Benimde 7si adet tarihim 4 ü de test günüm19unda oldum asilama idrarda çıkması için çok erken zaten eğer varsa en az 15 20 günde tam sonuç çıkıyor kan kesin sonuç zaten yoksa da tahminen ayın 4 yada 5 i adet olurum diye düşünüyorum hiç kafaya takmamak lazım aslında varsa vardır yoksa yok ama olmuyor işte insan acaba varmı yokmu diye düşünüp duruyor
Hayırlısı bakalım dün batma vardı bugün kasıklarım da ara sıra kasılma oluyor geçiyorBenimde 7si adet tarihim 4 ü de test günüm
Benim de ara da kasıklarım batıyor gibi oluyor sanki hareket edince, oturup kalkarken, gülünce falan birde afedersiniz wc de de aynı şekilde sanki kasıklarım batıyorHayırlısı bakalım dün batma vardı bugün kasıklarım da ara sıra kasılma oluyor geçiyor
Evet cnm ilk asilamaydi. Bu ay da kendim deneyip sonraki ay 2. Aşılama olacak..Üzüp kendini strese sokmamaya çalış canım. İnşallah önümüzdeki ay olur. İllk aşılamam mıydı?
İnşallah tutar da 2.ye gerek kalmazEvet cnm ilk asilamaydi. Bu ay da kendim deneyip sonraki ay 2. Aşılama olacak..
Hadi bakalım belirtiler var gibi sendede olur inşallah bu ayBenim de ara da kasıklarım batıyor gibi oluyor sanki hareket edince, oturup kalkarken, gülünce falan birde afedersiniz wc de de aynı şekilde sanki kasıklarım batıyor
Insallah cnm. Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun insallhİnşallah tutar da 2.ye gerek kalmaz
Rabbim isteyen herkese sağlıklısıyla, hayırlısıyla versin inşallah. Rabbim nasip etsin hepimize inşallahHadi bakalım belirtiler var gibi sendede olur inşallah bu ay
Amin inşallahInsallah cnm. Allahim isteyen herkesin kucağını doldursun insallh
Erken gebelik testi değilse eğer normal kaset testlerde hemen çıkmayabiliyormuş. Kan verdiniz mi?Merhaba tekrardan, hala beklemedeyim, gebelik testi tek cizgi çıkmıştı ama bugün adet olmam lazim da hala olamadim, agrisi sancisi hiç bitmedi bende
Amin inşallahRabbim isteyen herkese sağlıklısıyla, hayırlısıyla versin inşallah. Rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Henuz erken çıkması için sonucun kan testi kesin sonuç olacaktır ben dha önce dış gebelik gecirdigimde 11 gün gecikti test yaptm negatif 14. Gün yerleşme kanaması oldu ertesi gün yaptım pozitifti idrarda hemen çıkmıyorMerhaba tekrardan, hala beklemedeyim, gebelik testi tek cizgi çıkmıştı ama bugün adet olmam lazim da hala olamadim, agrisi sancisi hiç bitmedi bende
Yok vermedim kan valla bekliyorum sancilarlaErken gebelik testi değilse eğer normal kaset testlerde hemen çıkmayabiliyormuş. Kan verdiniz mi?
Ben olmadi diye dusunuyorum, çünkü gebelik testi zaten cikmadi ve 10 gundur çoklu azli agrilarim var, bel agrim var, kasik ve bacak uyusmam var, bitmedi bir türlüHenuz erken çıkması için sonucun kan testi kesin sonuç olacaktır ben dha önce dış gebelik gecirdigimde 11 gün gecikti test yaptm negatif 14. Gün yerleşme kanaması oldu ertesi gün yaptım pozitifti idrarda hemen çıkmıyor
Pazartesiye kadar olmazsanız kan verin benceYok vermedim kan valla bekliyorum sancilarla
Birde bende beyaz akıntı var aynı durumu yaşayan var mı acabaHadi bakalım belirtiler var gibi sendede olur inşallah bu ay
Oyle yaparim sanirim da ama agri neden hep var, belim cok agriyorPazartesiye kadar olmazsanız kan verin bence
Bendede cok akıntı var dün regl olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var şuanda 2 gebelik testi aldım bakalım 1 hafta felan olmuştu aşı yapalı 6.13 cıkmıştı bakalım salı günü saglık ocağında yine kan vercem hayırlısıBirde bende beyaz akıntı var aynı durumu yaşayan var mı acaba
Bendede cok akıntı var dün regl olmam gerekiyordu olmadım gecikmem var şuanda 2 gebelik testi aldım bakalım 1 hafta felan olmuştu aşı yapalı 6.13 cıkmıştı bakalım salı günü saglık ocağında yine kan vercem hayırlısı pardon 28 sinde olmam gerekiyordu olmadım 2 gün gecikmem var