Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pheebs önce sakinleş ve bir bardak su iç ve dünyaya dön bata kaç var ve kaçıncı çocuk ve testin markası ne, üzerinde hcg % kaç yazıyor

Pheebs önce sakinleş ve bir bardak su iç ve dünyaya dön bata kaç var ve kaçıncı çocuk ve testin markası ne, üzerinde hcg % kaç yazıyor
Evet su cok iyi fikir 30unda olmam lazim daha ilk cocuk 3 ay once dis gebelik gecirdim. Test artimed valla yuzde kac hcg mcg yazmiyo hic biyerinde acaba gidip baska marka mi alsam diyorum

Kızlar bat 4gun kaldı bu gece baş ağrısıyla uyandım ve bu saate kadar geçmedi uyuyorum uyanıyorum beynim zonkluyor. İlaç almak istiyorum ama hamile olma ihtimalimden çekiniyorum. Ağrıya da dayanamıyorum sizce şimdi test yapsam varsa gölge belli olur mu? Tam negatifse hemen ilaç içeceğim

Pheebs bence başka test yapıp kafanı karıştırma her testin hcg öliçme seviyesi farklı. Yarın ve öbürgün koyulaşmayı takip et. Dogamomm de artimed ile çok düşük bir seviyeyken öğrenmişti.

Bence ilaç içme ama çok dayanılmaz parol içilebilir ama içme yinede, kırmızı kart görene kadar umut hep vardır

Valla aldım bile cok gec miratech aldim ama guvendigim bi test oda. Aynen adetim4 5 gun gecene kadar kan vermeyi dusunmuyorum. Takip edicem bikac gun insallah kanamam falan olmazsa beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…