- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
M merve_eymen listeye bi baksana zaten seni 3 ve 6 arasına koymuşumbende öyle umarım güzel haberler alırız. benim bat 5 ekim ekler misin
Canım baksana bugün bi daha yaptım dahada kırmızı oldu sanırım pik bugün gece yaptığımda sıvı alımından falan o kadar silik çıktı sanırımKaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye
İnşallah olmuştur
süpersin
Hoşgeldinnn iki gözümün çiçeği
Kaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye
İnşallah olmuştur
16 Ekim beni de ekle kuzum
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim N Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim Mavi070707 3 Ekim M merve_eymen 5 Ekim @LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim @asunny @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @loveprayeat 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim M melek076 18 Ekim
Canım aynen hâlâ pik devam o zaman daha çatlamamis yumurtan, sıvı alımına dikkat ederek iki üç saate tekrarla takip et hepsinin saatlerini yaz üstlerine böylece olgunlaşma ve çatlama sürelerini de aşağı yukarı öğrenmiş olursun hem
Rica ederim kuzummmay tamam not aldım hepsini. çook teşekkür ederim kuzum :)
Rasyonel beyinleri tam olarak son heves bükücü görevi görüyor. Ama yapcak bi şey yok biz de onları böyle seviyoruz :)
Ahahaha kesinlikle öyle yaAynen ben her şeyi denedim pik öncesi sonrası olmayınca olmuyor demek ki bu ay doktorun dediği gibi yaptım ama aklım hala yapmadıklarımda
Hoşgeldin canım ekliyorum16 Ekim beni de ekle kuzum
Hahahahha bende bekliyorum şu hafta bi geçseTest yapmak için gün saymaya başladım sanırım delirdim en sonunda 10 gün kala başlarım muhtemelen yine
Ya inşallah tutmuştur da canım
Hiç sanmıyorum ya tutanlarda hep akıntı varmış bende hiç yokYa inşallah tutmuştur da canım
Tabi ki öyle Ol desin RabbimAhahaha kesinlikle öyle ya
Bir ayın denemeleri biter bitmez bu ay olmadıysa öbür aya ne yapsak ne denemedik ne yapmadık acaba diye aklım sürekli bunlarda. Nasip kısmet işte hepsi öncelikle ama Allah ol dese bir yöntemmiş, ovulasyonmuş hepsi hikâye aslında
Üzülme kafana da takma bende de yok sıfır belirti bak üzülüyor muyum benHiç sanmıyorum ya tutanlarda hep akıntı varmış bende hiç yok
YaaaaDaha önce salı ve perşembe gecesi de kullandım hiç böyle olmadı cumartesi ve pazar kullandım böyle oldum.ayyy inşallah canımiç çamaşırım beyazdı İnan hiç leke yoktu bildiğin su dökülmüş gibiydi ama sabah wc ye gidip silindiğimde sarı sümüksğ (afedersiniz) leke geldi peçeteye.