Ekim ayi aşılama yaptiranlar

Kızlar bugün aşılamamın 10.günü, adetim de ayın 6 yada 7 si bugün az bir kan geldi inşallah adet olmam

Belki yerleşme kanamasıdır. En son kan verdikten sonra bir daha kan verdiniz mi
Hayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktı

Hayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktı

Olmadı yarın kan verirsin canım. Ben de az kan gelmiş o yüzden pek bir umudum yok benimde

Merhaba kızlar
Hala adet olamadim ve bunun sıkıntısı çok şu an, bel agrisi gecmedi, kasiklar ve alt karin gibi taraf surekli sanki uyuşuyor sicakliyor gibi, boyle seyler yasayan var mi? Adet 2 gün gecikti

Bir belirtiniz olmuş muydu? Öncesinde klomenle mi iğneyle mi yumurtalık geliştirme yapmıştınız?

Merhaba kızlar
Hala adet olamadim ve bunun sıkıntısı çok şu an, bel agrisi gecmedi, kasiklar ve alt karin gibi taraf surekli sanki uyuşuyor sicakliyor gibi, boyle seyler yasayan var mi? Adet 2 gün gecikti
Ben bugun kan verdim canım bırsey çıkmadı 0.2 nasip değilmiş karnımda ağrıyor zaten hasta olucam heralde

Bir belirtiniz olmuş muydu? Öncesinde klomenle mi iğneyle mi yumurtalık geliştirme yapmıştınız?
Benim klomenle gelişti yumurtalarım aşılamadan 6 gün sonra kasıklarımda çok feci 3 dk süren bı batma olmuştu sonrasında hep hissettim olduğunu 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştu

Benim bugün 5. Günüm hiç bir değişiklik hissetmiyorum sadece bazen hafif sızlama oluyo kasıklarımda ama baska birşey yok göğüslerde falan da birşey yok şu anlık çok merak ediyorum tutup tuymayacağımı belirtilere bakıyorum devamlı

Kizlar ben elendim bu ay adet oldum çok ağrım vardı siyah bı parca geldi yerleşemedi demekki inşallah sizlerden güzel haberler gelir

Belirtilere takılma inan herkesin ki farklı oluyor sadece stres yapma hatta asılama olduğunu unut başka şeylerle ilgilen

ayy ınsallah bende guzel haberler alırım bende klomen kullandım, dun ıgnemı oldum yarın asılamam var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…