arkadaşlarım selam, ben de 15 aydır bebek isteyenler kervanındayım, geçtiğimiz aya kadar herhangi bir tedavi görmedim. ancak geçen ay rahim filmi çektirdim, ufak tıkanıklıkların vardı açıldı dedi doktorum, geçen ay 1-2 basit kistim vardı ve rahim filmi sonrası korunmamı önerdi. regl olunca gel kontrole dedi, çarşamba günü yani reglimin 3. gününde kontrole gittiğimde kistlerin kaybolduğunu ve yumurta büyütme/çatlatma tedavisine başlayacağımızı söyledi. çarşamba akşam femara kullanmaya başladım günde 1 tane olacak şekilde. 5 gün kullanıcam ve pazartesi günü yeniden çağırdı kontrole, eğer gerekirse ilacın dozunu arttırıcaz dedi. ilk defa bu sürecin içerisindeyim devamı nasıl gelecek heyecanlıyım :) bir de inositol içeren nates pikofol verdi 1 aydır kullanıyorum. bu süreçte nelere dikkat etmek lazım önerilerinize açığım, bir de ilişki sıklığı veya yasağı ile ilgili henüz bişey demedi, acaba ilacın başında yani ilk günlerde ilişki olmasının veya olmamasının bir zararı olur mu? reglim zaten bugün bitti :) teşekkürler şimdiden herkese umarım bebişlerimize sağlıkla kavuşuruz