- 22 Ocak 2015
- 1.206
- 842
- 123
- 33
- Konu Sahibi karaca3443
-
Allahim inşallah canım doktoruma gönderdim. İnşallah Allah'ım raabim herkese tatdirsin. Sağlıkla doldursun kucağımıziArkadaşlar çıktı kanım Eki Görüntüle 2937374 en ustteki
canım çok sevindim tebrik ederim iğne etkisi değil bu
N Nagihan1234
Cumartesi acilde vermiştim evet. Daha sonra da takibini yapacağınız yerde verin mutlaka lab farkı olabiliyor çünkü. Birkaç kez artış için kan vermeniz gerekecek hayırlısı olsınn
öğrenmesen daha iyi olurdu şimdi en ufak değişimi ona yorabilirsin :)Hah tamaaaaaammm yeni bir hikaye daha eklemiş oldum belirtiler arasınabunu öğrendiğim iyi oldu ahshdbhd
Benim ilk idrar değildi. Son 1 saatte sıvı alma öyle yap çıkar yine canımKuzum ilk idrarlami yapmamız gerekiyor gebeliği
Negatif çıktı 18 gün ve hala olmadmBenim ilk idrar değildi. Son 1 saatte sıvı alma öyle yap çıkar yine canım
Aynen cancazim insan aklı işte ne yapsın umut fakir ekmeği demişleröğrenmesen daha iyi olurdu şimdi en ufak değişimi ona yorabilirsin :)
Kuzu silik falanda mi cikmadiNegatif çıktı 18 gün ve hala olmadm
vallahi ama psikolojik nasıl yapmışım bilmiyorum ama kalçamda kocaman bir sivilce çıkmış oturamıyorum düşün psikoloji insana neler yaptırıyor :) bu vesileyle doğal yoldan gebelik testi yapmış oldum negatif yani adet gelecek 7 gün sonra :)Aynen cancazim insan aklı işte ne yapsın umut fakir ekmeği demişler
Canım hayırlı olsun, benimde iğnede 8.günüm. Belirti falan var mıydı?Allahim inşallah canım doktoruma gönderdim. İnşallah Allah'ım raabim herkese tatdirsin. Sağlıkla doldursun kucağımızi
Malsef kuzunKuzu silik falanda mi cikmadi
Bı hafta sonra ishal karın ağrısı oldu ilk hafta hiç birşeyin yoktu şuanda sadece arada sol yumurtalık yerim ağrıyorCanım hayırlı olsun, benimde iğnede 8.günüm. Belirti falan var mıydı?Değerlendirmeleri falan nasıl yaptın iğnedem sonra
Gözün aydın olsun canım hadi bakalım iki günde bir artış kontrolü devam ay çok mutlu oldum yaArkadaşlar çıktı kanım Eki Görüntüle 2937374 en ustteki
Daha doktorum bişey yazmadı görmedi msjimi iki güne bir acile mi kan vericem çok saol kuuzmGözün aydın olsun canım hadi bakalım iki günde bir artış kontrolü devam ay çok mutlu oldum ya
Önümüzdeki ay inşallah sizlerden güzel haber alalımGözün aydın olsun canım hadi bakalım iki günde bir artış kontrolü devam ay çok mutlu oldum ya
Canım bazen öyle düzensizlik olabiliyorKzlar ben hic birşey anlamadım bugün 18 gün negatif çıktı adet belirtisi yok hala adet olmadım
İnşallah canım benim inşallahÖnümüzdeki ay inşallah sizlerden güzel haber alalım
Benimde öyle oldu bundan önceki addtimde 10 gün geçmişti Ma bu ay mucizem geldi belli olmuyorİnşallah canım benim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?