Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar bizi Yumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydik

Daha ergenliğe girmeden beğenmiyor bunlar bizi Yumurtayla temel iletişim erken dönem sperm eğitimi falan yok mu?? Nerde yanlış yaptığımızı bilseydik
Ay çok güldüm :)) Ya gerçekten yaa bir sene olacak nerdeyse her ay aynı şey...

İki yumurtalığımda da 20 mm yumurtam vardı biri sağ biri sol acaba sırayla mı çatladıkar hamiş olmam için daha çok erken çünkü ama ben de bilemedim hep pik görüntüsü var

Kızlar merhaba bir sorum var size stresten gına geldi ben şimdi ilişkinin 10. Günü test verdim beta 0.200 çıktı sonra regle 2 gün kala yine verdim sonuç aynı şimdi reglim gecikti benim ve ilişkinin 20. Günündeyim negatifmidir ya hiç regl belirtim de yok sadece hamilelik belirtileri bazıları var tabi psikolojikte olabilir onlar diye kendimi yiyip duruyom

Kızlar selam Ekim ayında hsg çektireceğim üniversite hastanesinde daha önce çekilen var mı öncesinden ilaç almamız gerekiyor galiba nasıl ilerliyor süreç çok ağrı oluyormuş bilgisi olan var mı?

0.20 den sonra pozitife döndüğünü hiç görmedim belki stresten olabilir ama hala gecikirse şayet 1 hafta gecikşnce tekrar kan verin derim

Kızlar selam Ekim ayında hsg çektireceğim üniversite hastanesinde daha önce çekilen var mı öncesinden ilaç almamız gerekiyor galiba nasıl ilerliyor süreç çok ağrı oluyormuş bilgisi olan var mı?
Geçen hafta çekildim echomarda cok basit bir işlem boş yere kendmi strese sokmuşum fakat sizin gideceğiniz kurumdaki cihazi bilemiyorum c kollu cihazdi benmki sıfır ağrı anestezi olmadan atlattm inşallah sizinde öyle geçer

Beklenen adetin 1 hafta geçerse test tekrarla

Canım senin çatlama oldumu ve kaç gün geçti üstünden
Beni bi daha çatlama için çağırmadı dr. Salı yumurtlar 18 ve 21mm büyümüş birer gğn arayla 2 ilişki olsun dedi ama konuştuğumuz gün için enfeksiyonum da vardı fitil verdi bugün fitil yarın ilişki dedi. Ben o gün övü testi yapmıştım pike yakındı sonraki günler silikleşmişti. Son ilişki cuma gğnğ oldu ama ben cuma günü yine ovü yaptığımda çizgiler kıpkırmızıydı.
Bu sabah uyandığımda ise ıpıslaktım ben neden bilemiyorum ilk defa su gibi akıntım oldu
Çok uzun oldu yazım ama süreç böyle oldu ilki 14 ünde çatladıysa bugün 4. Gün herhalde 2. Yumurtlama olduysa eğer testim yoktu devamına bakamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…