Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşaallah sag salim kucagina alırsın canım peki sarı akınti varmıydi?mide yanmasi falan?

Testin üzerinde %25hcg diyordu belki daha o kadar yükselmemiştir umudumuzu kaybetmiyoruz daha bata 4 gün var Rabbim ol derse olur
Herşey olabilir kuzum, diyorum ya bat 3 gün geçmeden benim hiçbir testim pozitif vermedi , ben geçerli bir ölçüt olamayabilirim İnnşallah vardır

İnşaallah sag salim kucagina alırsın canım peki sarı akınti varmıydi?mide yanmasi falan?
Valla sen soyleyınce geldı aklıma. Ikı gün bir midem agrıdı sırtıma cok kotu vurdu. Sarımtrak akıntımda vardı aka kesık gıbı degıl su gıbı ama sarımtrak

günaydın kızlar ben bugün randevu aldım bakalım ne diyecek dr ama test yaptım hala negatif gölge dahi yok adette yok hala galiba kist oluştu benim yumurta okadarda havuç yedim tavşan olmuştum resmen

M mucizeOldu Pheebs @merve_eymen pozitifbiri kızlar sabah 5 te oğlanı tuvalete kaldırınca yapmıştım. Sonuç yine kalbim kadar saf ve temiz
Canin sagolsun kasim da ask baskadir derler bu arada ilginc bisey soylicem iki gebeligimde de sabah idrariyla sonuc alamadim ben ikisinide adetten 4 5 gun once ogrendim ve ikisinide ogleden sonra yaptigim testlerle. Yabanci bi sitede okumustum ovulasyondan gecen gun sayisina gore gunun hangi saatlerinde test yapman gerektigi yaziyodu kimisinde sabah kimisinde oglen kimisinde aksam. İnanmamistim avikcasi taki tecrube edene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…