- 5 Ağustos 2016
- 1.041
- 1.386
- Konu Sahibi Cennetkuslarlm
Çok güzel canım değerlerin maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhhhSelamlar bugün 13. Gün 486 çıktı
Yani transferden sonra
9. Gün 83
11. Gün 179
13. Gün 486 bu şekilde arttı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel canım değerlerin maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhhhSelamlar bugün 13. Gün 486 çıktı
Yani transferden sonra
9. Gün 83
11. Gün 179
13. Gün 486 bu şekilde arttı
Aminnn inşallahÇok güzel canım değerlerin maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahhhh
Yaa etmez miyim isteyen herkese Rabbim kolaylaştırarak versin ağlama hiç ama Allahım bilir zamanını ben 3 aşılama yaptırdım ve 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama nasip olmamıştı o negstifler artık psikolojimi bozmuştu ben Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocaya gittim çok da memnunum gidersen eğer Kastamonu gözde hanım yönlendirdi dersen yardımcı olurlar çok iyi Labaratuarları var onu araştırmıştımOhh maşallah cnm benim rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede dua et cnm bende yeniden opuya başlayacağım sil.bastan doktor arayışına girdim 2.gundur ağlamaktan helak oldum
Cnm ben İzmir de yaşıyorum orda çok zor olur sürecim İzmir'de doktor arayisindayim şimdi. Önerileri alıyorum arkadaşlardanYaa etmez miyim isteyen herkese Rabbim kolaylaştırarak versin ağlama hiç ama Allahım bilir zamanını ben 3 aşılama yaptırdım ve 4 yıllık evliyim hiç korunmadık ama nasip olmamıştı o negstifler artık psikolojimi bozmuştu ben Ankara Centrum tüp bebek merkezinde Recai hocaya gittim çok da memnunum gidersen eğer Kastamonu gözde hanım yönlendirdi dersen yardımcı olurlar çok iyi Labaratuarları var onu araştırmıştım
benim yerleşme kanamam olmadı takılmayın onayerleşme kanaması ya da kahverengi lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı
Kahverengi leke geldi mi peki canımbenim yerleşme kanamam olmadı takılmayın ona
hayır şeffaf akıntı sadece o da ilaçlardan sanırım transfer öncesi başladıKahverengi leke geldi mi peki canım
Evet canım beenyerleşme kanaması ya da kahverengi lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı
Bende de lekelenme olmadı bugün 12. Günümyerleşme kanaması ya da kahverengi lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı
Bende kanama ya da kahverengi leke olmadi pozitifimyerleşme kanaması ya da kahverengi lekelenme görmeden pozitif sonuç alan var mı
Nurettin Ersöz İnce ben çok memnunum inşallah 4 Kasımda transfer için var bana dua eder misiniz umarım en yakın zamanda hepimiz yavrularımıza kavuşuruzCnm ben İzmir de yaşıyorum orda çok zor olur sürecim İzmir'de doktor arayisindayim şimdi. Önerileri alıyorum arkadaşlardan
Değeriniz kaç çıktı hcgBende de lekelenme olmadı bugün 12. Günüm
Bugün test günümdü 1151 çıktı canımDeğeriniz kaç çıktı hcg
Maşallah ikiz miBugün test günümdü 1151 çıktı canım
Vallahi değer banada yüksek geldi ama tek embriyo transfer edildi canım transferin 8. Günü 150 idiMaşallah ikiz mi
Kaçıncı günde test yaptırdın değerin yüksek gibi hayırlı olsun canım bana da dua et inşallah benimde tutarVallahi değer banada yüksek geldi ama tek embriyo transfer edildi canım transferin 8. Günü 150 idi
bugün transferimin 12. Günü . Testide bugün yaptırdım canım teşekkür ederimm rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah seninde pozitif haberini alırız ne zaman test gününKaçıncı günde test yaptırdın değerin yüksek gibi hayırlı olsun canım bana da dua et inşallah benimde tutar