Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaammmiiin 😍😍🙏 kız bari saklasaydın 😅 neyse belirtilerin var mıydı canım ve hangi günleri değerlendirdin
Ilk testin fotosu var o hatıra olarak kalır 🙈 benim ovalasyon 10 ve 11 gunleri arası oluyor. 3 ay ovalasyon testiyle takip ettim ama sonuca varamadım.sonra test kitleri bitti🤣.zaten gelen akıntıdan gününü anlayabiliyordum. test bizi biraz da strese soktu açikcası 😅 son ay yine 10 ve 11 i degerlendirdik zaten sadece o günleri degerlendirik 😂😂🤪 sonrasında net belirtim olmadı.ağrı sızım yoktu.halsizlik oldu son 3 gün.bi de gece oturuken ayaklarım birden buz kesmeye başladı normalde de soğuktur hep ama aniden gelen bir soğukluk ilgisi var mıdır bilmiyorum.halsizliğimi grip oluyorum diye düşündüm ama gun icinde artan azalan halsizlik durumu olunca ve ağırlasma olmadan hep ayni modda devam edince test yaptım.hatta hamilelikten önce kötü bir hastaliga mi yakalandım diye düşündüm 😸🙈😂

Canim sende durum ne merak ettim
Canım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzum 🤲🏻❤️💐

Canım halen regl olmadım ama hiç bir belirti yok yaa taa iki üç gün önce aşırı bi sancım oldu birden ondan sonrada hiç bir şeyim yok testlere güvenmiyorum o yüzden salı günü kan vermeyi düşünüyorum direk yazarım kuzum 🤲🏻❤️💐
En iyisi kuzum umarım hayırlısı ile sağlıklı bı bebiş seni bekliyodur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

Bat ne zaman? Sancınız bata göre ne zaman oldu ?

Canim erken gebelik testleri yanıltıcı oluyor.
Normal gebelik testi yapsan doğruca çıkar aslında.

Bat ne zaman? Sancınız bata göre ne zaman oldu ?
16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa 🤲🏻

16 agustosta regl oldum sonra doktora gittim doktor hormonların vs normal dedi klomen diye bir ilaç verdi biraz yumurtan tembelleşme gibi oda düzelir bu ay hamile kalırsın hatta dedi bana sonra ben erken geldi 14 ekimde adet oldum yani bat 14-16 arasında sancıda adetten 2-3 gün kadar oldu sürdü akıntı geldi koyu dedim adet olacağım ama halen ne gelen var ne giden yumurta takibide yapmadım eminim hamile değilimde adet olamadım ona üzüldüm yaa 🤲🏻
L lavinya- reglim gelsin diye dip köşe temizlik yapıyorum akşama kadar ağır kaldırdım yinede olmuyor ya 😞

X