ekim ayı gebelik planlayanlar

Yumurtalarınız belli bir büyüklüğe gelmiştir gelişmeye devam ediyordur o yüzden olabilir

Günaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün ieklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• IMG_3158.jpeg
    152,6 KB · Görüntüleme: 89
Günaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün ieklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz
GÜnaydın en alttakindeki çizgiyi gördüm ama değerin çok düşük olabilir

Merhaba, burada en alttaki kasette silik çizgi var
Dayanamadım bi test daha aldım ama gölgelik mi var gönül mü çyle görmek istiyor bilemedim
Ama bu son yaptığınız kasette göremedim. Bikaç gün bekleyip yeniden tekrarlayın testinizi, çok daha başında olabilir. Hayırlısı olsun

Dayanamadım bi test daha aldım ama gölgelik mi var gönül mü çyle görmek istiyor bilemedim
Merhaba silik çıkan testin markası nedir.? Yalancı çizgi değilse eğer bu testin hassasiyeti farklı diye çıkmamış olabilir yarın ilk idrarla bir daha deneyin bence

İçini ferah tut. Bata kaç gün varken böyle çıktı ve kaç dkda çıktı
Bat 9 veya 10 Ekim gözüküyor yani 2 gün var ama bazen 2 gün erken veya 2 gün geç regl olabiliyorum. Hiç bi zaman sabit olmadı regl günlerim. Ayrıca ben geç yumurtladım 6 gün önce şeffaf akıntım geldi değerlendirdik varsa şu an 6 gün olmuş olması lazım o yüzden biraz daha beklemek istiyorum

Sabah İlk idrarla mı yaptınız son testi yoksa gün içindekiyle mi?

Aynen beklemen mantıklı o zaman. Ama anladığım kadarıyla erken gebelik testi yapmışsın hemen çıktıysa doğrudur muhtemelen inşallah sonuç istediğin gibi olur

Kızlar bugün adetimin son günü ama bende her zaman son gününden sonra bile azar azar kan gelir içte kalanlar sanırım ( kusura bakmayın detay verdiğim için) . Yine de ovülasyon testi yapmalı mıyım yoksa tamamen kan gelmesinin kesilmesini mi beklememiz lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…