- 13 Ekim 2022
- 4.435
- 6.014
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.681
mrb hayırlı olsun inşallah bata kac gün kala test yaptınız acaba bide bu testler normal gebelik mi yoksa erken gebelik testlerimiydi ?Miratechte pozitif hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb hayırlı olsun inşallah bata kac gün kala test yaptınız acaba bide bu testler normal gebelik mi yoksa erken gebelik testlerimiydi ?Miratechte pozitif hamileyim
Amin tesekkur ederim suan 5 gun var adetime normal kaset test yaptim hatta 1 saatlik idrarla yaptim kahve mahve ictim zaten negatif gelir diye bekliyodummrb hayırlı olsun inşallah bata kac gün kala test yaptınız acaba bide bu testler normal gebelik mi yoksa erken gebelik testlerimiydi ?
Yaaa maşallah sağlıkla gelsin kuzuyMiratechte pozitif hamileyim
Amin amin amin ,Yaaa maşallah sağlıkla gelsin kuzuy
belirti varmıydı ben de cok istiyorum adetime 6 gün var ama erken cıkmaz diye test yapmadım henuzAmin tesekkur ederim suan 5 gun var adetime normal kaset test yaptim hatta 1 saatlik idrarla yaptim kahve mahve ictim zaten negatif gelir diye bekliyodum
Valla her zaman ki seyler dun sordum bende hatta iki defa sagliksiz gebelik yasadim belirtiler farkliydi ne beklemek lazim acaba diye ama 0 yani her zaman adete yakin ne yasiyosam onu yasiyorum test pozitif cikmasa suphelenmem arkadastan gaza geldim de yaptim tesadufbelirti varmıydı ben de cok istiyorum adetime 6 gün var ama erken cıkmaz diye test yapmadım henuz
size süpriz olmuş demekki sağlıkla gelsin inşaallah bende de hiç belirti yok bekliyorum bakalım :)Valla her zaman ki seyler dun sordum bende hatta iki defa sagliksiz gebelik yasadim belirtiler farkliydi ne beklemek lazim acaba diye ama 0 yani her zaman adete yakin ne yasiyosam onu yasiyorum test pozitif cikmasa suphelenmem arkadastan gaza geldim de yaptim tesaduf
Hemen ilaç alma negatif olsada tamam mı yinede bekliyoruz bak ben günlerdir çekiyorım migrende var ama içmem hiç bir zaman hadi şimdi gebeyim ama yumurtlama dönemlerindede içmedim can can sende içmeKızlar bat 4gun kaldı bu gece baş ağrısıyla uyandım ve bu saate kadar geçmedi uyuyorum uyanıyorum beynim zonkluyor. İlaç almak istiyorum ama hamile olma ihtimalimden çekiniyorum. Ağrıya da dayanamıyorum sizce şimdi test yapsam varsa gölge belli olur mu? Tam negatifse hemen ilaç içeceğim
Gercekten buyuk surpriz oldu hala soktayim biraz hep okuyodum belirtim olmadi falan diye nasil olmaz allah askina diyodum iki defada hamile kaldigim icin ben kesin hemen belirti gosteririm diyodum simdi boyle oldu istesize süpriz olmuş demekki sağlıkla gelsin inşaallah bende de hiç belirti yok bekliyorum bakalım :)
yap Nolacak ki tabi çıkar ben 6-7 gün varken başladım yapmaya ama tabi dün 5 kala daha net çıktıKızlar bat 4gun kaldı bu gece baş ağrısıyla uyandım ve bu saate kadar geçmedi uyuyorum uyanıyorum beynim zonkluyor. İlaç almak istiyorum ama hamile olma ihtimalimden çekiniyorum. Ağrıya da dayanamıyorum sizce şimdi test yapsam varsa gölge belli olur mu? Tam negatifse hemen ilaç içeceğim
Evet artımed deger cok kucukken bıle yakalıyor. Sun degerın 5 var yok sakın kan verme benım yaptıgım hataya dusme balım bat gunune kadar bekle
Kocaman Aminnn İstiyorum değil aşko Ben öğrendim sende öğren hatta herkes öğrensin hamile olmayı seçiyorum Anne Olmak benim hakkım İstiyorum lafı olmuyormuş canım bide inşallah temenni bildirdiği için isteğinde inşallah demeALLAHIM BEN DE BU GRUPLA CİNSİYET ÖĞRENMEK HAMİLELİK TAKİBİ YAPMAK istiyorum
Artik bas bas bagiriyo cocuk daha ne yapsin kan verdin mi sen
Ya cok tuhaf bu ay basinda gruba katilirken dedim ki lami cimi yok kizim hamile kalicaksin bu ay o kadar dedim kendimeKocaman Aminnn İstiyorum değil aşko Ben öğrendim sende öğren hatta herkes öğrensin hamile olmayı seçiyorum Anne Olmak benim hakkım İstiyorum lafı olmuyormuş canım bide inşallah temenni bildirdiği için isteğinde inşallah deme