- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi karaca3443
-
Merhaba hayırlı olsunAy ne guzel denk geldım benımde dun kan degerım asılmadan 12.gün 24 cıktı cok tedırgınım, yarın tekrar kan verecegım
canımm tesekkur ederımmMerhaba hayırlı olsunyarınki sonuç çıkınca yine yazarsan sevinirim. Bol artışların olsun inşallah
Kuzum eşime spermiogram yaptırdık, değerleri iyi çıktı. Ben de femara kullandım, sonucumu bekliyorum. Daha çok varE Evdekikadin A ayisigi-28 N Nagihan1234A R Y A
Kızlar neler yapıyorsunuz? Bu ay nasıl gidiyor? Umarım güzel haberler gelir
Geçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum ne bileyim iki haftadır bı belirtim yok canım cuma kan vereyim diyorum varsa belli olur kanda zatenE Evdekikadin A ayisigi-28 N Nagihan1234A R Y A
Valla canım bende ne yapayım bu ay benim için çok hareketli bir ay kan testim negatif ama idrar testlerim pozitif haftasonu kadar adet olmayı bekliyorum olmazsam kan vericem sanırım kist oldu öyle işte sen nasılsınE Evdekikadin A ayisigi-28 N Nagihan1234A R Y A
Çok sevindim eşinin sonuçlarının iyi çıkmasınaKuzum eşime spermiogram yaptırdık, değerleri iyi çıktı. Ben de femara kullandım, sonucumu bekliyorum. Daha çok var
11. Günün oluyor galiba cuma doğru saydıysam biraz erken olabilir istersen pzt yi bekle canımGeçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum ne bileyim iki haftadır bı belirtim yok canım cuma kan vereyim diyorum varsa belli olur kanda zaten
Bugün yaptın mı test canım nasıl çıktı testlerde Allah Allah niye öyle oldu ki? Kaçıncı günün bugün peki? Hiç belli olmaz bi bakmışsın kanda yükselmiş iyi düşünelim.Valla canım bende ne yapayım bu ay benim için çok hareketli bir ay kan testim negatif ama idrar testlerim pozitif haftasonu kadar adet olmayı bekliyorum olmazsam kan vericem sanırım kist oldu öyle işte sen nasılsın
33 günü normal de en geç 30 olurdum ama bakalımÇok sevindim eşinin sonuçlarının iyi çıkmasınaGelişmeleri yaz mutlaka
11. Günün oluyor galiba cuma doğru saydıysam biraz erken olabilir istersen pzt yi bekle canım
Bugün yaptın mı test canım nasıl çıktı testlerde Allah Allah niye öyle oldu ki? Kaçıncı günün bugün peki? Hiç belli olmaz bi bakmışsın kanda yükselmiş iyi düşünelim.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim. 8. Haftaya girdim bugün. Cumartesi randevum var bakalım heyecan stres tam gaz devam
Kalp atışlarını gördün mü canımÇok sevindim eşinin sonuçlarının iyi çıkmasınaGelişmeleri yaz mutlaka
11. Günün oluyor galiba cuma doğru saydıysam biraz erken olabilir istersen pzt yi bekle canım
Bugün yaptın mı test canım nasıl çıktı testlerde Allah Allah niye öyle oldu ki? Kaçıncı günün bugün peki? Hiç belli olmaz bi bakmışsın kanda yükselmiş iyi düşünelim.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim. 8. Haftaya girdim bugün. Cumartesi randevum var bakalım heyecan stres tam gaz devam
Evet kuzum çok şükür 6. Haftada duyduk onu. Umarım sağlıkla devam ediyordur. Bir düşüğüm varya benim biraz kaygılıyım o yüzden.Kalp atışlarını gördün mü canım
Kötüyü çağırma lütfen kalbini her zaman Ferah tut en küçük ağrın olursa hemen ayaklarını yukarı kaldır dinlenEvet kuzum çok şükür 6. Haftada duyduk onu. Umarım sağlıkla devam ediyordur. Bir düşüğüm varya benim biraz kaygılıyım o yüzden.
maşallaaahhh kuzummm, ınsallah saglıkla kucagına alırsın yavrunuEvet kuzum çok şükür 6. Haftada duyduk onu. Umarım sağlıkla devam ediyordur. Bir düşüğüm varya benim biraz kaygılıyım o yüzden.
Maşallah hayırlı güzel devam eder inşallah canimEvet kuzum çok şükür 6. Haftada duyduk onu. Umarım sağlıkla devam ediyordur. Bir düşüğüm varya benim biraz kaygılıyım o yüzden.
Ben akışına bıraktım kuzuE Evdekikadin A ayisigi-28 N Nagihan1234A R Y A
Az kaldı kuzu ozaman bir gün sonra belli olur test yaptın mı hiçGeçen hafta pazartesi çatlatma iğnesi vuruldum ne bileyim iki haftadır bı belirtim yok canım cuma kan vereyim diyorum varsa belli olur kanda zaten
Canım hamileyimAz kaldı kuzu ozaman bir gün sonra belli olur test yaptın mı hiç
Canım hamileyim
Allah razı olsun canımCok mutlu oldum canım benim maşallah Allah devamında da hayırla güzel haberler nasip etsin
Çatlatma iğnesi vurulmusmuydun bu aydaAllah razı olsun canım
Hayırlı olsun:)Canım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?