-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.641
Benimde 14 tü bugün bende bi test yaparım bu güzel haberden sonra15iydi canım teşekkür ederim
4 gün var o yüzden çıkmamış olma ihtimali var normal test bu çünkü bende bugün alaçam yarin sabah yapicam benim bat yarınM mucizeOlduPheebs M merve_eymen @pozitifbiri kızlar sabah 5 te oğlanı tuvalete kaldırınca yapmıştım. Sonuç yine kalbim kadar saf ve temiz
Sizinde inşallah güzel haberinizi alırızBenimde 14 tü bugün bende bi test yaparım bu güzel haberden sonrainşallah sonuçlarınız çok güzel gelir hadi bakalım
Kızlar dün kan vermiştim ,e nabızdan baktım Beta Hcg değerim 2024.0 bu kesin olarak hamileyim demek mi?
Kesin olarak hamilesin cnmKızlar dün kan vermiştim ,e nabızdan baktım Beta Hcg değerim 2024.0 bu kesin olarak hamileyim demek mi?
Evet sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun inşallah darısı bizlerrKızlar dün kan vermiştim ,e nabızdan baktım Beta Hcg değerim 2024.0 bu kesin olarak hamileyim demek mi?
Canım valla görüyorumKızlar bata 5 gün var çok hafif bir çizgi görüyorum ama bakabilir misiniz
Çok teşekkür ederim inşallahCanım valla görüyorumSağlıkla tutunusun bebiş
Yok canım negatif şuan için, o tam t cizgisinin altında bir şerit var onun gölgesiGünaydın,negatif olduğuna eminmiyiz? gözlerim sanki bişey hiss ediyor orda
Yok daha benim bu ayı kapatmama 4 gün varGel kasıma gell
O testı oncelıkle yere bırakkk ve derın nefes allll hamılesınmSuan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
Yaa maşallah, sağlıkla gelsinSuan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
Gercek mi algilayamiyorum suanda beynim kapandi resmenO testı oncelıkle yere bırakkk ve derın nefes allll hamılesınm
GercekkkkSuan elim ayagim titriyo kalbim firlayacak yerinden
Valla gercek ben suan dondukluk yasiyorum resmenGercekkkk