Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Bir de ayaklarım çok üşüyor . Buz gibi sizde de böyle bir durum var mı ? Geçen ki transferlerimde de olmuştu . Hafif akıntı da var . Ben ilacı ağızdan alıyorum fitil gibi kullanmıyorum

Sanki benim de dün akşam baya kasıklarım ağrıdı . Yattım ful . Sabahta yataktan kalkmadan şiddetli bir ağrı girdi . Şuanda da öğlen hafif yürüdüm aşağı düşecek rahmim gibi bir ağrı var . Göğüslerim 2 gündür inanılmaz hassas acıyor .
Bende göğüs ağrısı transferden beri var ama ayın 5 i adet tarihim olduğu için onu belirti olarak saymıyorum adet sancım oluyor 3. Günden beri ara ara onuda doktora sordum rahim zarını kalınlaştırdığımız için olabilir korkma çok ağrın olursa parol kullan yazdı iğne vurunmadığım anlar dışında transfer olmamış gibiyim bu 3. Denemem pcos dışında bir sorun yok ama nedense olumsuz hissediyorum kendimi hakkımızda hayırlısı tabi inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız sizin hastalığınız nedir?

Bir de ayaklarım çok üşüyor . Buz gibi sizde de böyle bir durum var mı ? Geçen ki transferlerimde de olmuştu . Hafif akıntı da var . Ben ilacı ağızdan alıyorum fitil gibi kullanmıyorum
Ben fitil olarak kullandığımdan akıntım da yok varsa da ben görmüyorum ayaklarımı çok kalın giydiğimden üşüme hissetmedim hiç

Canlar dayanamadım test yaptım . 5 Kasım test tarihimdi. Çift transfer bugün transfer gününü sayarsak 6. Günüm . Biri düz kaset test , biri de ucuz erken gebelik testi . Geçen seferde gördüm çift çizgiyi ama değerim düştü geri . Dualarınızı eksik etmeyin :KK43:

Eklentiler

• IMG_6308.jpeg
    IMG_6308.jpeg
    78,2 KB · Görüntüleme: 25
Canlar dayanamadım test yaptım . 5 Kasım test tarihimdi. Çift transfer bugün transfer gününü sayarsak 6. Günüm . Biri düz kaset test , biri de ucuz erken gebelik testi . Geçen seferde gördüm çift çizgiyi ama değerim düştü geri . Dualarınızı eksik etmeyin :KK43:
Canımm bence var hayırlısı olsun inşallah tekrarla testi bende 4. Gün böyle silikti şimdi şuan pozitif sonucum bugün 15. Gün 🥰🙏🏼🧿

İnşallah senin de çift mi transfer hayırlısı olsun. Zaten kanı Salı sabah vereceğim 5 inde . Ama yine de birşey varsa da bilmek istedim
Benim tek transfer canım tuttu çok şükür olsun
12.gün kan testim 1151
14. Gün yani dün 3957 çıktı haftaya çarşamba kese görmeye gidecez hayırlısı ile 😇🙏🏼 bekleyen herkese nasip olsun

Güzel arkadaşlarım ben de pazartesi 4 Kasım'da transfer oluyorum sizlerden bol dua rica ediyorum,
Bebeklerimize sağlıcakla kavuşmamız dileğiyle,
Sonuç bekleyen ve tedavisine başlayan arkadaşlarıma da benim de tüm dualarım bzilerle,Allahım kolaylaştırsın dileklerimi iletiyorum.

Canım bence bebişin sana tutunmuş hayırlısıyla inşallah değerlerin yükselir

Güzel arkadaşlarım ben de pazartesi 4 Kasım'da transfer oluyorum sizlerden bol dua rica ediyorum,
Bebeklerimize sağlıcakla kavuşmamız dileğiyle,
Sonuç bekleyen ve tedavisine başlayan arkadaşlarıma da benim de tüm dualarım bzilerle,Allahım kolaylaştırsın dileklerimi iletiyorum.
İnşallah rabbim kolaylaştırsın 🙏🏻 şimdiden süreciniz hayırlı olsun

X