Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben geldim canlar Ha Buda testlerim

Eklentiler

• E76E2AFB-70A9-4E2E-8ED1-988F2A66BB97.jpeg
    168,8 KB · Görüntüleme: 63
  • DE4E5C38-20E4-4137-B00B-69AEE4DA41F9.jpeg
    155,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 8BE8A7D4-B9EC-48BC-A7BD-BED74E1CA7BE.jpeg
    194,7 KB · Görüntüleme: 67
Çok güzel düşünmüşsün

Yumurtlamadan 10, çatlamadan 9 gün geçti bu burdan pozitife dönmez bence gölge bile yok olur gecikme olursa o zaman bi daha test yaparım ama ben yine elendim diyebilirim.

Eklentiler

• 805838B8-0260-4D87-BA23-A5F9A19CD8D9.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 62
Bi kaç gün daha bekleyeyim bakalım canım o zaman her şeyin hayırlısı ama bu kadar bembeyaz olunca moralim çok bozuldu

Erken testlerden alma bence bırde hassasıyet olarak kaset daha ıyı kesınlıkle , moralınıde bozma bozmak ıcın cok erken
Garanti olsun diye bi erken bi kaset yaptım kuzum. Kaset de bebetime. Birgebeningünlüğünün kaset testlerinden bir tane de predictor hızlı olanı var evde gecikme olur kullanırım belki onları.

Daha once gebelik geciren arkadaslar bisey sormak istiyorum. 2 defa hamile kaldim simdiye kadar ama ikiside sagliksiz gebeliklerdi o yuzden farki anlayamiyorum. İkisinde de belirtiler farkliydi. İlkinde korkunc bas donmesi ve gaz sorunu yasadim o kadar cok basim donuyodu ki isiga bakamiyodum bile. İkincisinde gogus ucu hassasiyeti patlayacak gibi belirgin damarlar kabizlik ve kasik agrisi yasadim. Belki sagliksiz olduklari icin farkli farkli etki ettiler. Ama bunlarin hepsi nerdeyse dollenmeden hemen sonra basladi 3 en fazla 4 gun sonra. Ve henuz beta degerleri cok azdi bunlar olurken ama betam 500lere geldiginde sadece gogus agrisi kalmisti belirti olarak. Simdi bu iki hafta adet beklemece doneminde belirti var mi diye yokluyorum kendimi arada biraz ondan biraz bundan biseyler var ama adetede benziyo sonucta. Her gebelikte farkli belirti olabiliceginide biliyorum. Ama saglikli bi gebelik yasamadigim icinde ne bekleyecegimide tam kestiremiyorum anlatabildim insallah kafam karisik bazisida hic belirti gormeden ogreniyo kimisi bahsettigim belirtiler icin 6 7 hafta oncesi olmaz diyo. Adet gecikmesi en onemlisi tamam da ne beklemek lazim bu surecte olabilitesi yuksek belirtiler nedir saglikli bi gebelikte? Baya uzun oldu ben yazarken yoruldum siz cevaplarken yorulmayin emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…