-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.661
Ne güzel ne güzel işteValla gercek ben suan dondukluk yasiyorum resmen
Evet su cok iyi fikirPheebs önce sakinleş ve bir bardak su iç ve dünyaya dön bata kaç var ve kaçıncı çocuk ve testin markası ne, üzerinde hcg % kaç yazıyor
Aşkoooo bu ay bizim ayımızSuan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
Valla Rabbim omurlu saglikli hayirli etsin hepsini gercekten bu ay bomba olduAşkoooo bu ay bizim ayımız
Tebrik ederim çok sevindimValla Rabbim omurlu saglikli hayirli etsin hepsini gercekten bu ay bomba oldusuan baska marka test almaya gidiyorum cunku inanamiyorum hala bi test sonra inancam
Sevabina benim testime de filtre yaparmisinGercekkkk
Sevabina benim testime de filtre yaparmisinbenim telfonda olan filtreler işe yaramiyor
Cok tesekkur ederim amiin rabbim hepimize saglikli gebelik dogumve evlatlar nasip etsinTebrik ederim çok sevindimsağlıkla gelsin meleğin
Bence ilaç içme ama çok dayanılmaz parol içilebilir ama içme yinede, kırmızı kart görene kadar umut hep vardırKızlar bat 4gun kaldı bu gece baş ağrısıyla uyandım ve bu saate kadar geçmedi uyuyorum uyanıyorum beynim zonkluyor. İlaç almak istiyorum ama hamile olma ihtimalimden çekiniyorum. Ağrıya da dayanamıyorum sizce şimdi test yapsam varsa gölge belli olur mu? Tam negatifse hemen ilaç içeceğim
Çıkan sonuçlarda tek çizgi olsa bile görünmeyen ikinci çizgi olabiliyor mu efektlerle çıkan ?
En oluru bu cıplak gözle goruyormusum bişey
Bence hayır yanı cıplak gözle sevılen bırsey varsa daha rahat görmeyi saglıyoÇıkan sonuçlarda tek çizgi olsa bile görünmeyen ikinci çizgi olabiliyor mu efektlerle çıkan ?
Valla aldım bile cok gec
Yok aşko bazen çok silik oluyor görsen bile emin olamıyorsun o yüzden efektle netleşiyorÇıkan sonuçlarda tek çizgi olsa bile görünmeyen ikinci çizgi olabiliyor mu efektlerle çıkan ?