- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
- Konu Sahibi mucizeOldu
Hoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ayMerhabalar canım beni de ekler misin BAT 15 Ekim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım ekliyorum uğur getirsin bu ayMerhabalar canım beni de ekler misin BAT 15 Ekim
Ay inşallahİnşallah canım bir dahaki topigimiz anneler grubu olur umarım
Benimde 3 ekim ekleyebilir misiniz M mucizeOldu
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim @Nur s 1 Ekim @kahvelihatunn 1 Ekim @izmirlibjkkartal 1 Ekim @Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim lckystr 3 Ekim @Papatyamveben-Mavi 3 Ekim M merve_eymen LeucotheaThemis 6 Ekim @Lavinya58 7 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim Bearhug 10 Ekim @Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim C cudo 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim M marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @Devakus 15 Ekim @nazende333 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim @freejourney 17 Ekim @Nutz 18 Ekim
Neyse ya bence sen bu ay tutturacaksın içimden öyle gişbi geliyor var bi haller ama du bakalım inşallahAynen canım ama ben zaten kesin bilgi demedim bi kaç kişide öyle gördüm duydum dedim Yani kesin bilgi bilemeyiz bu konuda zaten ben yumurtlama testlerine çok sıcak bakamıyorum bi ay denedim sonra bıraktım benlik değil yani
Günaydın canım çok enteresan şekilde dün akşam evde tekrar yaptım silinmeye başlamıştıCanım bunu saat kaçta yaptın? Pik olmuş gibi duruyor ama ben böyle olunca daha da kızaracak mı görmek için iki saatte bir yapmaya başlıyorum. Ultra pike de gidebiliyor çünkü. Tavsiyem iki üç saate bir test sonrası yarım bardak su içerek devam et derim t çizgisi daha da koyulasirsa ultra pike gidiyor demektir hafifçe açılınca çatlamak üzere oluyor o zaman tam zamanı diyorlar genelde.
Ama istersen bu akşamı degerlendirip yarını boş bırakıp sonraki gün bir deneme daha yapabilirsin sperm içeride 72 saate kadar yaşıyor diyorlar
şeffaf yumurta akı tam adet ortası 12-13-14. gün oluyor bende. bazı aylar olmuyor falan.Ben anlayamıyorum
Hoşgeldin canım uğur getirsin bu ayBenimde 3 ekim ekleyebilir misiniz M mucizeOldu
Bende de akıntı oluyor ama dikkat etmedim pik olduğu zamana mı geliyor acaba inşallah bu ay olur da olmazsa bi daha ki ay bende ateş takibi yapayımşeffaf yumurta akı tam adet ortası 12-13-14. gün oluyor bende. bazı aylar olmuyor falan.
ovulasyon denedim pikleri gördüm ama pozitif göremedim.
Ateş takibi yapıyorum sadece düzenli olmasa da bakıyorum arada.
evet canım aynen öyle o yumurta akı pik zamana geldi bendeki ovu testleriyle. şeffaf akıntı günlerini değerlendir sonrası günaşırı ovu teste gerek yok.Bende de akıntı oluyor ama dikkat etmedim pik olduğu zamana mı geliyor acaba inşallah bu ay olur da olmazsa bi daha ki ay bende ateş takibi yapayım
Şu an 18. Gündeyim canım benim ovü falan geçti yani beklemedeyimM mucizeOldu kaçıncı günündesin şuan döngünün?
hadi bakalım güzel haberlere inşallahM mucizeOldu kaçıncı günündesin şuan döngünün?
Kaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadıGünaydın canım çok enteresan şekilde dün akşam evde tekrar yaptım silinmeye başlamıştı
Yine değerlendirdim
Bu pikten bi gece öncesinide değerlendirmiştik umarım kaçırmamışızdır
inşallah canım benimKaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye
İnşallah olmuştur
ay tamam not aldım hepsini. çook teşekkür ederim kuzum :)Kuzum Esra Hanım var Instagram da bebeimgeliyor ismi hesabının onu takip ediyorum sık sık markalarla işbirliği içinde ücretsiz eğitimler veriyor her konuda. Tek yapman gereken onu ve işbirliği markasını Instagram dan takip etmek ve kontenjan dolmadan kayıt olmak eğitime. Online eğitim Skype üzerinden veriyor.
Emzirme yeni doğan bakımı ek gıda her konuda eğitimleri oluyor. Eğitim bitimi istediğin soruyu sorabiliyorsun tek tek cevaplıyor aklıma takılan birçok şeyi danıştım kendisine sağ olsun hiç kırmadan hep yanıtladı.
Sonra Tülin ebe var, Tülin bulur sanırım hesap adı henüz eğitimine denk gelmedim ama kadının her storysi her videosu eğitim zaten özellikle emzirmeyle falan ilgili gaz sancısı ile ilgili çok ufuk açıcı şeyler paylaşıyor. Bu hesapların gönderilerini can kulağıyla takipteyim. Yine eğitimlere denk gelirsem haber veririm buradan mutlaka
Erkekler hep öyle ya eşimle bir kadın bir erkek dizisine başladık Netflix e gelince, daha ilk bölümde çocuk mevzusu var Demet Evgar ya işte ya çocuğumuz olmazsa napariz o zaman bunu şimdi konuşmak istiyorum ben filan diyor adam da daha denemeye başlayalı beş hafta oldu zamanı gelince bakarız dur bakalım ortada fol Yok yumurta yok diyor ahahahahhahah birden eşimle ikimizi aldı bir kahkaha dedik bu kadar olamaz sanki bizim eve kamera takmışlar kendimizi izliyoruz çünkü aynı muhabbet sürekli bizde de var.
Ben henüz çok vakti olsa bile her şeyi önceden düşünmek konuşmak hep planlamak ve hayal kurmak isterken eşim o çok rasyonel erkek beyniyle offf bunu o zamanki biz düşünür ya niye şimdiden bunu konuşuyoruz der
Kadın ve erkek beyni işte öyle farklı yaratılmışız ki onların bizi bizim de onları anlamamız mümkün olmuyor çoğu zaman
bende öyle umarım güzel haberler alırız. benim bat 5 ekim ekler misinŞu an 18. Gündeyim canım benim ovü falan geçti yani beklemedeyim
Aynen ben her şeyi denedim pik öncesi sonrası olmayınca olmuyor demek ki bu ay doktorun dediği gibi yaptım ama aklım hala yapmadıklarımdaKaçmamıştır canım bence gayet iyi aralıkları değerlendirmişsin. Ama illa piki ya da çatlamayı yakalamak denk getirmek de o ay olacak demek olmuyor. Ben 2018 yılında da ovulasyon testleri kullanmıştım aylarca. Şimdi de testle ilerliyorum. Pik öncesi, pik zamanı ultra pik, çatlama, çatlama sonrası inan hepsini azmettim yakaladım tek tek ve denediğim aylar boyunca hepsine denk geldi ilişkiler ama hiç hamilelik olmadı. İlk başlarda yok ya denk gelmiyor pik kaçtı falan diyordum ama denk geldiğinde de olmadı
Arkadaşım da kullanıyordu mesela pikten üç gün önce oldu ilişkisi sonra araya başka şeyler girdi piki gördü ama ilişki olamadı imkansız gibi bir şey ya ben pik günü yaptım olmadı diyordum bir de onların koskoca ayda o tek iliskiydi ama ne görelim kız o ay hamile kaldı ben şok
Yani demem o ki olacağı varsa İnan bana oluyor olmayacaksa da olmuyor. Sen elinden geleni yap gerisi için hiç strese girme benim gibi denk geldi mi gelmedi mi diye
İnşallah olmuştur
hadi inşallahSelam kızlar, adet bitiyor bugün yarın çalışmalar başlıyor :))) Ekime bomba gibi hazır giricem aşırı pozitif bi şekilde bi de böyle deniycem :) hepimiz için çok güzel bi ay olsun sağlıkla güzel haberler alalım <3
Amin canım ekleyeyimbende öyle umarım güzel haberler alırız. benim bat 5 ekim ekler misin