Kasik agrisi 3 gündür bende de var ama adette başlamadı bugün 11. Gün benim akintimda çok göğüs ağrısı da var bilemedim pazartesi kanda varsa çıkarBen olmadi diye dusunuyorum, çünkü gebelik testi zaten cikmadi ve 10 gundur çoklu azli agrilarim var, bel agrim var, kasik ve bacak uyusmam var, bitmedi bir türlü
Bende de var beyaz akıntı kasık ağrım var bide akıntı olunca kesin geldi adet diyorum bakıyorum beyaz akıntıBirde bende beyaz akıntı var aynı durumu yaşayan var mı acaba
Merhabalar oncelikle hayırlı olsun bebeğiniz bn de bu ay asilama yaptim asilamanin 16.günü beta hcg 200 cıktı acaba hamile miyim yoksa vajinal progesteron tabletin etkisinden olabilir mi fikriniz var mı acaba siz ne zmn öğrendiniz hamile kaldığınızı öğrenebilir miyim?Bende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunur
Doktorunuza sordunuz mu? Ağrı arada bende de oluyorOyle yaparim sanirim da ama agri neden hep var, belim cok agriyor
Sen 5 günlükken falan kan vermiştin sanırım yazışmalardan yanlış hatırlamıyorsam. Erken testse çıkabilir onlar adet öncesi 5 güne kadar sonuç veriyor sanırım ama normal kaset testlerde değer 50nin üzerinde olmadan testte çıkmıyormuş sanırım. Sabah ilk idrarla deneyin isterseniz testi. Kasık yada karın, sırt ağrınız faaln var mı peki?Bendede cok akıntı var dün regl olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var şuanda 2 gebelik testi aldım bakalım 1 hafta felan olmuştu aşı yapalı 6.13 cıkmıştı bakalım salı günü saglık ocağında yine kan vercem hayırlısı
Benim günüme daha 6-7 gün var. Bugün baya akıntım olmuş ama. İnternetten baktım bazen adet öncesi olabiliyormuş bazen de hamilelik belirtisi olabiliyormuşBende de var beyaz akıntı kasık ağrım var bide akıntı olunca kesin geldi adet diyorum bakıyorum beyaz akıntı
Evet bende kasık agrısı ve bel agrısı + akıntı kahverengi ye dönüştü hastalanma sam iyiSen 5 günlükken falan kan vermiştin sanırım yazışmalardan yanlış hatırlamıyorsam. Erken testse çıkabilir onlar adet öncesi 5 güne kadar sonuç veriyor sanırım ama normal kaset testlerde değer 50nin üzerinde olmadan testte çıkmıyormuş sanırım. Sabah ilk idrarla deneyin isterseniz testi. Kasık yada karın, sırt ağrınız faaln var mı peki?
Yok sormadim, hatta randevu almistim adet olacagim pazartesiye muayene olayım diye ama bakalim neler olacak, kasiklarim hep uyuşuk gibiDoktorunuza sordunuz mu? Ağrı arada bende de oluyor
200 mü hamilesiniz tabiki hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın tekrar kan verin artışa bakın bakalım bir iki haftaya keseyi de görürsünüz ben Aşılamanın 13. Günü 65.37 ile öğrenmiştim bu aradaMerhabalar oncelikle hayırlı olsun bebeğiniz bn de bu ay asilama yaptim asilamanin 16.günü beta hcg 200 cıktı acaba hamile miyim yoksa vajinal progesteron tabletin etkisinden olabilir mi fikriniz var mı acaba siz ne zmn öğrendiniz hamile kaldığınızı öğrenebilir miyim?
Belki yerleşme kanamasıdır. En son kan verdikten sonra bir daha kan verdiniz miEvet bende kasık agrısı ve bel agrısı + akıntı kahverengi ye dönüştü hastalanma sam iyi
İnşallah vardır bebiş. Bende de hep kasık ağrısı ve batması, karın ağrısı ama gaz ağrısı gibi adet ağrısı gibi değişik bir şey ve sabahları o ağrıyla uyanmaYok sormadim, hatta randevu almistim adet olacagim pazartesiye muayene olayım diye ama bakalim neler olacak, kasiklarim hep uyuşuk gibi
Ay inşallah vardir bebis ve sizde de vardir bebis inşallahİnşallah vardır bebiş. Bende de hep kasık ağrısı ve batması, karın ağrısı ama gaz ağrısı gibi adet ağrısı gibi değişik bir şey ve sabahları o ağrıyla uyanma
Ben size yazmamışım dimiKasik agrisi 3 gündür bende de var ama adette başlamadı bugün 11. Gün benim akintimda çok göğüs ağrısı da var bilemedim pazartesi kanda varsa çıkar
Bende asılma ile hamile kalan birisi olarak yaptıklarımi söyleyeyim o zaman aşılamadan sonra eve gelince direk yattım 3 gün boyunca sadece lavabo ihtiyacım için ayağa kalktım sonrasında ise yavaş yavaş ayaklandim evde temizlik vs. Yapmadım ağır işler her gün yarım avakado yedim ve hiç düşünmemeye çalıştım olacak mı olmayacak mı diye kendime uğraşlar buldum şarkı açtım onu dinledim vs. Manevi olarak da sürkeli elimi karnıma koyup (RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN) okudum umarım yardımcı olmusumdur umarım sizinde bebeğiniz size tutunur
Çok Teşekkür ederim daha hcg sonucumu hicbir dr a gösteremedim acaba mi diye düşünuyorum içim içimi yiyor rahatladim sayenizde pazartesi dra gideceğim insallah200 mü hamilesiniz tabiki hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın tekrar kan verin artışa bakın bakalım bir iki haftaya keseyi de görürsünüz ben Aşılamanın 13. Günü 65.37 ile
Çatlatma derken canım çatlatma sonrası aşılama olmadimiBen size yazmamışım dimiözür dilerim nolur pazartesi ola hayrola diyecez sanırım, inşallah vardir hepimizin göbüslerinde
Benim tek farkim ben catlatma ile başladım, sizlerden bir tık gerideyim, aşılama catlatmaya gore biraz daha şansı yüksek, inşallah hersey güzel olur
Bence hamilesiniz çünkü kan sonucunu birşeyin etkileyeceğini sanmıyorum idrar olsa belki dersiniz ama 5in üstü hamilelik sayılıyor baya iyi değer önemli olan bundan sonra düzenli artması sağlıklı bir gebelikmi onu anlamak önemli inşallah sağlıklı sıhhatlidirMerhabalar oncelikle hayırlı olsun bebeğiniz bn de bu ay asilama yaptim asilamanin 16.günü beta hcg 200 cıktı acaba hamile miyim yoksa vajinal progesteron tabletin etkisinden olabilir mi fikriniz var mı acaba siz ne zmn öğrendiniz hamile kaldığınızı öğrenebilir miyim?
Gidin gidin saglikla gelsin inşallah bebeginizÇok Teşekkür ederim daha hcg sonucumu hicbir dr a gösteremedim acaba mi diye düşünuyorum içim içimi yiyor rahatladim sayenizde pazartesi dra gideceğim insallah
İnşallahAy inşallah vardir bebis ve sizde de vardir bebis inşallah
Hayir sadece çatlatma ve verilen plana gore ilişki uyguladik şimdi, tutmaz ise muayene olucam sonrasinda aşılama mi olur artik bilmiyorumÇatlatma derken canım çatlatma sonrası aşılama olmadimi
Anladım canım hayırlısı nasip kısmet belli olmaz oran çok düşük zaten 100 kişiden 7, 8 kişi de tutma oranıHayir sadece çatlatma ve verilen plana gore ilişki uyguladik şimdi, tutmaz ise muayene olucam sonrasinda aşılama mi olur artik bilmiyorum