Ekim ayı Dondurulmuş transfer deneyimlerinizi ve süreci paylaşalım mı :)

Arkadaslar selam, benim de 18 Ekimde transferim yapildi, bekliyorum. Verilen ostrojen/progesteron hormonlari herhangi bir yan etki yapti mi ? Bende transferden beri nabiz yüksekligi oluyor , carpinti şeklinde hissediyorum. Doktor yapar veya yapmaz demedi ama yine de hormon vücudun dengesini degistiriyor ne de olsa. Bir de benim panik atak rahatsizligim var heyecan ve stresten kendim mi psikolojik olarak yapiyorum diyorum ama yatarken iyi hissediyorum ayakta daha cok artiyor nabzim. Benzer durum yaşayan oldu mu hic?

Bende de var daha 2 gün önce aldım sadece içinden 2 adet kullandım doktorum başka kullanma dedi istersen bende verebilirim
Sizin sonuç çıkmamış sanırım daha doktor neden bıraktırıyor ki değerleriniz de iyi olabilir tabi. Benim klinik pozitif gelse bile 12.haftaya kadar devam ettiriyor.

Bugün 8. Gün şimdi ilk idrarla yaptım aynı erken gebelik testi yine aynı çıktı
Cizgi varsa vardir bence 💕💕💕 insaah kanda da cikar guzel haberler bekliyoruz.bak 8. Gun benim boyleydi kanda 218 cikti 🙏🙏 bence seninde oyle
1000074145.jpg

Arkadaslar selam, benim de 18 Ekimde transferim yapildi, bekliyorum. Verilen ostrojen/progesteron hormonlari herhangi bir yan etki yapti mi ? Bende transferden beri nabiz yüksekligi oluyor , carpinti şeklinde hissediyorum. Doktor yapar veya yapmaz demedi ama yine de hormon vücudun dengesini degistiriyor ne de olsa. Bir de benim panik atak rahatsizligim var heyecan ve stresten kendim mi psikolojik olarak yapiyorum diyorum ama yatarken iyi hissediyorum ayakta daha cok artiyor nabzim. Benzer durum yaşayan oldu mu hic?
Merhaba canım
Uzun yıllardır anksiyete ile yaşıyorum. Bu anksiyete bazı dönemlerde panik atak olarak kendini doruklarda yaşattı.
Senin nabız sorununda şuan ki olacak mı olmayacak mı stresinle alakalı olsuğunu düşünüyorum

17 Ekim de 4 ab tek embriyo transferi oldum bugün transfer günü ile 7. Günüm test yapsam çıkar mı çıkmazsa üzülür müyüm karmaşası ile uyandım

17 Ekim de 4 ab tek embriyo transferi oldum bugün transfer günü ile 7. Günüm test yapsam çıkar mı çıkmazsa üzülür müyüm karmaşası ile uyandım
3.gün embriyosu mu 5.gün mü? Benim 5.gün embriyosu için 8.günde bile test yapma dedi hemşire 12-13 geçmesi lazım dedi. Kimisinin 5.günde bile çıkıyor burada okuyoruz ama üzülmemek açısından bence gününü bekle.

Sizin sonuç çıkmamış sanırım daha doktor neden bıraktırıyor ki değerleriniz de iyi olabilir tabi. Benim klinik pozitif gelse bile 12.haftaya kadar devam ettiriyor.
Ben ilaçsız tüp bebek yaptirdim yani benim kullandığım ilaçlar şuan sadece duphaston ve coraspin onun dışında başka ilaç vermedi doktor pregeston iğneyi de transfer günü anatomik yapımdan dolayi rahme girişte zorlandılar baya bı uğraştılar onun için tedbir amaçlı kullandirdi siz hangi klinikte yaptırdınız

Ben ilaçsız tüp bebek yaptirdim yani benim kullandığım ilaçlar şuan sadece duphaston ve coraspin onun dışında başka ilaç vermedi doktor pregeston iğneyi de transfer günü anatomik yapımdan dolayi rahme girişte zorlandılar baya bı uğraştılar onun için tedbir amaçlı kullandirdi siz hangi klinikte yaptırdınız
Anladım. Keşke benim de ilaçsız olsaydı aslında bütün değerlerim iyi ama dünya kadar ilaç var. Benim de ilk iki transferim çok kolay olmuştu. Bu kez doktor rahme ulaşmakta zorlandı rahmin çok geride hiç sarkma yok bu senin için çok iyi dedi. Gürgan Klinikte yaptırdım ben ama şimdi klinik el değiştirdi Bb Klinik oldu.

X