- 6 Temmuz 2022
- 2.068
- 5.033
- 29
-
- Konu Sahibi mucizeOldu
Bilmem ki. Benimki sadece temenniGebelikle alakalı olabilir mi ki
Beni de eklermisiniz bat 3 Ekim canım düzelttim sat 7 eylül
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen @LeucotheaThemis 6 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim T Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim
Beni de ekler misiniz 18 ekim
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen @LeucotheaThemis 6 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim T Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim
İnşallahhh hayırlısıylaBilmem ki. Benimki sadece temenni
Bende bu konularda yeniyim adetim düzenlidir 28 gunde bir 14 gunde olmasi lazim ama hic takip etmedim ilk gebeligimde 3-2-3-2 kuralini uygumalistimŞöyle bir yanlış bilgi var onu düzelteyim pik yapması max boyuta ulaşmadı yumurtlama onun bir altı ama bu ikisinde de gebelik sağlıklı oluşuyor bnde adet yok bazen eserse aklına geliyor pcos var bnde sürekli yumurta oluyor ama hormonlar büyüyüp gelişmesine izin vermeden çatlatıyor.böylece gebelik olsa bile devam edemiyor.doktorda pik yapar yapamaz bunu bilmezler onlar yumurtlama yı bilirler pik olması 1 -2mm daha büyümesidir. Şart değil pik olması yumurtla vs çatlasın bu yeterli benim için çarşamba gitmiştim cuma cumartesi yumurta fırlar dedi cuma akşam fırladı
Hadi bakalım kısmet diyorum bnde artıkBende bu konularda yeniyim adetim düzenlidir 28 gunde bir 14 gunde olmasi lazim ama hic takip etmedim ilk gebeligimde 3-2-3-2 kuralini uygumalistim
Hoşgeldin canımBeni de eklermisiniz bat 3 Ekim canım düzelttim sat 7 eylül
Hoşgeldin canımBeni de ekler misiniz 18 ekiminşallah bu ay son olur
Teşekkür ederim canım benim hepimize inşallahHoşgeldin canımbu ay uğur getirsin
A.selam canım hoşgeldin pcos la alakalı olabilir mi yada iğne etkisi mi bilemiyorum ama ovülasyon testlerini her gün aynı saatte yapman gerekir doğru sonucu alabilmek için bide sıvı alımını bırakman lazım en az 1 saat öncesinde normalde pik olduktan sonra silikleşmesi gerekiyorSelam kızlar 1.5 yıldır evliyim pcos var bende 1 yıldır deniyoruz klomen kullandım bu hafta çatlatma iğnesi oldum ovülasyon testiyle değerlendirme yaptık ama benim testler silikleşmiyor bileniniz var mı acaba testleri ekliyorum ilk defa yaptım ovü testlerini bilmiyorum sistemi o yüzden
Amin bol bebişli bi ay olsunTeşekkür ederim canım benim hepimize inşallahrabbim kucaklarımızı doldursun hayırlısıyla
Teşekkür ederim canımHoşgeldin canımbu ay uğur getirsin
Ay ins normalde cuma günü yumurtlama gunumdu ama babamlara gitmem gerekti haliyle kaçtı maçGenelde tutunca böyle oluyor diye duymuştuminşallah tutmuştur bebişin canım
Büfe de rüyanda bu liste de ismimin karşısında bebek figürü vardı ben yavaştan siyiriyom galiba
Bat Durum M mucizeOldu 1 Ekim kahvelihatunn 1 Ekim Elif_edanur_61_61 2 Ekim @dunya162 3 Ekim gulhatun41 3 Ekim @sessizlikkk 3 Ekim @lckystr 3 Ekim @merve_eymen @LeucotheaThemis 6 Ekim @pozitifbiri 9 Ekim @Bearhug 10 Ekim T Tugbacnr 10 Ekim @hzl00 10 Ekim Ginnys @Minicikfzt 11 Ekim @Kaktushane 11 Ekim @cerenay000 12 Ekim @kubrahanm 12 Ekim @marythebaby 14 Ekim @fnd_50 @Wanda Maximoff 14 Ekim @Feyzacim 15 Ekim @SakuraSP 15 Ekim @BurcuYener 17 Ekim Nutz 18 Ekim
Benim ilk gebeliğimde öyle olmuştu hatta enfeksiyon sanmıştım ama meğer hamileymişim inş sizinde öyledirKızlar size bir sorum var bundan önceki aksam biz eşimle maça çıktıkneyse bugün yumurtlama akıntısı geldi ins gol olmuştur neyse şimdide sadece kokusuz sarı bir akıntı geliyo ilkkez oluyor yumurtlama günü bu bende acaba mi dedin yani ins gol olmuştur
Ay inşallah canım en sıkıcı olanı da beklemek vallaAy ins normalde cuma günü yumurtlama gunumdu ama babamlara gitmem gerekti haliyle kaçtı maçama akıntım durmuyor sarı akıntı kokusuz geliyo bugün doncem eve hayirlisi İnşaAllah tutmuştur
Rüyan gerçeğe dönüşsün inşallahBüfe de rüyanda bu liste de ismimin karşısında bebek figürü vardı ben yavaştan siyiriyom galiba