-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Üzülmücem bu ay inşallah vardır bebişimiz ama olmazsada yapacak bir şey yok inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimizeÜzülme kafana da takma bende de yok sıfır belirti bak üzülüyor muyum benhiç üzülmüyorum hemde ya canım
Bende ovulasyon kullanmadım bu ay. 15. Günde şeffaf uzayan akıntı gördüm sanırım pikti. 12 14 ve 16. Günleri değerlendirdik inşallah bu ay olurevet canım aynen öyle o yumurta akı pik zamana geldi bendeki ovu testleriyle. şeffaf akıntı günlerini değerlendir sonrası günaşırı ovu teste gerek yok.
Valla 12 gün var regl tarihine 3 gün sonra başlarım ben sabır desen yokHahahahha bende bekliyorum şu hafta bi geçse
Ya o bendede var ama eşim söz verdirdi gecikmeden test yapmak yok diye nasıl beklicem bilmiyorumTest yapmak için gün saymaya başladım sanırım delirdim en sonunda 10 gün kala başlarım muhtemelen yine
Valla bana da yapma artık ben bezdim sen bezmedin bir türlü diyor ama bu bir tutkuYa o bendede var ama eşim söz verdirdi gecikmeden test yapmak yok diye nasıl beklicem bilmiyorum
Valla ben bu ay birşey yapmadım ama olmaz ise mfk çift paketini satın alacağım gelecek aya sizde bir bakım isterseniz çok fazla gebe var bu takviyelerle pozitif alanKizlarr Ekim ayi umarim hepimize ugurlu gelireger bebegimi kaybetmeseydim ekimde dogacakti belkide benim icin bu ay yeni bir baslangic olur sizlere bir sorum olacak yiyecek takviyesi ile ilgili neler yapiyorsunuz acaba ekstradan ??
Acikcasi suan gecen aydan beri polen ari sutu propolis ve bal karisimi yiyoruz etkili olur umarimValla ben bu ay birşey yapmadım ama olmaz ise mfk çift paketini satın alacağım gelecek aya sizde bir bakım isterseniz çok fazla gebe var bu takviyelerle pozitif alan
İnşallah etkili olurAcikcasi suan gecen aydan beri polen ari sutu propolis ve bal karisimi yiyoruz etkili olur umarim
Bat 1 Ekim canım ama bende ki bu ıslanma fitilden dolayıymışYaaaabat ne zamandı canım kusura bakma sorduysam da unuttuysam beni mutlaka etiketleyerek haber et kuzum
Amin canım inşallahÜzülmücem bu ay inşallah vardır bebişimiz ama olmazsada yapacak bir şey yok inşallah en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize
Çok erken kızValla 12 gün var regl tarihine 3 gün sonra başlarım ben sabır desen yok
Onlar bizden daha çok üzülüyorYa o bendede var ama eşim söz verdirdi gecikmeden test yapmak yok diye nasıl beklicem bilmiyorum
Evde eczaneden çok test varÇok erken kızAllahtan elimde test yok bende 5 gün kalasıya başlıyorum yoksa adet olup inanmıyorum belki yerleşmedir diye yine yapıyorum
İnşallah canımKizlarr Ekim ayi umarim hepimize ugurlu gelireger bebegimi kaybetmeseydim ekimde dogacakti belkide benim icin bu ay yeni bir baslangic olur sizlere bir sorum olacak yiyecek takviyesi ile ilgili neler yapiyorsunuz acaba ekstradan ??
Ben yapıyorum o gelmeden imha edip atıyorum valla napıyım insan bekleyince herşeyi gebelik belirtisi algılıyor sonra tek odak noktan bu oluyor en iyisi yap diyorum kendime bendeOnlar bizden daha çok üzülüyorbiz üzülünce belli etmiyorlar o yüzden erken yapma demiştir ama bekleyebilene
Ya bende de.folik asit var folidolce kullaniyorum ama.iyi midir acaba ? Doktor bunu onermistiİnşallah canımyaaa üzüldüm ama vardır bi Hayr bunda Yumurtlama zamanında avokado yemeye çalışıyorum bazen keçiboynuzu özü içiyorum başkaca bişey yapmıyorum canım ama ben folik asit d vitamini arada omega alıyorum
Hahaha çok iyi yaEvde eczaneden çok test var5 gün kala iyi sabretmişsin ben 12 gün var saat sayıcam az kaldı yani Bazen erken döllenmede öğreniyorlar ya bir ihtimal 10 günde başlıyorum ama geçen ay bir hafta varken kaset testte bildiğin çift çizgi net çıktı sonra sonuç hüsran test bozukmuş o yüzden delirdim sanırım
Valla canım ben yurt dışındayım burda bende farklı bi marka kullanıyorum aklıma düşürdün acaba bu iyimidir kiYa bende de.folik asit var folidolce kullaniyorum ama.iyi midir acaba ? Doktor bunu onermisti
İnşallah hepimizin son beklediği ay olur kavuşuruzHahaha çok iyi yainşallah bu ay son olur da fazlaca kalan testlerini çok isteyenlere verirsin benim arkadaş 6. Günde öğrenmişti ben şok 2 gün sonra dr da onaylamıştı ayyy o çık kötü ya insan çok umutlanıyor