Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
mrb hayırlı olsun inşallah bata kac gün kala test yaptınız acaba bide bu testler normal gebelik mi yoksa erken gebelik testlerimiydi ?
Amin tesekkur ederim suan 5 gun var adetime normal kaset test yaptim hatta 1 saatlik idrarla yaptim kahve mahve ictim zaten negatif gelir diye bekliyodum

Amin tesekkur ederim suan 5 gun var adetime normal kaset test yaptim hatta 1 saatlik idrarla yaptim kahve mahve ictim zaten negatif gelir diye bekliyodum
belirti varmıydı ben de cok istiyorum adetime 6 gün var ama erken cıkmaz diye test yapmadım henuz

belirti varmıydı ben de cok istiyorum adetime 6 gün var ama erken cıkmaz diye test yapmadım henuz
Valla her zaman ki seyler dun sordum bende hatta iki defa sagliksiz gebelik yasadim belirtiler farkliydi ne beklemek lazim acaba diye ama 0 yani her zaman adete yakin ne yasiyosam onu yasiyorum test pozitif cikmasa suphelenmem arkadastan gaza geldim de yaptim tesaduf

size süpriz olmuş demekki sağlıkla gelsin inşaallah bende de hiç belirti yok bekliyorum bakalım :)

Hemen ilaç alma negatif olsada tamam mı yinede bekliyoruz bak ben günlerdir çekiyorım migrende var ama içmem hiç bir zaman hadi şimdi gebeyim ama yumurtlama dönemlerindede içmedim can can sende içme

size süpriz olmuş demekki sağlıkla gelsin inşaallah bende de hiç belirti yok bekliyorum bakalım :)
Gercekten buyuk surpriz oldu hala soktayim biraz hep okuyodum belirtim olmadi falan diye nasil olmaz allah askina diyodum iki defada hamile kaldigim icin ben kesin hemen belirti gosteririm diyodum simdi boyle oldu iste

kızlar cumartesi adet günüm ama geçn cumartesindendr hergün nohut kadar apaçık pembe yada kahve leke geliyor birgün tek gelmedi kasıklarm ve belimde ağrıyor dün test yaptm 9,57 çıktı doktor yerleşle kanamasıda olabilir ama büyük ihtimal kimyasal dedi benim gibi uzun yerleşme geçiren var mı ağrılı? Daha adetime 3 gün var

K
yap Nolacak ki tabi çıkar ben 6-7 gün varken başladım yapmaya ama tabi dün 5 kala daha net çıktı

Evet artımed deger cok kucukken bıle yakalıyor. Sun degerın 5 var yok sakın kan verme benım yaptıgım hataya dusme balım bat gunune kadar bekle

ALLAHIM BEN DE BU GRUPLA CİNSİYET ÖĞRENMEK HAMİLELİK TAKİBİ YAPMAK istiyorum
Kocaman Aminnn İstiyorum değil aşko Ben öğrendim sende öğren hatta herkes öğrensin hamile olmayı seçiyorum Anne Olmak benim hakkım İstiyorum lafı olmuyormuş canım bide inşallah temenni bildirdiği için isteğinde inşallah deme

Kızlar bata 4 gün var silik cıktı sizce ne zmaan bi daha test yapmalıyım bi kere daha böyle olmuştu sonra negatife döndü o yüzden korkuyorum yine aynı olcak diye

Ya cok tuhaf bu ay basinda gruba katilirken dedim ki lami cimi yok kizim hamile kalicaksin bu ay o kadar dedim kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…