Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle çok sevindim bebeğinin seninle olmasına bende yarın doktora gidicem bu ay 3. Ay klomene başlıcak iğneyle berabar ama hatırlıyosan benimde testlerimde silik çizgi çıkmıştı gidip kanda vermemiştiim bende pcosum ve genelde pcosta geç döllenme oluyo diye duymuştum o yüzden beklemiştim ama dün adet oldum şimdi sende kanamam oldu diyince içime bi şüphe düştü yarında doktora gidicem tekrardan ilaç kullanıcam acaba ne yapsam doktora söylesem kan mı versem fikir verin bana birde senin kanaman nasıl olmuştu canım
Canım acık kırmızı sabah 10 da kahverengı basladı bınsaat sonra kırmızı oldu obur sabaha kadar bır ped doldurmadı ama peceteye sıldıkce yogun bı sekılde geldı. Sonra kahverengı akıntıya dondu hala bazen gelıyor.

kızlar merhaba gebelik yaşayan bayanlar bana da yardımcı olun adetinize kaç gün kala beta verdiniz veya adet geçtikten kaç gün sonra kanda kaç çıktı beta hcg acaba ?
Canım adetım duzensız 40-50 boyle donguler. En son 17 eylulde bat 19 ekımde beta 5.7 cıktı ozaman ogrendım

Canım acık kırmızı sabah 10 da kahverengı basladı bınsaat sonra kırmızı oldu obur sabaha kadar bır ped doldurmadı ama peceteye sıldıkce yogun bı sekılde geldı. Sonra kahverengı akıntıya dondu hala bazen gelıyor.
Anladım canım benim 2. Günü olmama rağmen az açık kırmızı renkte ama parçalar geldi herhalde yok bişey bu ay yine yarım doktorda belli olur herhalde artık

Canım öncelikle çok sevindim bebeğinin seninle olmasına bende yarın doktora gidicem bu ay 3. Ay klomene başlıcak iğneyle berabar ama hatırlıyosan benimde testlerimde silik çizgi çıkmıştı gidip kanda vermemiştiim bende pcosum ve genelde pcosta geç döllenme oluyo diye duymuştum o yüzden beklemiştim ama dün adet oldum şimdi sende kanamam oldu diyince içime bi şüphe düştü yarında doktora gidicem tekrardan ilaç kullanıcam acaba ne yapsam doktora söylesem kan mı versem fikir verin bana birde senin kanaman nasıl olmuştu canım
Gitmişken oncesınde bı kan ver kuşum ne olur ne olmaz

Olur niye olmasın bence yap ama erken gebelik falan mı yapsan scaba belki daha kırmızı çıkar
İdrarına kan karıştırmadan dikkatlı bı şekılde yapabılırsın. Ben kanamam varken iyice yıkayıp sonra idrarla yaptım test
Şuan yok evde ama yarın alıp yaparım olmadı doktor kan istemezsede şimdi bide bu ay klomen + iğne tedavisine başlıcaak yarın o yüzden varsada bi zarar görsün istemiyorum

X