Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende akrep burcuyum geçen astroloji sayfasında okumuştum bu dönem akrepler de hamilelik haberleri var diyordu😍 işte bak ne güzel aklımdan çıkarmışsın ve olmuş bizde öyle yapsak 😅😅 yani demek oluyor ki ne saç boyama ne bişe geleceği varsa geliyor bu kadar basit 🙈 ama bizler çatlamadan başlıyoruz gün sayıyoruz sonra da işte malum demeyecemmm o kelimeyi 🙈🤣🤣🤣 sağlıkla ilerlesin inşallah tekrardan canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏❤️
Ya bizim 3. Aydi denemede ben 3 ayda her ay hamileyim sanarak 10 kilo aldım 🤣🤣🤣 valla stresi psikolojisi bildiğin tüm belirtileri yasiyodum şimdi pskolojik değil direk yasiyom 🤣🤣

Yaaa bende bu sabah yaptım hayalet çizgi var ama hiç heveslenmedim 6 günde çıkmaz en erken 9 diye biliyorum önceki gebeliğimde 9. günde öğrendim
Umarım vardır ama ben çok umutlanmıştım çünkü son iki günüm kalmıştı bata. O kadar net ve belirgin çıkmıştı ki sonra şak diye adet oldum inanamadım yerleşme kanaması falan sandım adetin ikinci günü yaptım hala çizgi çıktı o gün doktora gittim gebelik falan yoktu testler tam bir fiyaskoydu😢

Ya bizim 3. Aydi denemede ben 3 ayda her ay hamileyim sanarak 10 kilo aldım 🤣🤣🤣 valla stresi psikolojisi bildiğin tüm belirtileri yasiyodum şimdi pskolojik değil direk yasiyom 🤣🤣
Maşallah hamile kaldığın gibi kolaylıkla da kucağına alırsın bebişini canım sağlıkla inşallah 🙏❤️ Bende bu ay dinlemeyeyim kendimi diyorum 🙈yakamı bırakmıyor bazı şeyler 🤣🤣🤣

Kızlar bugün yumurtam çatladi ama akşama doğru sol kasığımda ağrı giriyor sanki içerir biri cimcik atıyormuş gibi başım da çok kötü ağrıyor bugünü de değerlendirelim mi yada ağrı kesici içip yatayım mi

Eklentiler

• IMG_20221021_140936.jpg
    IMG_20221021_140936.jpg
    116,7 KB · Görüntüleme: 31
Kızlar bugün yumurtam çatladi ama akşama doğru sol kasığımda ağrı giriyor sanki içerir biri cimcik atıyormuş gibi başım da çok kötü ağrıyor bugünü de değerlendirelim mi yada ağrı kesici içip yatayım mi
Değerlendir canım mutlaka 🤗 benim başım çatladı resmen bugün ama içmedim sende içme düşün diş ağrısı da üstüne geldi yinede içmedim tabi sen bilirsin ama değerlendir ilaç konusu sana kalmış 🤗😍

X