Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah tatlım, Allah herkesin gönlüne göre versin bekletmeden inşallah 🙏❤️
İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin 🙏😍 ufak bi düzeltme yapabilir miyim 🫣 şimdi sen bekletmeden dedin Ya hah evren bunu haa bu bekle diyor diye anlıyor 😕 bak şöyle söylim biri yeni bi araba aldığında biz hep öğrendik ki aman Allah kaza bela vermesin deriz aslında cümle olumlu bi cümle ama içeriinde negatif kötü kelimeler var 🤨 ve sonuç genelde noluyor mutlaka o araçta kaza tada bela oluyor
Yani canım benim diyeceğim o ki biz önce ağzımızdan çıkan cümlelerimizi hep olumlu yönde kuracağız ki istediğimizi versin bize hayat 🍀🙏K. Bakma uzun oldu ama umarım farkındalık yaratmışımdır 😍 o halde ne diyoruz en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla bebiş haberlerimizi alalım 🙏😍❤️

İnşallah canım hepimizin gönlüne göre versin 🙏😍 ufak bi düzeltme yapabilir miyim 🫣 şimdi sen bekletmeden dedin Ya hah evren bunu haa bu bekle diyor diye anlıyor 😕 bak şöyle söylim biri yeni bi araba aldığında biz hep öğrendik ki aman Allah kaza bela vermesin deriz aslında cümle olumlu bi cümle ama içeriinde negatif kötü kelimeler var 🤨 ve sonuç genelde noluyor mutlaka o araçta kaza tada bela oluyor
Yani canım benim diyeceğim o ki biz önce ağzımızdan çıkan cümlelerimizi hep olumlu yönde kuracağız ki istediğimizi versin bize hayat 🍀🙏K. Bakma uzun oldu ama umarım farkındalık yaratmışımdır 😍 o halde ne diyoruz en kısa zamanda kolaylıkla sağlıkla bebiş haberlerimizi alalım 🙏😍❤️
Evet haklısın ben de bazı şeylere takılıyorum ama düzeltmek kolay olmuyor, dilimiz alışmış bi kere ☺️ mesela inşallah değil amin demek gerekirmiş. İnşallah temenni cümleleri içinmiş, yani Allah isterse gibi.. ama amin net olarak istediğini belirtilmiş ve eğer temenni değil de bir dua ise mutlaka o duanın sonu amin olmalıymış. O kadar çok alışmış ki dilimiz herşeye inşallah demeye 🤭 eşimle biz de birbirimizi sürekli düzeltiyoruz bu konuda düzelecek umarım 🥰

Canım son ıkı aydır adetım duzensız son dongumde 50. Gunde adet oldum 17 eylulde. 22 sı bıttı. Sogan kurunu duydum 23 unde ona basladım 10 gun ıctım. 3-4-5 sanırım yumurtlama oldu . Sogan kuru 28 gunde bıre duzenlıyorsa 17 ekımdı adetım o gun test yaptım tek cızgıydı 19 u yanı dun yaptım sılık cızgıyı gordum
Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız sadece 10 gün mü nasıl sabah akşam olarak mı birde yumurtlama gününü testle mi anladınız Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 🥰🤲🏻

Evet haklısın ben de bazı şeylere takılıyorum ama düzeltmek kolay olmuyor, dilimiz alışmış bi kere ☺️ mesela inşallah değil amin demek gerekirmiş. İnşallah temenni cümleleri içinmiş, yani Allah isterse gibi.. ama amin net olarak istediğini belirtilmiş ve eğer temenni değil de bir dua ise mutlaka o duanın sonu amin olmalıymış. O kadar çok alışmış ki dilimiz herşeye inşallah demeye 🤭 eşimle biz de birbirimizi sürekli düzeltiyoruz bu konuda düzelecek umarım 🥰
Evvvettt işte böyle canım benimmm 😍😍

Bende akrep burcuyum geçen astroloji sayfasında okumuştum bu dönem akrepler de hamilelik haberleri var diyordu😍 işte bak ne güzel aklımdan çıkarmışsın ve olmuş bizde öyle yapsak 😅😅 yani demek oluyor ki ne saç boyama ne bişe geleceği varsa geliyor bu kadar basit 🙈 ama bizler çatlamadan başlıyoruz gün sayıyoruz sonra da işte malum demeyecemmm o kelimeyi 🙈🤣🤣🤣 sağlıkla ilerlesin inşallah tekrardan canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🙏❤️
Ay bende akrep burcuyum 1 kasım doğum günüm batta 24 ekim pozitifleri görsek misss gibi hediye olsa allahııımmm AMİİİNNNNN🙏🏻🙏🏻

Valla ben soğan suyunu ağustosa yapmıştım ama 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Nau nau olmadı 😅😅
😅 kür gibi mi yaptın sen ben de 3 gün yapmayı denedim ama sonra biraktım.hatta en son jine muayenemde çok kucuk bir kist çıktı.yapanların yorumlarini okudugumda bu gibi etkisini gorenlerde olmuş 🙁 ama adet gecikmesinde yaptığım kahvaltidan sonra 1 bardak şeklinde surekli bir kullanım değil😊

😅 kür gibi mi yaptın sen ben de 3 gün yapmayı denedim ama sonra biraktım.hatta en son jine muayenemde çok kucuk bir kist çıktı.yapanların yorumlarini okudugumda bu gibi etkisini gorenlerde olmuş 🙁 ama adet gecikmesinde yaptığım kahvaltidan sonra 1 bardak şeklinde surekli bir kullanım değil😊
Canım adetin 5. Günü başladım sabah akşam 1 bardak içtim 14 gün. Hatta ben onu yaptığımda adetim 28. Gün gelmişti 🤗 yani herkeste aynı etkiyi yaratmaz kimine iyi gelen başkasına gelmeyebilir ben sonrasında test vermiştim şükürler olsun herşey yolundaydı

Soğan kürünü ne kadar süre yaptınız sadece 10 gün mü nasıl sabah akşam olarak mı birde yumurtlama gününü testle mi anladınız Rabbim hayırlı sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin İnşAllah 🥰🤲🏻
Evet 10 gün yaptım. Geceleri yatmadan ıkı bardak klorsuz suyu kaynatıp ıcıne orta boy 4 e bolunmus soganı atıp kaynattım gece ve sabah uyanınca ac karna ıctım canım. Aminnn inşaallahh isteyen herkesede nasip etsin rabbimm 🤲🏻

Canım ateşin genelde dalgalı gitmiş ama çok ciddi bir düşüş yok. bat da 2 gün geçmiş sanırım doğru gördysem eğer. Bence umut vadediyor ama daha detaylı bilgi görsem daha net yorum yapardım. femometre indirsene o hem Türkçe hem de yorum yapıyo sana , Fertility Friend bu işin ustası ama İngilizce. Ateşin güzel yükseliyor. bikaç güne düşmezse kan ver kuzu, çünkü bat bebek düşünmeye başlayınca ilk aylar sapıtıyor. 1 hafta on güne kadar gelmediği olur.
buralarda bi ateş kıraliçemiz vardı benim ateş bana nediyor yardımcı olun sanki dalga geçiyor benimle😂😂

Ben de dün bizim adama laf çaktım bikaç kez , neyi bekliyorsan söyle ben de onu bekleyeyim diye, çünkü daha değil deyip duruyor ya :) hislerim dedi. hislerimi bekliyorum. hissedince söyle de bileyim dedim farkedersin zaten diyor :KK70:

Kizlar günaydın bugun asilamamin 14. Gunu ignenin 16. Gunu. İlk idrarla erken gebelik ve ovulasyon testi yaptım. Erken gebelikte fotoda tam görünmüyor ama cok silik bi cizgi daha çıktı. İgneden midir yoksa biseyler yeni yeni mi var bilmiyorum. Bugun mu kan versen yarin mi sizce?

Eklentiler

• 3BF4A580-D89C-4165-AE3E-E28C63A6E4F2.jpeg
    3BF4A580-D89C-4165-AE3E-E28C63A6E4F2.jpeg
    68,4 KB · Görüntüleme: 59
Canım adetin 5. Günü başladım sabah akşam 1 bardak içtim 14 gün. Hatta ben onu yaptığımda adetim 28. Gün gelmişti 🤗 yani herkeste aynı etkiyi yaratmaz kimine iyi gelen başkasına gelmeyebilir ben sonrasında test vermiştim şükürler olsun herşey yolundaydı
Sana iyi gelmis canım. ben emin olamadım dr nin gördüğü kistin onunla ilgisi olabilir mi yoksa denk mi geldi 😅 deneyip memnun olan çok hatta onun sayesinde hamile kaldım diyen de var 😁 14 gün iyi dayanmissin valla 👏👏👏😊

X