- 12 Temmuz 2016
- 4.171
- 6.081
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.421
Bata 5 gun kala test yapmak cok mu erken olur belirtim falan yok ama can sıkıntım var yarin yapsam mi diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bat 31Atayım atayım Doğum günün kutlu olsun senın bat ne zaman dıı
Hepimizin aynı can sıkıntısındanBata 5 gun kala test yapmak cok mu erken olur belirtim falan yok ama can sıkıntım var yarin yapsam mi diyorum
İşte o da düşündürüyor yumurtanın yerleşmesi 12 gün benim yumurtlama daha 10 gün ancak olacak ama yapar mıyım yapabilirimTeşekkür ederim canım tamam yaptığımda atarım buraya zaten birbirimizin gazına gelip erkenden yapıyoruz testleri
varmıs varmıs daha basında elenmıstın sen ay sonunu yakalamıssın bıle yaaTeşekkür ederim bat 31
Bide yaptıktan sonra cızgı aramaya calısmak yok muİşte o da düşündürüyor yumurtanın yerleşmesi 12 gün benim yumurtlama daha 10 gün ancak olacak ama yapar mıyım yapabilirim
Olay yeri inceleme ekibi gibi mavi ışık kontrast ayarlama, testi parçalara ayırmaBide yaptıktan sonra cızgı aramaya calısmak yok mu
herşey mevcutOlay yeri inceleme ekibi gibi mavi ışık kontrast ayarlama, testi parçalara ayırma
Valla ya negatif gelicegini bile bile lades hobi olarak yapiyoruz bu isiHepimizin aynı can sıkıntısından
Kimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemem ama tammm anlattığınız gibi geçen ay yaşadım. hayatım da ilk kez böyle bir şey oldu gerçekten inanamıyordum su gibiydi resmen ve negatiftiAynısını yaşadım canım birini normal ayakta iken aha dedim adet oldum dedim lavaboya koştum bir baktım su gibi akıntı . Sonra uykumda oldu bir kalktım ya dedim altıma mı yaptım yok artık olamaz dedim kalktım lavaboya gittim yine su gibi akıntı. Sonra bir kez daha yaşamıştım. Bu akıntılardan 2-3 gün sonra testte pozitifi gördüm. Tek belirtim oydu
Golgelerin gucu adina dicez su ara ben her testte istisnasiz golge goruyorum atin bana testlerinizi anlik mutluluklar yasatayim ispatlarim bile oyle goruyorum cunkuM mucizeOldu Pheebs LeucotheaThemis yazdıklarınızın hepsini öğlen yaşadım, bata 6 kala ama bu gözler göremedi, beklemeye devamke
Doğrudur canım ya üzüldüm ama işte çok değişik bir şey bu kiminde belirti iken kimine olmuyor ben de ondan anlamıştım hamile oldugumuKimsenin hayal kırıklığı yaşamasını istemem ama tammm anlattığınız gibi geçen ay yaşadım. hayatım da ilk kez böyle bir şey oldu gerçekten inanamıyordum su gibiydi resmen ve negatifti
Daha erken, bat geçtikten 2 gün sonra silik çizgiyle öğrenen de var. Pes etmek yokM mucizeOldu Pheebs LeucotheaThemis yazdıklarınızın hepsini öğlen yaşadım, bata 6 kala ama bu gözler göremedi, beklemeye devamke
İnşallah öyledir canım, bilemiyorumKızlar ıkıncı cızgı her test gıtgıde kızarırsa beta hgc yukselıyor demek degıl mı ?
Yoooo pes etmek yok çift cizgi görene kadar, Allahın izniyle tabiiiDaha erken, bat geçtikten 2 gün sonra silik çizgiyle öğrenen de var. Pes etmek yok
Oldu oldu olduYoooo pes etmek yok çift cizgi görene kadar, Allahın izniyle tabiii
Sagol canımmİnşallah öyledir canım, bilemiyorum
Evet öyleymişşşşİnşallah öyledir canım, bilemiyorum