Hayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktıBelki yerleşme kanamasıdır. En son kan verdikten sonra bir daha kan verdiniz mi
Hayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktı
Olmadı yarın kan verirsin canım. Ben de az kan gelmiş o yüzden pek bir umudum yok benimdeHayır canım vermedim tek Ogün verdim iki tane test aldım sabah yaptım ama ikisinde de ne negatif ne pozitif cıktı yani hiç Birtane cizgi bile yoktu bozuk cıktı
Evet aynen canim nasip kismet, adet olmayi bekliyorum ben hala olmadım bakalim neler olacakAnladım canım hayırlısı nasip kısmet belli olmaz oran çok düşük zaten 100 kişiden 7, 8 kişi de tutma oranı
Bir belirtiniz olmuş muydu? Öncesinde klomenle mi iğneyle mi yumurtalık geliştirme yapmıştınız?200 mü hamilesiniz tabiki hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın tekrar kan verin artışa bakın bakalım bir iki haftaya keseyi de görürsünüz ben Aşılamanın 13. Günü 65.37 ile öğrenmiştim bu arada
Ben bugun kan verdim canım bırsey çıkmadı 0.2 nasip değilmiş karnımda ağrıyor zaten hasta olucam heraldeMerhaba kızlar
Hala adet olamadim ve bunun sıkıntısı çok şu an, bel agrisi gecmedi, kasiklar ve alt karin gibi taraf surekli sanki uyuşuyor sicakliyor gibi, boyle seyler yasayan var mi? Adet 2 gün gecikti
Benim klomenle gelişti yumurtalarım aşılamadan 6 gün sonra kasıklarımda çok feci 3 dk süren bı batma olmuştu sonrasında hep hissettim olduğunu 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştuBir belirtiniz olmuş muydu? Öncesinde klomenle mi iğneyle mi yumurtalık geliştirme yapmıştınız?
Nasip canim, İnşallah bir dahaki tutsun olsun canimBen bugun kan verdim canım bırsey çıkmadı 0.2 nasip değilmiş karnımda ağrıyor zaten hasta olucam heralde
Amin canım hayırlısı olsunNasip canim, İnşallah bir dahaki tutsun olsun canim
Cnm kan ver benceMerhaba kızlar
Hala adet olamadim ve bunun sıkıntısı çok şu an, bel agrisi gecmedi, kasiklar ve alt karin gibi taraf surekli sanki uyuşuyor sicakliyor gibi, boyle seyler yasayan var mi? Adet 2 gün gecikti
Benim bugün 5. Günüm hiç bir değişiklik hissetmiyorum sadece bazen hafif sızlama oluyo kasıklarımda ama baska birşey yokBenim klomenle gelişti yumurtalarım aşılamadan 6 gün sonra kasıklarımda çok feci 3 dk süren bı batma olmuştu sonrasında hep hissettim olduğunu 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştu
Ben de elendim büyük ihtimalle. Bende de kahverengi lekelenmeler başladı dünden beriKizlar ben elendim bu ay adet oldum çok ağrım vardı siyah bı parca geldi yerleşemedi demekkiinşallah sizlerden güzel haberler gelir
Belirtilere takılma inan herkesin ki farklı oluyor sadece stres yapma hatta asılama olduğunu unut başka şeylerle ilgilenBenim bugün 5. Günüm hiç bir değişiklik hissetmiyorum sadece bazen hafif sızlama oluyo kasıklarımda ama baska birşey yokgöğüslerde falan da birşey yok şu anlık çok merak ediyorum tutup tuymayacağımı belirtilere bakıyorum devamlı
Evet umarım yapabilirim beklemek çok zorBelirtilere takılma inan herkesin ki farklı oluyor sadece stres yapma hatta asılama olduğunu unut başka şeylerle ilgilen
Ayy ne bileyim valla kan vermeye de gidesim gelmiyor hiç, biraz daha bekleyeceğim sanırımCnm kan ver bence
ayy ınsallah bende guzel haberler alırım bende klomen kullandım, dun ıgnemı oldum yarın asılamam var :)Benim klomenle gelişti yumurtalarım aşılamadan 6 gün sonra kasıklarımda çok feci 3 dk süren bı batma olmuştu sonrasında hep hissettim olduğunu 10. Gün göğüs ucu 11. Gün göğüs de ağrı olmuştu
inşaallaah nasıp olur canım, bende yarın aşılama olacagımKızlar benim olmadi ama adetin 3. Günü bugun basladik, aşılama olacağım, iğneler başlandı, inşallah bu ay bekleyen hepimizin olur