Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Çatlatma iğnesi hiç denemedi doktor yumurtlarım güzel gelişip çatlıyormuş hatta doktor eşimde sorun olmasına rağmen doğal yolla çocuğunuz olur demişti aşılama ben istedim birinci aşılama tutmadı ikinci aşılanın 8. Günü bugun inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Benim de bugün 8. Gün ilk 5 gün yoğun kasık ağtım ve göğüs ağrım vardı şu an arada kasığımda ağrı hissediyorum ama göğüslerim çok fena acıyo dokununca. İlk günden beri

Benim de bugün 8. Gün ilk 5 gün yoğun kasık ağtım ve göğüs ağrım vardı şu an arada kasığımda ağrı hissediyorum ama göğüslerim çok fena acıyo dokununca. İlk günden beri
2. Aşılamam hiç göğüs hassasiyetim olmadı bugun 10.günüm hafif kasık ağrıları dışında hiç bir belirti yok tutmadı mı diye düşüyorum inşallah tutar yoksa tüp bebeğe geçicez

inşallah tutar canım yaa. muhtemelen biz de tutmazsa biraz ara verip tüp bebeğe gelicez :KK43: çok belirtiyle de alakası yok galiba

merhaba herkese. mesajı okuyanlar belirtileri yazabilirler mi :) ilk aşılamamın 9. günü bugün. çok çok aşırı göğüs ağrısı var. ayrıca yine şiddetli bel ağrısı. bunlar yaklaşık 4 gündür var. ayrıca bugün sarı renk akıntım da başladı. tam olarak regl belirtileri yani.. sanırım olmadı ama yine de sormak istedim. sizde durum ne?

merhaba herkese. mesajı okuyanlar belirtileri yazabilirler mi :) ilk aşılamamın 9. günü bugün. çok çok aşırı göğüs ağrısı var. ayrıca yine şiddetli bel ağrısı. bunlar yaklaşık 4 gündür var. ayrıca bugün sarı renk akıntım da başladı. tam olarak regl belirtileri yani.. sanırım olmadı ama yine de sormak istedim. sizde durum ne?
Merhaba cnim. Benimde bugün 9.Günüm göğüs agrisi dışında hic bir belirtim yok. Adet olmadan önce de göğüs ağrısı olurdu. Umarim tutmustur ama bnm cok umidim yok. Inslalh ikimizde güzel haberleri aliriz

Merhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Aynı gün yaptırmışız bende hala bekliyorum sonucu 🥰

Merhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Aynı gün yaptırmışız bende hala bekliyorum sonucu
hayırlısı olsun hepimiz için. belirti var mı peki?
yani 7. Gün kahverengi akıntı geldi wc de o gün bidaha gelmedi
8 günde yine bir defa aynı sekilde akıntı geldi
Bugün 9 bir şey yok ara ara kasık aprım var sonuç ne olur bilmiyorum ki 🥰

Benim de 9. Gün canım en belirgin belirtim göğüs ağrısı baya bir ağrı. Baş ağrım oldu bugün krem rengi yoğun akıntım var ve ara sıra kasıkta ağrı hissediyorum. Pozitif olanlar bari bize belirtilerini yazsa 😇

Bende ilk aşılamamı oldum dün heyecanlı bekleyiş başladı 🤗
aşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(

Çok muydu. Ben bu sabah aşılama oldum . şimdi kanamam var korktum biraz . Aşılamaya zarar verir mi ki
Çok değildi, ben her ihtimale karşın kağıt havlu koymuştum. Onu az bir şey ıslatacak kadardı. Endişe etmeyin, zarar vermez inşallah. Doktora sordum kasilmadan ya da işlemin kendisinden olabileceğini söyledi. İnşallah tutar, hayırlı olsun. 🤗

Çok değildi, ben her ihtimale karşın kağıt havlu koymuştum. Onu az bir şey ıslatacak kadardı. Endişe etmeyin, zarar vermez inşallah. Doktora sordum kasilmadan ya da işlemin kendisinden olabileceğini söyledi. İnşallah tutar, hayırlı olsun. 🤗
Amin inşallah canım. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤗♥️. Sen ne zaman yaptırdın. İlk asilaman mi

Amin inşallah canım. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤗♥️. Sen ne zaman yaptırdın. İlk asilaman mi
Benim 4 gün ediyor sanirim, gece 12 de yaptık işlemi. İlk aşılamam, aşırı yoğun mantardan ve rahmimin sola kaymasından kaynaklı biraz ağrılı geçti işlem, tutacağını sanmam ama tutarsa da çok mutlu olurum. Ağlayarak kalktım malum sedyeden, umarım tutar hepimizin emekleri. Sizin süreç nasıl ilerledi? 🤗

aşılama sonrası nelere dikkat etmek gerekli? mesela duş kaçıncı gün almalıyım, ne kadar süre yatmak gerek, ilişki konusu nasıl olacak? bende önümüzdeki hafta aşılama olacağım ve sonrasında ne yapacağımı bilmiyorum :-(
Ben yaptım akşama doğru duşumu. İstersen duş alabilirsin demişlerdi. Ağır kaldırmıyorum, çok iş yapmıyorum uzun süre ayakta kalmıyorum. Öyle sürekli yatmıyorum yorgunsam yatıp dinleniyorum. Tutunması kolaylaşsın diye tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum, havuç suyu da iyi geliyormuş. İlişki konusunda da aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi. Aşılama olduğu gün yok sonraki gün var, ertesi gün yok,diğer gün var 3 defa bu şekilde ilişki olsun gerisi keyfinize kalmış dedi. İlişki esnasında belimin altına yastık koyuyorum yukarda kalsın diye sonrasında o şekilde yarım saat kadar yatıp kalkıyorum bu kadar 😊 kendini yormadan günlük hayatına devam

X