- 10 Ağustos 2021
- 5.751
- 4.507
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.461
Tabiki devam et canımTestıde yapmaya devam edicem bakalım ne çıkacak :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki devam et canımTestıde yapmaya devam edicem bakalım ne çıkacak :)
Hahahah kız nerden buldun valla çok yaşaUsenenın cocugu olmazmış lafı burdan gelıyor herhalde
Ilk zaman olabilecek şeyler deniyordu inşallah öyledir ve bebeğin seninledir. Iyi haberlerini bekliyoruzDurdu canım bugun oglenden berı kahverengı akıntı seklınde. Kanamamda ped doldurmadı peceteye sıldıkce geldı.dun sabah baslamıstı. Kaset test yaptım cızgımız daha da koyulasmıs. bebegım hala benımle ınsallah .Yarın sabah doktor randevum var bellı olacak ınsallah hersey
İnşallah kuzucum yarın güzel haberlerle geleyim dua edinIlk zaman olabilecek şeyler deniyordu inşallah öyledir ve bebeğin seninledir. Iyi haberlerini bekliyoruz
Inşallah canım dualarım seninleİnşallah kuzucum yarın güzel haberlerle geleyim dua edin
Inşallah canım dualarım seninle
Bence tamamen bu yüzden söylemişler neyse dusumu aldım tik imi attım bugünde modumuzu yakaladık şükürHahahah kız nerden buldun valla çok yaşa
Hadi bakalım beline kuvvetBence tamamen bu yüzden söylemişler neyse dusumu aldım tik imi attım bugünde modumuzu yakaladık şükür
İnşallah canım benim inşallah çok güzel hediye olurBende bugün yarın yapmak istiyorum ama bakalım elimde vardı test ama hassasiyeti 25ml o da hiç bişey göremiyorum yada hayal gibi bişey görüyorum ama bugğn yeni testlerim gelecek yapmak istiyorum bat 31 Ekim 1-kasım ama yumurtlamaya göre 29-30ekim veeee yarın doğum günüm ben eşime hediye olarak testi vermeyi umut ediyorum
Diğer aya inşallah hamile demekdileğimiz duamız
Kasım ayı bat olanlar bizim listeye gelebilir inşallah hepimiz güzel haberler alırızDiğer aya inşallah hamile demekdileğimiz duamız
Teşekkür ederim canım aminnn en kısa zamanda alalım bebiş haberlerimiziİnşallah dediğin gibi olur da gerek kalmaz hepimizin hakkında en hayırlısı inşallah doğum gününü de kutlarım sağlıkla mutlulukla gecsin ömrün
Canım hamiş olamayanlara öyle yapıyorm ben çarpı koymak sert geliyor bana sanki kötü bişeymiş gibi halbuki adet olmamızında güzel yanları var bizler prensesiz elimizde sihirli değneğimiz ve dileğimizin tutmasını bekliyoruz kendimce öyle anlamlandırdım o işaretleri
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar bende aylardır buradaki yazılanları bir Ümit okuyorum, bir yıllık evliyim 4 ay önce kimyasal gebelik geçirdim sonraki 2 ay duygusal olarak olumsuz etkilendiğimiz için istemedik 2 aydır deniyoruz ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ediyorum ilk ay haftayı ve pik i yakaladığım halde olmadı.bu ay yine adetimden itibaren yapmaya başladım testi ve 12.günde çift çizgi gördüm ve değerlendirdim bir önceki ay bu 17.gündeydi.yani erken yumurtladım ama yakalamış oldum.ve adet günümü bekledim erken belirti olarak da çok çok hiç olmadığım kadar sinirli ve gergindim ağlama hali anlamsız şekilde ,adetten farklı bel ve sırt kuyruk sokumu ağrısı diyebilirim.bunun dışında gece uykudan uyanma uykusuzluk huzursuzluk dilimde kuruluk vardı.adet günüm 2 gün geçince de sonuç pozitif :) biraz daha bekleyip kan testi yapmayı düşünüyorum inşallah faydalı olmuşturEki Görüntüle 3150526
Duam seninle canımDurdu canım bugun oglenden berı kahverengı akıntı seklınde. Kanamamda ped doldurmadı peceteye sıldıkce geldı.dun sabah baslamıstı. Kaset test yaptım cızgımız daha da koyulasmıs. bebegım hala benımle ınsallah .Yarın sabah doktor randevum var bellı olacak ınsallah hersey
Balımmm teşekkur ederımDuam seninle canım