-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.761
Şimdi yarın o ultrosanla bakar ama ondada gözükmez dimi sende gözüktü mü canımOnce kanı ver suphem var de bı kana bakılsın ona gore basla bence kuzum
Ona iyi dediler özel hastanede bide bi kaç tanıdığımız onun tedavisiyle hamile kaldı o yüzden devam ediyorum işte bide tedabiye başladı ya 2 aydır takip ediyo işte bırakmayayım dedimEe degıstır hala neden ona gıdıyosun ?
Yon kuzum gorulmedı. Ikı bınlerde falan ancaymıa sanırım . Anca kanda cıkıyorŞimdi yarın o ultrosanla bakar ama ondada gözükmez dimi sende gözüktü mü canım
Hımm ozaman katlancan kuzumm. Ona gıtmeden baska bı ozel hastaneye gıt hemen bı kan ver bı saate cıkıyo zaten. Kacta randevunOna iyi dediler özel hastanede bide bi kaç tanıdığımız onun tedavisiyle hamile kaldı o yüzden devam ediyorum işte bide tedabiye başladı ya 2 aydır takip ediyo işte bırakmayayım dedim
13.45 te canım yada öyle yapıcam artıkHımm ozaman katlancan kuzumm. Ona gıtmeden baska bı ozel hastaneye gıt hemen bı kan ver bı saate cıkıyo zaten. Kacta randevun
Ay ne değişik. Başkasına git bence. Herşeyi rahatlıkla sorman lazım. Bebek senin hayat senin. O da işini yapsın.Ne desem acaba doktorumda ters bi doktor yani öyle rahat herşeyi söyleyemiyorum geçen ay yumurtamın bpyutunu sordum napıcaksın söylesem dedi
Yaaa başlayalım o zamanT TASUU M mucizeOldu ay diğer hamişlerin kullanıcı adlarını unuttummmhavuç suyu bebişin rahme güzel tutunmasını sağlıyormuş bebışler aksamları bır bardak havuc suyu ıcmeye basladım ben
Öyle tabiki canım ama işte bi umut belki faydasını görürüm diye devam ediyorum yakın tanıdığım iki kişi b doktorda hamile kaldı ya işte o yüzdenAy ne değişik. Başkasına git bence. Herşeyi rahatlıkla sorman lazım. Bebek senin hayat senin. O da işini yapsın.
O zaman başka hastanede kan ver kuzum senin de için rahat etsinÖyle tabiki canım ama işte bi umut belki faydasını görürüm diye devam ediyorum yakın tanıdığım iki kişi b doktorda hamile kaldı ya işte o yüzden
17 eylul son bat kuzumYaaa başlayalım o zamancanım senin bat ne zamandı sen grupta yoksun kaydedeyim
AminnnArkadaşlar melekleriniz sağlıkla gelsin bu gurup bize de uğur getirsin
Ben olsam once gıder baska yerde kan verırsım kuzumm13.45 te canım yada öyle yapıcam artık
Ahh tamam sen Eylül grubundaydın yani17 eylul son bat kuzum
Ben senin yerinde Olsam hemen doktor değiştirirdim bence başka bi doktora da görün derimNe desem acaba doktorumda ters bi doktor yani öyle rahat herşeyi söyleyemiyorum geçen ay yumurtamın bpyutunu sordum napıcaksın söylesem dedi
Varmısım lıstede kusumm baktım :)Ahh tamam sen Eylül grubundaydın yani
Aminn canımArkadaşlar melekleriniz sağlıkla gelsin bu gurup bize de uğur getirsin