Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu ay artik ovulasyon bile yapmayi dusunmuyorum oluruna birakicam bakalim 🤣
Hayırlısı valla bende öyle yaptım bu ay bugün takvime göre tam yumurtlama günüm ama cuma günü geldi o yumurta akı gibi akıntı ve sarımsı kokusuz akıntı devam ediyor hayirlisi diyip geçiyorum 14 gün var yav nasi geccek zaman aça tuttumuuuuuuuu noldu diye stres yapmayız ins bu ay herkesin duası kabul olur 🤲🥰

İnşallah tutmuştur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ Vallahi çok doğru dedin 😂😂 ya ilk bebeği kaybedince ikincinin süreci ister istemez bende stres ve merak uyandırıyo 😂😂😂
Amin canım 😍 en kısa zamanda Rabbim nasip etsin kucağını doldursun🙏 Kafanı dağıtmaya çalış en önemlisi her dakka bura girme🤣🤣🤣 burası dipsiz bir kuyu gibi içine çekiyor yav 🙈🙈 milleti gördükçe daha çok belirti arama moduna giriyoruz

Sana bir şey dicem :) umut vermek istemem ama:) benim ilk gebeliğimde tek belirtim buydu. Afedersin altıma çiş yapmış gibi ıpıslak su gibi olmuştu altıma yaptım sanmıştım gecenin bir vakti baktım sarı su gibi akıntı idi. Sonra birkaç defa daha geldi her defasında adet mi bu ne diye koştum baktım yine ıslak her yerim akıntı. Sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Tek belirtim oydu. İnşallah seninki de bebişten dolayıdır okuyunca yazdığını ben çok umutlandım
Ayyy inşallah canım🙏🙏🙏 ama şu andan itibaren 12 gün var batıma bu kadar erken olma ihtimali var mıdır

Ayyy inşallah canım🙏🙏🙏 ama şu andan itibaren 12 gün var batıma bu kadar erken olma ihtimali var mıdır
Eğer ilişki sonrası gelen sperm kalıntısı ile karıştırmıyorsan ve birkaç defa daha olursa bence net bir belirti. Benimki son hafta olmaya başlamıştı

Amin canım 😍 en kısa zamanda Rabbim nasip etsin kucağını doldursun🙏 Kafanı dağıtmaya çalış en önemlisi her dakka bura girme🤣🤣🤣 burası dipsiz bir kuyu gibi içine çekiyor yav 🙈🙈 milleti gördükçe daha çok belirti arama moduna giriyoruz
Ben de bu ay buraya girmezsem daha mı rahat olurum diye düşünmeye başladım sanki burası da strese sokuyo insanı😂😂

Eğer ilişki sonrası gelen sperm kalıntısı ile karıştırmıyorsan ve birkaç defa daha olursa bence net bir belirti. Benimki son hafta olmaya başlamıştı
Günaydın canım bak bugün yine öyle uyandım 🤔 fitil de kullanıyorum bildiğin su akıyor fitilden olabilir mi ki

Aminn inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok girmiyorum kız 🤣 kafamın içi burdan beter 🤣🤣🤣🤣

X