Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla canım ben yurt dışındayım burda bende farklı bi marka kullanıyorum aklıma düşürdün acaba bu iyimidir ki 🙄
Hic bilmiyorum 🙄 kendi kendime senaryolar yazmaya basladim 🤣 doktor bu ayda deneyin olmazsa gel hormonlara.bakalim dedi kurtajdan sonra adetim 24 gune dustu bazi yerlerde saglikli olmadigi yaziyor icim icimi yiyor valla 😕

İnşallah hepimizin son beklediği ay olur kavuşuruz 🤍 Valla erken öğrenenler var bir umut işte yapıyorsun test 🤭 pozitifi göreyim iki tarafında ilk torunu herkes bir adak veriyor gebelik testlerimi bırak böbreklerini verirler yani 😂😂😂😂
Yeni mi evlisin 😍 amin canım inşallah ayyy ne ballı bi bebiş olur o varyaa 😍😍😍😅😅😅

Yeni mi evlisin 😍 amin canım inşallah ayyy ne ballı bi bebiş olur o varyaa 😍😍😍😅😅😅
Yok yani yeni sayılmaz 2 seneyi geçti 1 seneden fazladır korunmuyoruz testler temiz bir sıkıntı yok ama sonuçta yok 🥹 Valla daha olmadan beşiği var battaniyeleri kitapları oyuncakları çok istedikleri için beğendikleri herşeyi alıyorlar inşallah kendisi de aramıza katılırsa ballı bir bebiş olacak 🥲 sen kaç senelik evlisin ne zamandır istiyorsun 🦋

Hic bilmiyorum 🙄 kendi kendime senaryolar yazmaya basladim 🤣 doktor bu ayda deneyin olmazsa gel hormonlara.bakalim dedi kurtajdan sonra adetim 24 gune dustu bazi yerlerde saglikli olmadigi yaziyor icim icimi yiyor valla 😕
Kendine kötüyü çağırma canım geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda sağlıkla bi bebiş nasip etsin 🙏😍 adet gününün azalması ile ilgili bilmediğim için yorum yapmayayım bilen arkadaşlar yardımcı olurlar🤗

Yok yani yeni sayılmaz 2 seneyi geçti 1 seneden fazladır korunmuyoruz testler temiz bir sıkıntı yok ama sonuçta yok 🥹 Valla daha olmadan beşiği var battaniyeleri kitapları oyuncakları çok istedikleri için beğendikleri herşeyi alıyorlar inşallah kendisi de aramıza katılırsa ballı bir bebiş olacak 🥲 sen kaç senelik evlisin ne zamandır istiyorsun 🦋
Sen kendin mi korundun. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin 😍 bizdede hem annemgil hem kaynanamlr çok istiyor 🥰benim 2. Olacak 4 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kalmıştım 💃🏻 Bi oğlum var canm. Bende 1-2 ay ama 1 kutu hap kullandım bıraktım ondan sonradır 1.5 yıl oldu ama bekliyorum mucizemi 😍

Sen kendin mi korundun. Rabbim en kısa zamanda hepimize nasip etsin 😍 bizdede hem annemgil hem kaynanamlr çok istiyor 🥰benim 2. Olacak 4 yıllık evliyim evlendiğimde hemen hamile kalmıştım 💃🏻 Bi oğlum var canm. Bende 1-2 ay ama 1 kutu hap kullandım bıraktım ondan sonradır 1.5 yıl oldu ama bekliyorum mucizemi 😍
Yok eşim korundu ama ilk 6 aydı bir buçuk senedir her ay bu ay oldu kesin diyorum 😂 Çok şükür oğlun var yani hamile kalma konusunda bir sıkıntın yok inşallah kardeşi de olur bu ay 🙏🏼

Yok eşim korundu ama ilk 6 aydı bir buçuk senedir her ay bu ay oldu kesin diyorum 😂 Çok şükür oğlun var yani hamile kalma konusunda bir sıkıntın yok inşallah kardeşi de olur bu ay 🙏🏼
Aminnn 🥰🙏 Rabbim herkesin kucağını doldursun 🤗 ben yaştan (ben 33-eşim45)ve çocuk tek olduğundan dolayı sorun ediyorum çok yalnız çocuğum burda kimse de yok arkadaşı yok bi kardeşi olsa hem oyun arkadaşı olur 🥰 doktora gittin mi canm sen

Aminnn 🥰🙏 Rabbim herkesin kucağını doldursun 🤗 ben yaştan (ben 33-eşim45)ve çocuk tek olduğundan dolayı sorun ediyorum çok yalnız çocuğum burda kimse de yok arkadaşı yok bi kardeşi olsa hem oyun arkadaşı olur 🥰 doktora gittin mi canm sen
Gittim canım çikolata kisti var bir yumurtalığımda ama biri düzenli yumurtlama yapıyor takip etti çok iyi dedi ama olmuyor işte adetimde düzenli gün sekmez🤗 bende sıkıldım artık sürekli doktordan madem olabiliyor deneyelim dedik bu ayda olmazsa bi süre bırakacağım beklemeyi mfk aşılama tüp bebek deneyeceğim daha sonra 😕 valla inşallah olur kardeşi bu hayattaki en güzel hislerden bu ay 🤰 emojileriyle dolar tüm tablo 🥳

Rica ederim kuzummm 😍 portakaldaki vitaminlerimize faydalı olsun yeter ki hahahhaah

Aynen öyle yaa küçük birer oduncuk olsalar da bazen kalplerin baş köşesi ait onlara yapacak bir şey yok 😆😆😆 açıkçası duygusal paylaşım açısından benim için çok daha iyi olacağını düşünerek kızım olsun istiyorum ben tabii Allah'tan hayırlısı öncelikle ve sağlıklısı 😍🙏💙 ne gelirse kabulüm elbette sadece bu açıdan ve kız çocuklarını çok sevdiğim için ama oğlum da olursa ahdım olsun onu bu konuda daha açık bir bey olarak yetiştirmeye çalışırım ki ilerideki gelinim bana teşekkür etsin 😆😆😆🤣🤣🤣🤣
Ahahah olay bi noktada yine bi kız çocuğuna yarayacak.
Senin kırmızılar bitmiştir, başladın mı ovü takibine??

Ahahah olay bi noktada yine bi kız çocuğuna yarayacak.
Senin kırmızılar bitmiştir, başladın mı ovü takibine??

Ayyy bugün başlıyorum kuzumm 🙈🙈🙈😍
Tahminimce pozitifi pazar ya da pazartesi falan görürüm. Önümüzdeki hafta Ekim ayının çalışmaları tamamlanır yani sonrasında yine kafamıza göre takılır bat günü bekleriz artık 🤣🤣🤣

Sen nasıl yapacaksın? Ovu donemine kadar mı gün aşırı gideceksin yoksa bata kadar durmak yok yola devam mı? 😄😄😄

X