ekim ayı gebelik planlayanlar

kızlar acil yardım. Benim şu an 14. günüm ve ovulasyon testi yapıyorum hala çatlama yok 3 gün önce gittiğimde 18 mm idi yumurtam. Ben şimdi ilk defa çatlatma iğnesi vurulmayı düşünüyorum. Randevu aldım saat 3 te gidicem. Yapar mı iğne? Araştırdığıma göre çatlatma iğnesi yumurta belli olgunluğa gelip çatlamayınca yapılıyormuş. Benim durum da öyle. Yapar mı???
Yeni gördüm mesajını canım ben geçen yıl eylülde iğne oldum olmadı ama aralikta incir havuç kürü yaptım oldu havuç çatlamisti

selamm napıyorsunuz belirtisi olan var mı
benim nedense kasıklarıma bıçak batırıyorlar. ilk hamileliğimde böyle olmamıştı sanki
bu kadar erken belirti olmaz diye düşünüyorum

Herkese merhaba pcos var bende adet dönemine göre takip edemiyorum yumurta takibi yapıyorum. 28 Eylül tahmini yumurtlama günüydü. 9 Ekim yani yumurtlamadan 11 gün sonra betahcg <1.2 negatif çıktı. Önce ki 3 ay duphaston kullandığım içinde adetim düzenliydi ayın 7-8 inde oluyordum. Çok umutlanmak istememekle beraber biraz daha bekleyip en azından 14-15.günde hala regli olmazsam kan vereyim diyorum ne diyorsunuz?

1 sene sonunda nasip oldu canm .
İnferliteye gittim ümidimi kestim ama gerek kalmadı tedaviye gebeymisim.
Adetten 2 3 gün önce verdim 4.8 çıktı 3 gün sonra tekrardan verdim 48.07 çıktı bı kaç gün sonra tekrar vereceğim .
Bu ay ovulasyon testi tuttum öyle ilişki yaşadım. Bol bol havuç incir yedim
Aysenur38ao Aysenur38ao 4.8 çıktığında yumurtlama gününden kaç gün sonra test vermiş oldunuz yani?

Herkese merhaba pcos var bende adet dönemine göre takip edemiyorum yumurta takibi yapıyorum. 28 Eylül tahmini yumurtlama günüydü. 9 Ekim yani yumurtlamadan 11 gün sonra betahcg <1.2 negatif çıktı. Önce ki 3 ay duphaston kullandığım içinde adetim düzenliydi ayın 7-8 inde oluyordum. Çok umutlanmak istememekle beraber biraz daha bekleyip en azından 14-15.günde hala regli olmazsam kan vereyim diyorum ne diyorsunuz?
Bence daha sonra tekrar kan ver benim bi tanıdıgım ilk kan vermişti senin gibi 1 falan cıkmıştı bir kaç gün sonra yine kan verdi 6-7 cıktı sonra yine kan verdi 20 cıktı

Bende kimyasal yaşadım çok üzüldüm bu reelde tekrar başladım bal çörek otu tarçın kürü yaptım birde havuc ve incir kaynatıp içiyorum inşallah yumurtalar büyür pcos var bende bakalim buyuyecekmi

Merhaba benim de regl günüm 6 Ekim ama olmadım test yaptım bugün ama negatif geldi belirtiler de arada sırada sol tarafıma regl ağrısı gibi sancı giriyor idrarım çok koyu ve çok çıkıyorum bir de göğüslerim acayip ağırlaştı büyüdü ara ara bir sağ göğüse bir soluna iğne batması oluyur sızlama ve yatakta sağıma dönünce sol kaşığım gerilip ağrıyor sizce var mı bir şey hiç reglim geçikmezdi bu kadar 15 dk bir tuvalete gidiyorum

X