Yumurtalarınız belli bir büyüklüğe gelmiştir gelişmeye devam ediyordur o yüzden olabilirKızlar aranızda daha önce klomen kullanan var mı? Bu ay ilk kez klomen kullanıyorum adetimin 5. Günü başladım günde iki kez. Bugün 8. Günüm ve yumurta akı gibi akıntı geldi geldi galiba erken yumurtladım normalde 12-31. Günlerde yumurtlardım. Doktor kontrolüne de 2 gün var daha. Klomen bu kadar erken yumurtlamaya neden olur mu?
GÜnaydın en alttakindeki çizgiyi gördüm ama değerin çok düşük olabilirGünaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün ieklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz
Dayanamadım bi test daha aldım ama gölgelik mi var gönül mü çyle görmek istiyor bilemedimGÜnaydın en alttakindeki çizgiyi gördüm ama değerin çok düşük olabilir
Merhaba, burada en alttaki kasette silik çizgi varGünaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün ieklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz
Ama bu son yaptığınız kasette göremedim. Bikaç gün bekleyip yeniden tekrarlayın testinizi, çok daha başında olabilir. Hayırlısı olsunDayanamadım bi test daha aldım ama gölgelik mi var gönül mü çyle görmek istiyor bilemedim
Merhaba silik çıkan testin markası nedir.? Yalancı çizgi değilse eğer bu testin hassasiyeti farklı diye çıkmamış olabilir yarın ilk idrarla bir daha deneyin benceDayanamadım bi test daha aldım ama gölgelik mi var gönül mü çyle görmek istiyor bilemedim
First test yazıyorduMerhaba silik çıkan testin markası nedir.? Yalancı çizgi değilse eğer bu testin hassasiyeti farklı diye çıkmamış olabilir yarın ilk idrarla bir daha deneyin bence
Ben de gördüm yarın sabah da deneyebilirsin benceÇok çok silik bir çizgi var gözle görülüyor fakat telefon kamerası ile netleyemedim 2 gün sonra tekrar denicem kızlar
Bende gördüm canım benim sağlıkla ilerlesin minnoşÇok çok silik bir çizgi var gözle görülüyor fakat telefon kamerası ile netleyemedim 2 gün sonra tekrar denicem kızlar
Deme deme yine silik çıkar diye korkuyorumBen de gördüm yarın sabah da deneyebilirsin bence
Ay inşallahhhhhBende gördüm canım benim sağlıkla ilerlesin minnoş
İçini ferah tut. Bata kaç gün varken böyle çıktı ve kaç dkda çıktıDeme deme yine silik çıkar diye korkuyorum
Bat 9 veya 10 Ekim gözüküyor yani 2 gün var ama bazen 2 gün erken veya 2 gün geç regl olabiliyorum. Hiç bi zaman sabit olmadı regl günlerim. Ayrıca ben geç yumurtladım 6 gün önce şeffaf akıntım geldi değerlendirdik varsa şu an 6 gün olmuş olması lazım o yüzden biraz daha beklemek istiyorumİçini ferah tut. Bata kaç gün varken böyle çıktı ve kaç dkda çıktı
Sabah İlk idrarla mı yaptınız son testi yoksa gün içindekiyle mi?Günaydınnn kızlar regle 2 gün kaldı 10-11-12. Gün ieklinde test yaptım en alttaki bu güne ait damlatır damlatmaz çıktı 1 dk bile diyemem yardımcı olurmusunuz
Aynen beklemen mantıklı o zaman. Ama anladığım kadarıyla erken gebelik testi yapmışsın hemen çıktıysa doğrudur muhtemelen inşallah sonuç istediğin gibi olurBat 9 veya 10 Ekim gözüküyor yani 2 gün var ama bazen 2 gün erken veya 2 gün geç regl olabiliyorum. Hiç bi zaman sabit olmadı regl günlerim. Ayrıca ben geç yumurtladım 6 gün önce şeffaf akıntım geldi değerlendirdik varsa şu an 6 gün olmuş olması lazım o yüzden biraz daha beklemek istiyorum
Beyaz olanı sabah yaptım mavi olan ise kahveltidan sonra yaptımSabah İlk idrarla mı yaptınız son testi yoksa gün içindekiyle mi?
Tebrik ederim hamilesiniz teste göre gün geçtikçe koyulaşıyor zatenBeyaz olanı sabah yaptım mavi olan ise kahveltidan sonra yaptım
Test bitmişti elimde erken gebelik testi aldım bu seferde sabah net belli olur diye düşünüyorum testlerden cok darbe yiyinceTebrik ederim hamilesiniz teste göre gün geçtikçe koyulaşıyor zaten