Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Ohh maşallah cnm benim 🧿 rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et cnm bende yeniden opuya başlayacağım sil.bastan doktor arayışına girdim 2.gundur ağlamaktan helak oldum😪🥺
Yaa etmez miyim isteyen herkese Rabbim kolaylaştırarak versin ağlama hiç ama Allahım bilir zamanını ben 3 aşılama yaptırdım ve 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama nasip olmamıştı o negstifler artık psikolojimi bozmuştu ben Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocaya gittim çok da memnunum gidersen eğer Kastamonu gözde hanım yönlendirdi dersen yardımcı olurlar çok iyi Labaratuarları var onu araştırmıştım

Yaa etmez miyim isteyen herkese Rabbim kolaylaştırarak versin ağlama hiç ama Allahım bilir zamanını ben 3 aşılama yaptırdım ve 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama nasip olmamıştı o negstifler artık psikolojimi bozmuştu ben Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocaya gittim çok da memnunum gidersen eğer Kastamonu gözde hanım yönlendirdi dersen yardımcı olurlar çok iyi Labaratuarları var onu araştırmıştım
Cnm ben İzmir de yaşıyorum orda çok zor olur sürecim İzmir'de doktor arayisindayim şimdi. Önerileri alıyorum arkadaşlardan

Cnm ben İzmir de yaşıyorum orda çok zor olur sürecim İzmir'de doktor arayisindayim şimdi. Önerileri alıyorum arkadaşlardan
Nurettin Ersöz İnce ben çok memnunum inşallah 4 Kasımda transfer için var bana dua eder misiniz umarım en yakın zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruz🤲🏻

Kaçıncı günde test yaptırdın değerin yüksek gibi hayırlı olsun canım bana da dua et inşallah benimde tutar 🥹🤲🤲
bugün transferimin 12. Günü . Testide bugün yaptırdım canım teşekkür ederimm 🥰 rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah seninde pozitif haberini alırız ne zaman test günün 🙏🏼🤲🏼🧿

Bugün transferimin 10. Günü 5. Gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı kan testim 8 çıktı sizce düşük mü benim gibi çıkıp artan var mı cevap verirseniz sevinirim

X