Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar bende aylardır buradaki yazılanları bir Ümit okuyorum, bir yıllık evliyim 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonraki 2 ay duygusal olarak olumsuz etkilendiğimiz için istemedik 2 aydır deniyoruz ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum ilk ay haftayı ve pik i yakaladığım halde olmadı.bu ay yine adetimden itibaren yapmaya başladım testi ve 12.günde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim bir önceki ay bu 17.gündeydi.yani erken yumurtladım ama yakalamış oldum.ve adet günümü bekledim erken belirti olarak da çok çok hiç olmadığım kadar sinirli ve gergindim ağlama hali anlamsız şekilde ,adetten farklı bel ve sırt kuyruk sokumu ağrısı diyebilirim.bunun dışında gece uykudan uyanma uykusuzluk huzursuzluk dilimde kuruluk vardı.adet günüm 2 gün geçince de sonuç pozitif :) biraz daha bekleyip kan testi yapmayı düşünüyorum inşallah faydalı olmuştur

Oy nasallah hayırla sağlıkla gelsin bebişinizzz

Ginnys ay sen güzel yorumluyordun sende bakarmsın bı
Pik olmamış pik demek yumurtlamadan bir birim daha büyük olması demek yumurtlama ise t çizgisinin C ile aynı renk ve koyulukta olması demek.pik te t çizgisi c daha koyu ve belirgin olması gerekli şimdi fotolar çöl uzaktan bulanık olmayan net ve yakın çekersen bakayım ama bu açıya göre yumurtlama olmamış kuzum ama Çek bir daha at ben bakayım emin olayım tabi yinede değerlendir derim bu değerlendirmeyeceğim anlamına gelmez

İnşallah dediğin gibi olur da gerek kalmaz hepimizin hakkında en hayırlısı inşallah doğum gününü de kutlarım sağlıkla mutlulukla gecsin ömrün

Bu şekilde kuzum pik olmadan sılıkleşirmi peki ya

Eklentiler

• image.jpg
    105,5 KB · Görüntüleme: 46
Hayırlı olsun çok mutlu oldum sağlıkla kucağına gelsin insallah

Hadi inşallah en güzel doğum günü sürprizi olur erken gebelik testimi aldım canım bende almıştım kargoda kayboldu şaka gibi doğrusu yanlışı ne oldu anlamadım ama bekliyorum bende 27sinde normal test yapacam bat 27 ekim çünkü

Canım yumurta yumurtlama aşamasına gelir her yumurtlama pik olmaz ona takılma ama pik olması bir tık daha büyük olması durumu işte
Suan çatlamış bısey yok o zaman öyle dıyebiliriz dimi degerlendircektim degerlendiresimde yok bunlara göre hareket edıyorum

Bu şekilde kuzum pik olmadan sılıkleşirmi peki ya
Benim böyle olduğunda yumurtlama değiş demişlerdi bazen yeterli büyüklüğe gelmeden de yumurta çatlıyor sende pcos varmı bende vardı ondan öyle oluyordu sen bunu değerlendir yinede buranın altını çiziyorum testi aldığın sayfaya at mutlaka onlardan bir yanıt al ama değerlendirdikten sonra endişe edecek bir şey yokki var safa değerlendirdin yoksada değerlendirdin o nedenle riskin yok

Suan çatlamış bısey yok o zaman öyle dıyebiliriz dimi degerlendircektim degerlendiresimde yok bunlara göre hareket edıyorum
Ya sen serperlerdir öyle olur mu sperm bayatlamasın diye yine yap ayrıca şaibeli testin belki ben yanılıyorum neden riske ediyorsun aklın yolu birdir düşünme değerlendir hatta iki gün üst üste yapmalısın ben dedim.

Bırgebenın testlerden aldım bu ay ilk, pcos yok duzenlı adet olurım 26-27 günde bir

Testıde yapmaya devam edicem bakalım ne çıkacak :)

Çok geçmiş olsun kanamam durdu mu nasilsin
Durdu canım bugun oglenden berı kahverengı akıntı seklınde. Kanamamda ped doldurmadı peceteye sıldıkce geldı.dun sabah baslamıstı. Kaset test yaptım cızgımız daha da koyulasmıs. bebegım hala benımle ınsallah .Yarın sabah doktor randevum var bellı olacak ınsallah hersey

Eklentiler

• A485B400-3A45-40EA-8770-E1810FAB146F.jpeg
    105,6 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…