- 24 Ağustos 2022
- 746
- 814
- 33
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.741
Canım acık kırmızı sabah 10 da kahverengı basladı bınsaat sonra kırmızı oldu obur sabaha kadar bır ped doldurmadı ama peceteye sıldıkce yogun bı sekılde geldı. Sonra kahverengı akıntıya dondu hala bazen gelıyor.Canım öncelikle çok sevindim bebeğinin seninle olmasına bende yarın doktora gidicem bu ay 3. Ay klomene başlıcak iğneyle berabar ama hatırlıyosan benimde testlerimde silik çizgi çıkmıştı gidip kanda vermemiştiim bende pcosum ve genelde pcosta geç döllenme oluyo diye duymuştum o yüzden beklemiştim ama dün adet oldum şimdi sende kanamam oldu diyince içime bi şüphe düştü yarında doktora gidicem tekrardan ilaç kullanıcam acaba ne yapsam doktora söylesem kan mı versem fikir verin bana birde senin kanaman nasıl olmuştu canım
Evet once bı yumurtla :) ınsallah bu ay bebıs haberı alırız senden deBen de öyle tahmin ettim çünkü imkansız gibi bişey şuan hamile kalmam
Canım adetım duzensız 40-50 boyle donguler. En son 17 eylulde bat 19 ekımde beta 5.7 cıktı ozaman ogrendımkızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Amin canısı ben de hamiş olurum inşallahhhEvet once bı yumurtla :) ınsallah bu ay bebıs haberı alırız senden de
Anladım canım benim 2. Günü olmama rağmen az açık kırmızı renkte ama parçalar geldi herhalde yok bişey bu ay yine yarım doktorda belli olur herhalde artıkCanım acık kırmızı sabah 10 da kahverengı basladı bınsaat sonra kırmızı oldu obur sabaha kadar bır ped doldurmadı ama peceteye sıldıkce yogun bı sekılde geldı. Sonra kahverengı akıntıya dondu hala bazen gelıyor.
Gitmişken oncesınde bı kan ver kuşum ne olur ne olmazCanım öncelikle çok sevindim bebeğinin seninle olmasına bende yarın doktora gidicem bu ay 3. Ay klomene başlıcak iğneyle berabar ama hatırlıyosan benimde testlerimde silik çizgi çıkmıştı gidip kanda vermemiştiim bende pcosum ve genelde pcosta geç döllenme oluyo diye duymuştum o yüzden beklemiştim ama dün adet oldum şimdi sende kanamam oldu diyince içime bi şüphe düştü yarında doktora gidicem tekrardan ilaç kullanıcam acaba ne yapsam doktora söylesem kan mı versem fikir verin bana birde senin kanaman nasıl olmuştu canım
Yapsana varda bı test daha kuzumBaksanıza böyleydi testlerim ama adet oldum
Dimi bakalım yada yarın adetim yoğun olursa vermem ama iyice azalırsa söylerm doktora kan veririm içimdede bi şüphe var nedenseGitmişken oncesınde bı kan ver kuşum ne olur ne olmaz
Bende de parçalar geldı . Ama kanamamdan sonra degerım artmıstıValla canım bugün 2. Günüm adette ama az geliyor yani öyle çok yoğun değil ama parçalar geldi herhalde normal adetim ama yarın doktora söylesem mi acaba
Adetliyim test olur mu kiYapsana varda bı test daha kuzum
İnşaallahhhh kuşummmAmin canısı ben de hamiş olurum inşallahhh
Yaa off böyle oluncada şüphe iyice artıyo içimde çünkü ara ara midemde bulanıyoBende de parçalar geldı . Ama kanamamdan sonra degerım artmıstı
Olur niye olmasın bence yap ama erken gebelik falan mı yapsan scaba belki daha kırmızı çıkarAdetliyim test olur mu ki
İdrarına kan karıştırmadan dikkatlı bı şekılde yapabılırsın. Ben kanamam varken iyice yıkayıp sonra idrarla yaptım testAdetliyim test olur mu ki
Olur niye olmasın bence yap ama erken gebelik falan mı yapsan scaba belki daha kırmızı çıkar
Şuan yok evde ama yarın alıp yaparım olmadı doktor kan istemezsede şimdi bide bu ay klomen + iğne tedavisine başlıcaak yarın o yüzden varsada bi zarar görsün istemiyorumİdrarına kan karıştırmadan dikkatlı bı şekılde yapabılırsın. Ben kanamam varken iyice yıkayıp sonra idrarla yaptım test
Erken gebelıkler cok yanıltıyo ben. Kaset testte cıktı erken gebelıkte cıkmadı benım ılk ogrendıgımdeOlur niye olmasın bence yap ama erken gebelik falan mı yapsan scaba belki daha kırmızı çıkar
Ne desem acaba doktorumda ters bi doktor yani öyle rahat herşeyi söyleyemiyorum geçen ay yumurtamın bpyutunu sordum napıcaksın söylesem dedi
Once kanı ver suphem var de bı kana bakılsın ona gore basla bence kuzumŞuan yok evde ama yarın alıp yaparım olmadı doktor kan istemezsede şimdi bide bu ay klomen + iğne tedavisine başlıcaak yarın o yüzden varsada bi zarar görsün istemiyorum
Ee degıstır hala neden ona gıdıyosun ?Ne desem acaba doktorumda ters bi doktor yani öyle rahat herşeyi söyleyemiyorum geçen ay yumurtamın bpyutunu sordum napıcaksın söylesem dedi