Hiç isyan etmiyorum hep sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı olsun diye dua ediyorumBazen tam umutsuzluğa kapıldıgın anda mücize geliyor yeterli sabret ben bazen haberlerde yeni dogan bebekleri canlı gömmeleri öldürmeleri görünce Allaha isyan ediyorum unlara neden veriyorsun bana neden vermiyorsun bitane cocugum olsun die yapmadığım kalmadı sonra belki imtihandır banada bu yazılmış annem hep der sen o kadınlara bakma oda bir imtihandır sen sabret Allah elbet yüzünü güldürecek isyan etme Allaha Allahın vardır bir bildigi günü gelince sanada vericek belki bereketiyle gelecek sana dedi o yüzden sabret bakarsın bir anda gelir hiç anlamazsın
İnşallah tutar da ilaca gerek kalmazBenim eşime de ilaç önerdiler biraz düşük cıkmıştı tutmazsa bu ilaça bağlansın gerek yok ama her ihtimali göz ardı etmeyelim dedi
Yok canm gebeliğe işaret değil, söküldüm ben. Artık ikinciye kaldı benim umutlar. Ya insan kırmızıları görünce önce bir sinirlenip çöküyor ama sonra adeta küllerinden doğmuş gibi toparlanıp yeni aya umutla bakıyor. Allah'ım her şeyi bana sinayarak, uzun bir zamana yayarak veriyor, alıştım artık. Bu adet döneminde il disinda olacağım, doktorum da tam bu sürede istanbulda zaten. Artık sonraki aya ikinciyi yapabileceğim, inşallah ben de o ay sana katılacağım hamiş olarak.Bekle belki gebelige işarettir hemen umutsuzluğa kapılma
Bugün benim 9. Günüm dün ilişkiden sonra pembe leke geldi sabahda azıcık geldi kasık ağrım oldu dedim kesin hasta olcam diye ama geçti kasık ağrım sanki aslında o kadar da umitlenmek istemiyorum üzülmeyim diye ama adet olursam diyede ödüm kopuyor
Aklıma geldi ama ilişki sonrası geldi leke o yüzden ona baglamadim ama isterim ki o yüzden olmuş olsun nasip kısmet pazartesi kan vericem zaten 13. Gün kan verin demişti hayırlısı o zamana adet felan gelmezse insBelki yerleşme kanamasıdir, bana doktorum 15.günden önce olası kanaman olursa gel demişti. Içimden güzel birşey olabileceği geçti adet için erken ? Ilişki yapmayın belki bebişin tutunmaya çalışıyordur
Aklıma geldi ama ilişki sonrası geldi leke o yüzden ona baglamadim ama isterim ki o yüzden olmuş olsun nasip kısmet pazartesi kan vericem zaten 13. Gün kan verin demişti hayırlısı o zamana adet felan gelmezse ins
Amin inşallahInşallah yerleşmeye bağlıdır güzel haberini almak nasip olur gönlünüzce olsunAminn çokça.
Kasikta batma göğüs ağrısı var bendeKızlar napıyonuz test yapan var mı? Belirtileriniz var mı? Durumlar nasıl
Ben aşılamadan 10 saat sonra duş aldım. Bu akşam okuduklarıma bakınca duş almamak gerektiği yazıyor. Dr beni bu konuda uyarmadı. Bir şey olmaz değil mi? Dua edin bir şey olmasın.Öylemi çok sevindim umarım faydası okur birde 3 gün boyunca duş almamistim Rabbim emeklerinin karşılığını versin insallah isteyen herkesin kucağını tez vakitte doldursun hayırlısıyla
Ben de 27 ekimde oldum. İnşallah sonucumuz güzel olur..Amin inşalalh cnm. Guzel haberleri aliriz inşalalh
Merhabalar sonucunuz belli oldu muMerhaba. 7 günlük yumurta buyutme ignesinden sonra ayın 5 inde catlatma ignesi yapildi. Bugun de asilamam oldu. Benim gibi ekim ayinda aşılama olanlar yada asilama yaptiracaklar. bu süreci beraber birbirimize destek olarak atlatalim. Neler yapiyorsunuz kaçıncı gundesiniz. Umarim bu yolun sonu hepimiz icin hayirli olur ve yillardir hayalini kurduğumuz evlada sahibi oluruz
Göğüs ağrısı bende çok yok ama kasık ağrısı, bel ağrısı var bende birde aşırı gaz varKasikta batma göğüs ağrısı var bende
Ya hayırlısı inşallahGöğüs ağrısı bende çok yok ama kasık ağrısı, bel ağrısı var bende birde aşırı gaz var
Eve gelir gelmez duş alıp tutanda var rabbim kucağınızı doldursun emeklerimizin karşılığını versin inşallah aslında ne yaparsak yapalaim tutacaksa tutuyor tutmayacaksa tutmuyor rabbim ol diyince oluyor en hayırlı en sağlıklı şekilde nasip olur inşallah içinizi ferah tutun stres yapmayın bundan sonra uzanın dinlenin bol bol sağlıklı beslenmeye çalışınBen aşılamadan 10 saat sonra duş aldım. Bu akşam okuduklarıma bakınca duş almamak gerektiği yazıyor. Dr beni bu konuda uyarmadı. Bir şey olmaz değil mi? Dua edin bir şey olmasın.
Malesef sonuc negatif cnmMerhabalar sonucunuz belli oldu mu
Bana da ayın 4ünde kan verebilirsin dedi ama korkuyor insan negatif çıkarsa diye. Ben normal test aldım dün başladım her sabah yapıyorum iğne etkisini kaybetmiş sanırım çift çizgi yok çünkü. Birde bir yerde okumuştum değer 50nin üstünde olursa idrarda ancak o zaman çıkıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bu arada siz ne zaman olmuştunuz aşılamayıYa hayırlısı inşallahacaba hormonlardan mi oluyor progesteron kullanıyoruz sonucta test var ama yapmiyrm doktor yapma dedi olsa bile çıkmaz 10 günde moralini bozarsin dedi pazartesi kan vericem nasip bakalim artık olsun inşallah bu kadar emeklerimiz bosa gitmesin inşallah
Üzüp kendini strese sokmamaya çalış canım. İnşallah önümüzdeki ay olur. İllk aşılamam mıydı?Malesef sonuc negatif cnm
19unda oldum asilama idrarda çıkması için çok erken zaten eğer varsa en az 15 20 günde tam sonuç çıkıyor kan kesin sonuç zaten yoksa da tahminen ayın 4 yada 5 i adet olurum diye düşünüyorum hiç kafaya takmamak lazım aslında varsa vardır yoksa yok ama olmuyor işte insan acaba varmı yokmu diye düşünüp duruyorBana da ayın 4ünde kan verebilirsin dedi ama korkuyor insan negatif çıkarsa diye. Ben normal test aldım dün başladım her sabah yapıyorum iğne etkisini kaybetmiş sanırım çift çizgi yok çünkü. Birde bir yerde okumuştum değer 50nin üstünde olursa idrarda ancak o zaman çıkıyormuş ne kadar doğru bilmiyorum tabi. Bu arada siz ne zaman olmuştunuz aşılamayı