Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı cumalar arkadaslar.. gece heyecandan dogru duzgun uyuyamadım. Bugun onemlı bı gun benım ve mercımegım ıcın. Ilk degerımız cok dusuktu dua edermısınız bıze aksam kan verecegız ıkı katına cıkmıs olsun ve mercımegım benımle olsun .. eğer mercimeğim benımleyse sızde bızım hep dualarımızda olacaksınız

Testte ki silik cizgide pembelik var mi? Predictorun cizgisi genelde hafif belli oluyo testi yapmadan oncede. Ama pembelik varsa dogrudur cok ufak degerleri algiliyo

Dün yaptığım testime bugün bakayım dedim böyle olmuş kuruma çizgisi mi bu kızlar

Eklentiler

• 3ACFE158-82EB-4B35-B809-115DA49840A2.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 65
daha çok yenisiniz ne kadar aralıklarla test yapıyorsunuz

Testte ki silik cizgide pembelik var mi? Predictorun cizgisi genelde hafif belli oluyo testi yapmadan oncede. Ama pembelik varsa dogrudur cok ufak degerleri algiliyo
onu çok net şu renk diye göremiyorum canım valla bilemedim bugün 14. günüm aşılamada, bugun mü gidip kan versem yarın mı karar veremiyorum

daha çok yenisiniz ne kadar aralıklarla test yapıyorsunuz
Canım ben 19 unda bat gecınce test yapıp sılık pozıtıfı gordum o aksam gıdıp kan verdım beta hcg 5.70 cıktı . Ikı gun sonra tekrar verelım artısa bakalım dendı. Cok erken ogrendıgım ıcın ıkı gunde bır gıdecegım sanırım. Bugun artmıs olsun da ben ıkı gunde bır gıder verırım canı sagolsun

Merhaba soğan kürü ile ilgili bir şey soracağım mesela onu içiyorsunuz ya âdetin beşinci günü başladım yazmışsınız yumurtlamaya denk geldiği günlerde de içmeye devam ettiniz mi bir sorun oldu mu

Yumurtlama gününde olduğunuzu testle mi anladınız yoksa belirtilerden mi

Bu arada herkese günaydın 7-8 yumurtlama 9ekim çatlama oldu ilişkimiz sadece 1 defa denk geldi bekliyorum 26 ekim bat tarihim regl ağrısı gibi karnımda ağrılar ve göğüslerimde ağrı başladı inşallah olmam inşallah tutmuştur sizin durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…