- 12 Eylül 2024
- 282
- 339
- 31
İnşallah ya hayırlısıylaAynen beklemen mantıklı o zaman. Ama anladığım kadarıyla erken gebelik testi yapmışsın hemen çıktıysa doğrudur muhtemelen inşallah sonuç istediğin gibi olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ya hayırlısıylaAynen beklemen mantıklı o zaman. Ama anladığım kadarıyla erken gebelik testi yapmışsın hemen çıktıysa doğrudur muhtemelen inşallah sonuç istediğin gibi olur
Yeni gördüm mesajını canım ben geçen yıl eylülde iğne oldum olmadı ama aralikta incir havuç kürü yaptım oldu havuç çatlamistikızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???
Merhaba testi tekrarladınız mıÇok çok silik bir çizgi var gözle görülüyor fakat telefon kamerası ile netleyemedim 2 gün sonra tekrar denicem kızlar
Testi tekrarladınız mıDeme deme yine silik çıkar diye korkuyorum
Aysenur38ao 4.8 çıktığında yumurtlama gününden kaç gün sonra test vermiş oldunuz yani?1 sene sonunda nasip oldu canm .
İnferliteye gittim ümidimi kestim ama gerek kalmadı tedaviye gebeymisim.
Adetten 2 3 gün önce verdim 4.8 çıktı 3 gün sonra tekrardan verdim 48.07 çıktı bı kaç gün sonra tekrar vereceğim .
Bu ay ovulasyon testi tuttum öyle ilişki yaşadım. Bol bol havuç incir yedim
Bence daha sonra tekrar kan ver benim bi tanıdıgım ilk kan vermişti senin gibi 1 falan cıkmıştı bir kaç gün sonra yine kan verdi 6-7 cıktı sonra yine kan verdi 20 cıktıHerkese merhaba pcos var bende adet dönemine göre takip edemiyorum yumurta takibi yapıyorum. 28 Eylül tahmini yumurtlama günüydü. 9 Ekim yani yumurtlamadan 11 gün sonra betahcg <1.2 negatif çıktı. Önce ki 3 ay duphaston kullandığım içinde adetim düzenliydi ayın 7-8 inde oluyordum. Çok umutlanmak istememekle beraber biraz daha bekleyip en azından 14-15.günde hala regli olmazsam kan vereyim diyorum ne diyorsunuz?
Umarımm 4-5 gün sonrasında hala regl olmazsam tekrar kan vereceğimBence daha sonra tekrar kan ver benim bi tanıdıgım ilk kan vermişti senin gibi 1 falan cıkmıştı bir kaç gün sonra yine kan verdi 6-7 cıktı sonra yine kan verdi 20 cıktı
İnşallahUmarımm 4-5 gün sonrasında hala regl olmazsam tekrar kan vereceğim
Kız bugün progesteron testi verdim. 2 den sonra çıkcak sonuç. Dua et güzel çıksınnYaaa çok şaşkınım şu an. Bir de aynı hastanede doğurursak tam olacak
İnşallah güzel çıkar canım. Bekliyorum güzel haberleriniKız bugün progesteron testi verdim. 2 den sonra çıkcak sonuç. Dua et güzel çıksınn
Ben daha önce hiç progesteron baktırmadım. Yarın dahiliye randevum var onlar bakar mı?Kız bugün progesteron testi verdim. 2 den sonra çıkcak sonuç. Dua et güzel çıksınn
Regl oldummmTesti tekrarladınız mı
Hayırlısı olsun benim de test pozitif çıktı adet oldum yeni bitti artık bu aya deneyeceğim.. Testleri nasıl üretiyorlar anlamıyorum artıkRegl oldummm
Aysenur38ao 4.8 çıktığında yumurtlama gününden kaç gün sonra test vermiş oldunuz yani?