Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya benim ne güzel göğüslerim ağrıyordu yumurtlamadan beri bugün birisi ağrıyor 😕 😅😅
Belirtiler hiç belli olmuyor kandiriyor vucudumuz bizi benimde belim 2 gündür fena ağrıyor hele az önce evi süpereyim dedim salonu süpürünce bel ağrısından devam edemedim oturuyorum. Içim hamilelik mi diyor kafam ters hareket o ters diyor🙈🤣🤣

Gerçekten güzel mi 2 senedir ilk defa böyle oldu göğüsüm Rabbim inşallah güzel haberler alırım bu ay bugün yumurtlamanın 4 günü daha Cook var 🤲♥️♥️♥️♥️
Valla formlara bak genelde ucu ağrıyan herkes hamiş olmuş 😍 dilerim bebişin seninledir canım 🙏🍀 ben yokluyorum kendimi yok 😅 gerçi benim ilk hamileliğimde de yoktu hemde hiç belirtim yoktu 🙈 yada ben bilemedim düşün günüm geçmişti 3 gün annem hatırlattı 🤣🤣

Valla formlara bak genelde ucu ağrıyan herkes hamiş olmuş 😍 dilerim bebişin seninledir canım 🙏🍀 ben yokluyorum kendimi yok 😅 gerçi benim ilk hamileliğimde de yoktu hemde hiç belirtim yoktu 🙈 yada ben bilemedim düşün günüm geçmişti 3 gün annem hatırlattı 🤣🤣
Yumurtlama geceli 5 gün oldu bu Erken bir belirti gibi geldi bilemedim canım ama inşallah senin dediğin gibi olur inşallah 🤲 İnanki bende ilk hamileliğimde hiç birşey hatırlamıyorum arkadaşım dedi bende o şekilde test yapmıştım ama en güzeli de o şekilde öğrenmek baksana bize belirti arıyoruz 😅😅😅

Yarın sabaha❤️😇🥹🐣

Eklentiler

• C9CDBB05-0BC7-4834-9F3C-1A865FEF33FF.jpeg
    C9CDBB05-0BC7-4834-9F3C-1A865FEF33FF.jpeg
    101,8 KB · Görüntüleme: 28
Yumurtlama geceli 5 gün oldu bu Erken bir belirti gibi geldi bilemedim canım ama inşallah senin dediğin gibi olur inşallah 🤲 İnanki bende ilk hamileliğimde hiç birşey hatırlamıyorum arkadaşım dedi bende o şekilde test yapmıştım ama en güzeli de o şekilde öğrenmek baksana bize belirti arıyoruz 😅😅😅
Ya hiç deme karnım guruldasa bebek mi 😅halbuki Ya açım ya gaz 🤣🤣🤣🤣

X