gıder baska yerde kan verırsım kuzumm
Bakalım bi yarın olsunda kızlar dediğim gibi eğer adetim iyice azalırsa direk kan veririm erken giderim hastaneye acilden kan veririm
Ben senin yerinde Olsam hemen doktor değiştirirdim bence başka bi doktora da görün derim
Bakalım bu ayda gideyim de canım olmazsa değiştiricem zaten sanırım klomeni 3 aydan fazla kullanamıyomussun zaten bunauda benim 3. Ayım olucak

Sadece kan mi veriyorsun ultsonla bakmadılar mi tam anlayamadım asıl olayın çözümü ultrason çünkü

Kızlar durmumlarınızı kaçırmış olabilirim hamiş olanlar ve prenses gibi sihirli değneği elinde olanlar beni etiketleyebilir mi
Ben yarın sabah test yapacam haber veririm her türlü ama şuan biraz canım sıkkın hatta çok sıkkın maddi olarak bir çöküntü yaşadık ve büyük bir çöküş yani eğer şuan hamile değilsem uzun bir süre ertelemek zorunda kalacam varsada çok zorluk olacak ama tabi hamileysem yinede çok çok mutlu olurum hayırlısı inşallah rabbim tüm sıkıntılarımıza çözüm sunsun

kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Adetıme 4 gün kala testte sılık çıktı kan negatıf çıktı 3 gün kala tekrar kan verdim 38 çıktı ilk hamılelıkte

Amin canımm teşekkür ederim sağolasın seninde sağlıkla tutunmaya devam etsin inşallah

Öyle deme canım bebek rızkı ile gelir nerden biliyorsun belki onun sayesinde herşey daha da güzelleşecek hadi sabah yap bi test de günümüz şenlensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…