- 24 Kasım 2015
- 457
- 122
- 29
Canım normal 11. gün çağırması. yumurtaların 18,19,20,21 mm civarı çıkarsa çatlatpma iğnesi verebilir. Bugün veya yarın vur der. Letu klomen femara bunlar hep aynı ilaçlar muadilleri. Ben de ilk 5 gün sabah akşam klomen kullandım bu ay sonra 3 gün gonalf iğne kullandım 10. günü gittim gonal f in bu ay dozu yüksek olduğu için erken büyümüş yumurtalar bugün çatlama iğnesi yap dedi. Normalde 12. gün çatlama vuruyordum.Gittim canım alttan muayene etmedi şaşırdım hatta hemşireye neden dedim bu şekilde bakıyor dedi neyse muayene oldum yaşadıklarımı anlattım ya doğuda bi ildeyim sözde özel hastane ama ben konuşuyorum o dinliyor eee yorumunuz ne hocam diyorum e ilaç denememişsin dene bakalım birkaç ay dedi falan fenada yazıyorum dedi ama eczane letu vermiş aynı şey mi? 7 gün kullan sabah akşam dedi ve 11 gün sonra gel dedi sizce neden bu kadar geç çağırdı ?? İşte 11 gün sonra gel bakalım istediğimiz boyuttaysa iğne veririz dedi bende tamam dedim ha hormon tahlili de verdim birde kullanmam için vitamin tarzı takviye verdi evde çok dedim olsun al bunu kullan dedi foto ekliyorum canım yorumun ne ilk kez ilaç tedavisi başlıyorum burası küçük bi yer doktor ne yazık ki istediğimiz gibi bulamıyoruz
Ay hadi inşallah 5 inde çatlama vuruldum. Tam iki hafta sonrası hep regl oldum yani ayın 19u hedef tarihim 5 gün var inşallah gebelik belirtisidir dediğin gibi. Bu kadar erken başlar mı ki belirtii.Beyaz akıntı hamilelik belirtisi diolar canım inşallah ona işarettir bende beyaz olmadı hiç