- 5 Mayıs 2021
- 2.638
- 4.651
- 53
- 35
- Konu Sahibi karaca3443
-
Canım ben iki gebeliği de artımed ile öğrendim ama şansa gebelik oluşmayan zamanlarda hiç artımed ile test yapmadığımı farkettim şimdi düşününce.Canım sen daha önce artımed kaset testte hiç çizgi gördün mü? Ben testin 13.dakikasında bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Şimdi baktım netleşmişkaraca3443
Valla benimde 13 . günüm çok silik vardı erken gebelik testimde bile vardı ama 17. Günde adet oldum ben kimyasaldan şüphelendim bir de hasta oldum ateş filan oldu ondan dolayı şüphelendimSenin direk negatif mi çıkmıştı canım? Benim bugün iğnenin 13.günü
Ya inşallah gebeliktir canım benim ya yarın daha belirgin çıkar inşallah yarın zaten 14 gün oluyor iğne etkisi kalkar ortadanCanım sen daha önce artımed kaset testte hiç çizgi gördün mü? Ben testin 13.dakikasında bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Şimdi baktım netleşmişkaraca3443
Testini atar mısınCanım sen daha önce artımed kaset testte hiç çizgi gördün mü? Ben testin 13.dakikasında bir çizgi gördüm ama tam emin olamadım. Şimdi baktım netleşmişkaraca3443
Yarın büyük gün, gelsin güzel haberlerCanım yarın doktor kontrolüm var bakalım keseyi görebilecek miyiz onun stresi var başka bir şey yok çok şükür. Sen nasılsın neler yaptın ?
Sanki fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum
Yarın büyük gün, gelsin güzel haberler
Ben 5+1de görmüştüm, yarın gözükecek inşallah kese.
Kızlar içini açıp bakıyorlardı istersen öyle yap, bir de gözle canlı olarak görmek farklı tabikiSanki fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum
Sanki var gibi bir filtreleme yapsana parlaması geçsinSanki fotoğrafta görünmüyor ama ben görüyorum
Biz kayıp yaşayanlar olarak eskisi gibi cahil rahatlığında olamayacağız artık; en çok buna üzülüyorum bazenBöyle bekliyorum
Böyle koyulaşınca daha belli oluyor. Ben ne zaman gözüm şaşı olmadan pozitifi görücem acabaKızlar içini açıp bakıyorlardı istersen öyle yap, bir de gözle canlı olarak görmek farklı tabikiinşallah vardır hem regl olmadan Ümit kesilmez
Evet bak böyle baya belli oluyor canım inşallah yarın biraz daha belirgin olur inşallah bebistir sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla yap olur mu ah tatlım hepimiz böyle şaşı oluyoruz her ay baka bakaKoyula
Böyle koyulaşınca daha belli oluyor. Ben ne zaman gözüm şaşı olmadan pozitifi görücem acabaA ayisigi-28
Aynen öyle canımEvet bak böyle baya belli oluyor canım inşallah yarın biraz daha belirgin olur inşallah bebistir sabah kalkar kalkmaz ilk idrarinla yap olur mu ah tatlım hepimiz böyle şaşı oluyoruz her ay baka baka
İğneye göre de erken canım hiç düşünme öyle
Merhaba kızlar, ben bugün kırmızıları gördüm zaten testlerde negatif çıkıyordu hepKızlar durumlariniz nasıl bakayım nasıl gidiyorkaraca3443 nasıl gidiyor hamilelik @Ppamuk01 sen ne yapıyorsun bakim N Nagihan1234 sen nasıl oldun R reyreymer sende durumlar nasıl
AyışığıKızlar durumlariniz nasıl bakayım nasıl gidiyorkaraca3443 nasıl gidiyor hamilelik @Ppamuk01 sen ne yapıyorsun bakim N Nagihan1234 sen nasıl oldun R reyreymer sende durumlar nasıl
İnşallah canım umudunu kırma bak bir hafta bir çöküntü oluyor ama sonra toparlanma sürecine hemenMerhaba kızlar, ben bugün kırmızıları gördüm zaten testlerde negatif çıkıyordu hepDiğer aya kaldı umudum, inşallah sizlerden güzel haberler gelir.
Ben ilkkez yaşadım gözüm korktu. Bı daha iğnenin üstüne 3 hafta geçmeden test yapmicamKızlar bir şey soracağım, 15 Ekim ovitrelle vuruldum, bat 30 Ekim. Birkaç gündür acayip kasık ve bacak ağrım var, sizce yarın test yapıyım mı? Yalancı pozitif görmekten çok korkuyorum
13 gününden itibaren test yapın o zaman ancak doğru sonuç verir iğne etkisi kalmaz çünküKızlar bir şey soracağım, 15 Ekim ovitrelle vuruldum, bat 30 Ekim. Birkaç gündür acayip kasık ve bacak ağrım var, sizce yarın test yapıyım mı? Yalancı pozitif görmekten çok korkuyorum
Evet haklısın canım, zaten negatifi teste görünce o günü ağlıyorum sonra direk kabulleniyorum :) çünkü yeniden umut ediyorum. İnşallah çok yıpranmadan kavuşuruz bebişlerimize :)İnşallah canım umudunu kırma bak bir hafta bir çöküntü oluyor ama sonra toparlanma sürecine hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?