Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Eklentiler

• D3A2E3E3-084C-4FB7-9B09-1AEC5F147A3E.png
    D3A2E3E3-084C-4FB7-9B09-1AEC5F147A3E.png
    204,3 KB · Görüntüleme: 29
Kaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı 🤣🤣🤣
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok 😆😆
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye🙏😇💙
İnşallah olmuştur
Canım baksana bugün bi daha yaptım dahada kırmızı oldu sanırım pik bugün gece yaptığımda sıvı alımından falan o kadar silik çıktı sanırım

Kaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı 🤣🤣🤣
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok 😆😆
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye🙏😇💙
İnşallah olmuştur
1663685451942.png

ay tamam not aldım hepsini. çook teşekkür ederim kuzum :)
Rasyonel beyinleri tam olarak son heves bükücü görevi görüyor. Ama yapcak bi şey yok biz de onları böyle seviyoruz :)
Rica ederim kuzummm 😍 portakaldaki vitaminlerimize faydalı olsun yeter ki hahahhaah

Aynen öyle yaa küçük birer oduncuk olsalar da bazen kalplerin baş köşesi ait onlara yapacak bir şey yok 😆😆😆 açıkçası duygusal paylaşım açısından benim için çok daha iyi olacağını düşünerek kızım olsun istiyorum ben tabii Allah'tan hayırlısı öncelikle ve sağlıklısı 😍🙏💙 ne gelirse kabulüm elbette sadece bu açıdan ve kız çocuklarını çok sevdiğim için ama oğlum da olursa ahdım olsun onu bu konuda daha açık bir bey olarak yetiştirmeye çalışırım ki ilerideki gelinim bana teşekkür etsin 😆😆😆🤣🤣🤣🤣

Aynen ben her şeyi denedim pik öncesi sonrası olmayınca olmuyor demek ki bu ay doktorun dediği gibi yaptım ama aklım hala yapmadıklarımda 🤣🤣🤣🤣
Ahahaha kesinlikle öyle ya 😆😆😆
Bir ayın denemeleri biter bitmez bu ay olmadıysa öbür aya ne yapsak ne denemedik ne yapmadık acaba diye aklım sürekli bunlarda. Nasip kısmet işte hepsi öncelikle ama Allah ol dese bir yöntemmiş, ovulasyonmuş hepsi hikâye aslında 😄😄😄

Arkadaşlar merhaba benim 3 eylülde başlayıp 7 eylülde reglim bitti bugün de dahil ovülasyon testi yapıyorum henüz pik görmedim bir çok uygulama indirdim biri 16 sında biri 21 inde biri 19 unda biri 23 ünde biri 22 sinde biri de 30 unda yumurtlayacağımı gösteriyor bugün 20 Eylül iki uygulamayı eledim şimdiden 8 eylülden beri bir gün aralıklı değerlendirme yapıyoruz yarında bi kadın doğuma gidicem belimin sağ tarafı çok ağrıyor geçen ay adetim 10 gün uzadı bir yumurtam çatlayamadığı için kist oluşmuş dedi doktor aynı bel ağrısını çekmiştim yine benim durumumda olan varmı ?

Ahahaha kesinlikle öyle ya 😆😆😆
Bir ayın denemeleri biter bitmez bu ay olmadıysa öbür aya ne yapsak ne denemedik ne yapmadık acaba diye aklım sürekli bunlarda. Nasip kısmet işte hepsi öncelikle ama Allah ol dese bir yöntemmiş, ovulasyonmuş hepsi hikâye aslında 😄😄😄
Tabi ki öyle Ol desin Rabbim 🙏❤️

Daha önce salı ve perşembe gecesi de kullandım hiç böyle olmadı cumartesi ve pazar kullandım böyle oldum.ayyy inşallah canım 😍😍😍 iç çamaşırım beyazdı İnan hiç leke yoktu bildiğin su dökülmüş gibiydi ama sabah wc ye gidip silindiğimde sarı sümüksğ (afedersiniz) leke geldi peçeteye.
Yaaaa😍😍😍 bat ne zamandı canım kusura bakma sorduysam da unuttuysam🙈 beni mutlaka etiketleyerek haber et kuzum

X