Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canım aynen öyle o yumurta akı pik zamana geldi bendeki ovu testleriyle. şeffaf akıntı günlerini değerlendir sonrası günaşırı ovu teste gerek yok.
Bende ovulasyon kullanmadım bu ay. 15. Günde şeffaf uzayan akıntı gördüm sanırım pikti. 12 14 ve 16. Günleri değerlendirdik inşallah bu ay olur

Kizlarr Ekim ayi umarim hepimize ugurlu gelir eger bebegimi kaybetmeseydim ekimde dogacakti belkide benim icin bu ay yeni bir baslangic olur sizlere bir sorum olacak yiyecek takviyesi ile ilgili neler yapiyorsunuz acaba ekstradan ??

Ya o bendede var ama eşim söz verdirdi gecikmeden test yapmak yok diye nasıl beklicem bilmiyorum
Valla bana da yapma artık ben bezdim sen bezmedin bir türlü diyor ama bu bir tutku asla kendimi hamile hissetmiyorum hatta normal halimden daha aktifim ne yerleşme kanaması ne bel ağrısı hiçbir şey yok ama 10 gün varken yapıcam yani varsa erkenden öğrenmek istiyorum 10-8-6 diye yaparım geri sayımı

Kizlarr Ekim ayi umarim hepimize ugurlu gelir eger bebegimi kaybetmeseydim ekimde dogacakti belkide benim icin bu ay yeni bir baslangic olur sizlere bir sorum olacak yiyecek takviyesi ile ilgili neler yapiyorsunuz acaba ekstradan ??
Valla ben bu ay birşey yapmadım ama olmaz ise mfk çift paketini satın alacağım gelecek aya sizde bir bakım isterseniz çok fazla gebe var bu takviyelerle pozitif alan

Çok erken kız Allahtan elimde test yok bende 5 gün kalasıya başlıyorum yoksa adet olup inanmıyorum belki yerleşmedir diye yine yapıyorum
Evde eczaneden çok test var 5 gün kala iyi sabretmişsin ben 12 gün var saat sayıcam az kaldı yani Bazen erken döllenmede öğreniyorlar ya bir ihtimal 10 günde başlıyorum ama geçen ay bir hafta varken kaset testte bildiğin çift çizgi net çıktı sonra sonuç hüsran test bozukmuş o yüzden delirdim sanırım

İnşallah canım yaaa üzüldüm ama vardır bi Hayr bunda Yumurtlama zamanında avokado yemeye çalışıyorum bazen keçiboynuzu özü içiyorum başkaca bişey yapmıyorum canım ama ben folik asit d vitamini arada omega alıyorum

Onlar bizden daha çok üzülüyor biz üzülünce belli etmiyorlar o yüzden erken yapma demiştir ama bekleyebilene
Ben yapıyorum o gelmeden imha edip atıyorum valla napıyım insan bekleyince herşeyi gebelik belirtisi algılıyor sonra tek odak noktan bu oluyor en iyisi yap diyorum kendime bende

Ya bende de.folik asit var folidolce kullaniyorum ama.iyi midir acaba ? Doktor bunu onermisti

Hahaha çok iyi ya inşallah bu ay son olur da fazlaca kalan testlerini çok isteyenlere verirsin benim arkadaş 6. Günde öğrenmişti ben şok 2 gün sonra dr da onaylamıştı ayyy o çık kötü ya insan çok umutlanıyor

İnşallah hepimizin son beklediği ay olur kavuşuruz Valla erken öğrenenler var bir umut işte yapıyorsun test pozitifi göreyim iki tarafında ilk torunu herkes bir adak veriyor gebelik testlerimi bırak böbreklerini verirler yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…