- 2 Ocak 2022
- 342
- 192
- 31
- Konu Sahibi mucizeOldu
- #6.101
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu test çok kötüYine olmadı arkadaşlar ben elendim
Testte ki silik cizgide pembelik var mi? Predictorun cizgisi genelde hafif belli oluyo testi yapmadan oncede. Ama pembelik varsa dogrudur cok ufak degerleri algiliyoKizlar günaydın bugun asilamamin 14. Gunu ignenin 16. Gunu. İlk idrarla erken gebelik ve ovulasyon testi yaptım. Erken gebelikte fotoda tam görünmüyor ama cok silik bi cizgi daha çıktı. İgneden midir yoksa biseyler yeni yeni mi var bilmiyorum. Bugun mu kan versen yarin mi sizce?
daha çok yenisiniz ne kadar aralıklarla test yapıyorsunuzHayırlı cumalar arkadaslar.. gece heyecandan dogru duzgun uyuyamadım. Bugun onemlı bı gun benım ve mercımegım ıcın. Ilk degerımız cok dusuktu dua edermısınız bıze aksam kan verecegız ıkı katına cıkmıs olsun ve mercımegım benımle olsun .. eğer mercimeğim benımleyse sızde bızım hep dualarımızda olacaksınız
hemen bir tane daha yapın bugün :))Dün yaptığım testime bugün bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisi mi bu kızlar
Kaset testim bitti evde bugünde alamam bekleyip kan mı versem acaba pazartesihemen bir tane daha yapın bugün :))
onu çok net şu renk diye göremiyorum canım valla bilemedim bugün 14. günüm aşılamada, bugun mü gidip kan versem yarın mı karar veremiyorumTestte ki silik cizgide pembelik var mi? Predictorun cizgisi genelde hafif belli oluyo testi yapmadan oncede. Ama pembelik varsa dogrudur cok ufak degerleri algiliyo
bunlar sizi boşuna strese sokuyor kan vermek bence müsait alınca kaset test alın :)Kaset testim bitti evde bugünde alamam bekleyip kan mı versem acaba pazartesi
Valla olmusta baya bence pek fark etmezonu çok net şu renk diye göremiyorum canım valla bilemedim bugün 14. günüm aşılamada, bugun mü gidip kan versem yarın mı karar veremiyorum
Erken gebelik var ama onlarada güvenemiyorum fazla çünkü bi kere beni resmen hamile çıkardıbunlar sizi boşuna strese sokuyor kan vermek bence müsait alınca kaset test alın :)
aslındadoktorlar diyorki çift çizgi silik de olsa bar ama kimyasala dönüyor :/ pahalı teste bence hiç gerek yok o paraya kan testi daha mantıklı :)Erken gebelik var ama onlarada güvenemiyorum fazla çünkü bi kere beni resmen hamile çıkardı
Evet canımm olmadı ben bekleyeyim pazartesiyi gideyim kan vereyim orda daha net çıkar herşeyaslındadoktorlar diyorki çift çizgi silik de olsa bar ama kimyasala dönüyor :/ pahalı teste bence hiç gerek yok o paraya kan testi daha mantıklı :)
Canım ben 19 unda bat gecınce test yapıp sılık pozıtıfı gordum o aksam gıdıp kan verdım beta hcg 5.70 cıktı . Ikı gun sonra tekrar verelım artısa bakalım dendı. Cok erken ogrendıgım ıcın ıkı gunde bır gıdecegım sanırım. Bugun artmıs olsun da ben ıkı gunde bır gıder verırım canı sagolsundaha çok yenisiniz ne kadar aralıklarla test yapıyorsunuz
Merhaba soğan kürü ile ilgili bir şey soracağım mesela onu içiyorsunuz ya âdetin beşinci günü başladım yazmışsınız yumurtlamaya denk geldiği günlerde de içmeye devam ettiniz mi bir sorun oldu muCanım adetin 5. Günü başladım sabah akşam 1 bardak içtim 14 gün. Hatta ben onu yaptığımda adetim 28. Gün gelmişti yani herkeste aynı etkiyi yaratmaz kimine iyi gelen başkasına gelmeyebilir ben sonrasında test vermiştim şükürler olsun herşey yolundaydı
Yumurtlama gününde olduğunuzu testle mi anladınız yoksa belirtilerden miEvet 10 gün yaptım. Geceleri yatmadan ıkı bardak klorsuz suyu kaynatıp ıcıne orta boy 4 e bolunmus soganı atıp kaynattım gece ve sabah uyanınca ac karna ıctım canım. Aminnn inşaallahh isteyen herkesede nasip etsin rabbimm
Belırtılerden canım afedersın sumugumsu akıntınız oluyorya ıste ozaman yumurtluyorsunuz. Ve benım kasık agrımda oluyorYumurtlama gününde olduğunuzu testle mi anladınız yoksa belirtilerden mi