Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayı Mucizesini Bekleyen Güzel Anne Adayları 🤰🏻🐣🌟🍀🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de eklermisiniz bat 3 Ekim canım düzelttim sat 7 eylül

Beni de ekler misiniz 18 ekim inşallah bu ay son olur

Selam kızlar 1.5 yıldır evliyim pcos var bende 1 yıldır deniyoruz klomen kullandım bu hafta çatlatma iğnesi oldum ovülasyon testiyle değerlendirme yaptık ama benim testler silikleşmiyor bileniniz var mı acaba testleri ekliyorum ilk defa yaptım ovü testlerini bilmiyorum sistemi o yüzden

Eklentiler

• B024017E-4AB1-448D-BFC4-4278AAC434E2.jpeg
    152,5 KB · Görüntüleme: 39
Bende bu konularda yeniyim adetim düzenlidir 28 gunde bir 14 gunde olmasi lazim ama hic takip etmedim ilk gebeligimde 3-2-3-2 kuralini uygumalistim

A.selam canım hoşgeldin pcos la alakalı olabilir mi yada iğne etkisi mi bilemiyorum ama ovülasyon testlerini her gün aynı saatte yapman gerekir doğru sonucu alabilmek için bide sıvı alımını bırakman lazım en az 1 saat öncesinde normalde pik olduktan sonra silikleşmesi gerekiyor seninki 4 gündür pik gözüküyor acaba bebiş olabilir mi ki bi iki gün daha yap bakalım nasıl olacak

Genelde tutunca böyle oluyor diye duymuştum inşallah tutmuştur bebişin canım
Ay ins normalde cuma günü yumurtlama gunumdu ama babamlara gitmem gerekti haliyle kaçtı maç ama akıntım durmuyor sarı akıntı kokusuz geliyo bugün doncem eve hayirlisi İnşaAllah tutmuştur

Büfe de rüyanda bu liste de ismimin karşısında bebek figürü vardı ben yavaştan siyiriyom galiba

Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu hatta enfeksiyon sanmıştım ama meğer hamileymişim inş sizinde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…