- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.621
İnşaallah sag salim kucagina alırsın canımCanım merhaba :) benım baş ağrım ve kasık ağrım vardı ve aksam ustulerı asırı uykum gelıyordu ben asla gunduz uyumam. adetım düzensizdir. Son adet tarıhının 32. Gunu test yaptım. Cok cok sılık pozıtıfı gordum. Buda yumurtlama dan 10-12 gun sonraya tekabül edıyor :) 5.7 cıktı o gun . Suankı belırtılerım canım hıcbısey yemek ıstemıyor son uc gundur mıdem cok hafıf bulanıyor zorla bısı yesem kusacakmıs hıssı oluyor. Hala baş ve kasık agrısı devam. Bu arada kasık ağrısı suanda sağ bacagıma vuruyor mesela dun gece cok agrıdı zor uyudum. Uyku gelmesıde devam.:)
Günaydın,negatif olduğuna eminmiyiz? gözlerim sanki bişey hiss ediyor ordaM mucizeOlduPheebs @merve_eymen pozitifbiri kızlar sabah 5 te oğlanı tuvalete kaldırınca yapmıştım. Sonuç yine kalbim kadar saf ve temiz
Ayy hepimiz eşimizin çıkmasını bekliyoruz,Eşim işe gitse hemen çıkcam peşinden. Betayı görmeden söylemeyim dedim sabah sabah adama
Herşey olabilir kuzum, diyorum ya bat 3 gün geçmeden benim hiçbir testim pozitif vermedi , ben geçerli bir ölçüt olamayabilirimTestin üzerinde %25hcg diyordu belki daha o kadar yükselmemiştirumudumuzu kaybetmiyoruz daha bata 4 gün var Rabbim ol derse olur
Valla sen soyleyınce geldı aklıma. Ikı gün bir midem agrıdı sırtıma cok kotu vurdu. Sarımtrak akıntımda vardı aka kesık gıbı degıl su gıbı ama sarımtrakİnşaallah sag salim kucagina alırsın canımpeki sarı akınti varmıydi?mide yanmasi falan?
Hayırlı olsunnnKızlar kızlar günaydıııınnnn
Niyeti işte değerlendirdiğinde kafanı karıştıracak ne var sanki varsa değerlendirdin yoksa ztn yok kafan karışmasınKuzu ben aynı zamanda ateşte ölçüyorum ateşte ovulasyon ıle aynı tarıhleri gosterıyor kafa oldu allak bullak
Bır hafta sonra belli olur zaten teşekkür ederimNiyeti işte değerlendirdiğinde kafanı karıştıracak ne var sanki varsa değerlendirdin yoksa ztn yok kafan karışmasın
Gel kasıma gellM mucizeOlduPheebs @merve_eymen pozitifbiri kızlar sabah 5 te oğlanı tuvalete kaldırınca yapmıştım. Sonuç yine kalbim kadar saf ve temiz
Amin inşallah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlt nasip etsin rabbimHayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin bebişş
Canin sagolsun kasim da ask baskadir derlerM mucizeOlduPheebs @merve_eymen pozitifbiri kızlar sabah 5 te oğlanı tuvalete kaldırınca yapmıştım. Sonuç yine kalbim kadar saf ve temiz
Koştur koştur sağlık ocağına gittim teee 3 te çıkacakmış ama olsun beklicem artık napalmAyy hepimiz eşimizin çıkmasını bekliyoruz,
15iydi canım teşekkür ederimHayırlı olsunnnyumurtlama tarihiniz neydi acaba
İnşaallah yüksek hcg degerini görürsünKoştur koştur sağlık ocağına gittim teee 3 te çıkacakmış ama olsun beklicem artık napalm
Bende koşa koşa eczaneye gitdim test aldım ve sonuç negatifKoştur koştur sağlık ocağına gittim teee 3 te çıkacakmış ama olsun beklicem artık napalm
Bat ne zaman belki daha vakti vardır canımBende koşa koşa eczaneye gitdim test aldım ve sonuç negatifPazartesi yapmışdım çıkmişti silik çizgi
Ama şimdi çıkmadı
Yumurtlamaya göre bugünBat ne zaman belki daha vakti vardır canım
Anladım canım umarım gönlünce olurYumurtlamaya göre bugün
Takvime göre 29u
Beklemekten başka çarem yok