Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa 🤲🏻
Doktor nasıl böyle emin konusabilmis
Eşin de test yaptırdı mi ? İkisine bakarak mi böyle emin konuştu ?

16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa 🤲🏻
Canım anlamadım 14 ekimde sen adet oldun mu kuzum yoksa olmadın mı kuzum

Geçen ayda on beşinde olmuştum canım işte yine 26 günde olmuş oldum.
Ekim ayını kapatanlar olarak Kasım da toplanmaya başladık bile biz 💙🙏😍
Yeni bat tarihin belli olduysa sen de katıl aramıza 🍀🍀🍀🍀
Hellloooo 🥰😍 uzun bir aradan sonra (benim için aşırı uzun oldu 🤣🤣) yazmaya fırsat bulabildim.
Maalesef ama maalesef hala adet olmuş değilim. Testlerde negatif çıkıyor. Doktora da teee geçen hafta pazartesi gidip başlayacaktık tedaviye ama gel gör ki adet olamadım. Bi kaç güne kan vereceğim bakalım ne olacak. Tüm sonuçlara hazırlıklı olmakla birlikte neşemiz yerinde 🤗🤗

14 ü yumurtlamamdı 24 test yapsam çıkar dimi kızlar bu ay çok ümitli ve sabırsızım 🥰
Bende onu hesaplıyorum erken testte çıkar herhalde... İnternetten aldım geldi bugün üstünde ilişkiden 5 gün sonra %98.9 doğru sonuç yazıyor mümkün mü böyle bişey hiç sanmıyorum

Aynen ben normal kaset yaptım çift çizgi gördüm boşuna sevindim tedbirli olmakta fayda var
öyle durumlarda doktorumun dediği düşük yapmış olmanız canım ama bu kötü değil sağlıksız bir gebeliğin başlamadan vücut tarafından atılması. hamile kalmışsın demekki inşallah bir sonraki sağlıklı olur tutunur ve sağlıkla da kucağına gelir

Doktor nasıl böyle emin konusabilmis
Eşin de test yaptırdı mi ? İkisine bakarak mi böyle emin konuştu ?
Canım eşimin bi sorunu yoktu aynen bende de bi sorun yoktu kist vs yok dedi fakat bi korona geçirdim ben sağlıkçıyım ondan berri biraz bağışıklığım düştü b12 m falan düşmüştü tedavi gördüm bazen adetim düzensiz o yüzden bilmiyorum yaa yarın 13:40 a başka bi doktora randevu aldım umarım iyi geçer her şey Rahim filmi çektirsem mi diye düşünüyorum 🤔

X